|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kakav krevetac?
17.7.2011 11:13:01   
*boka*

IZVORNA PORUKA: Mala Loojka

Ne znam brate mili, ili oni iz Enci Mencija muvaju nesto, ili ne znam ni ja... ma sve cu da menjam, nek se n**se u pm...
Nije to toliko rasklimano, ali opet dovoljno da mi smeta... Mada ja sam perfekcionista, pa mozda i zato, svemu nadjem manu...

Ma koliko god da si perfekcionista i da svaku sitnicu primecujes, tako nesto ne bi smelo da se desi, pogotovo nakon nekoliko meseci. Kazem ti, kumino dvoje dece maksimalno iskoristilo i krevetac i komodu i ne fali im bas nista, boja se nigde oljustila nije. Evo njena komoda je kod mene, stoji mi uz nov krevetac i nema razlike, kao da smo i nju upravo doneli iz radnje. Bas bez veze sto ti se tako rasklimalo... A da probas da reklamiras? Mada ne verujem da bi bilo nekog efekta...

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu Mala Loojka)
Direktna veza do poruke: 726
17.7.2011 12:15:27   
Anoniman
Obavezno reklamiraj i kod prodavca i kod proizvodjaca. Tako nesto stvarno ne bi smelo da se desi. A za sve podatke sta mozes da uradis imas drustvo za zastiti potrosaca. Moja koleginiva i ja stalno se na nesto zalimo i cesto ima efekta.

Verovatno nesto nije bilo ok, stvarno ne bi smelo tako nesto da se desi, bez obzira na tvoj prfekcionizam.

(odgovor članu *boka*)
  Direktna veza do poruke: 727
17.7.2011 21:29:15   
Mala Loojka

IZVORNA PORUKA: cockic

ukratko moj savet za krevetac je samo PRENOSIVI
jer se jao isplati ima da se nadju na snizenjima
od 4000 din.tako i da se razdrnda kupi se opet
i opet je jeftiniji od drvenog
mi smo pozajmili drveni na pocetku,ali posto
je on jako nemirna beba stalno je udarao glavom
o to drvo.i to ustane i baci se onako na ledja.
a da je pojeo celo drvo to je posebna prica
kad su zubici krenuli,ali on je i ustao sa 7 m.

pa mu je bilo taman mesto glodalice drvo.

iz tih razloga nije ni spavao u krevecu,nego
samnom.

naravno imamo prenosivi evo vec 8 meseci
i jos nije kritican i ako ga drma iz sve snage
sad ima 15meseci mi smo ga uzeli sa njegovih 8-9m.

mislim da se prenosivi ispati kad se kupi tek rodjenoj bebi
jer ona nemoze da ga brzo unisti.

E moj mali je isto jaaaako nemiran, mali antihrist... Udara glavom gde stigne, sutira samo tako, glodje, i ako nema zube... ma sou... Evo sad lezi na stomaku, izdize glavu i pokusava da grize zid...

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 728
20.7.2011 0:59:18   
klara01
Na sajtu chipolino.rs ima tako lepih krevetica i komodica,bas neobicnih,steta sto su dimenzija 140*70 pa meni ne odgovaraju. Ima li ih u bg po radnjama?

(odgovor članu Mala Loojka)
Direktna veza do poruke: 729
21.7.2011 11:12:07   
Ana RR
Evo našeg krevetića, još neću vaditi dušek i stavljati posteljinu. Pored će doći komodica.
user posted image

našla sam na netu jako lepe stikere pa ću možda naručiti i zalepiti na zid iznad kreveca.

< Poruku je uredio Ana RR -- 21.7.2011 12:24:40 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu klara01)
Direktna veza do poruke: 730
21.7.2011 11:16:09   
Ana RR
Recimo ovako nešto KLIK

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 731
21.7.2011 12:07:32   
Anoniman
ana, slicica je mala, ne moze da uveca. meni ovako izgleda lepo, ali sad ne znam kakav je uzivo.
a tikeri su bas medeni user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 732
21.7.2011 12:23:03   
Ana RR
Da, sad vidim da se ne vidi veća slika kad klikneš. Evo ponovo

user posted image

i podloga za presvlačenje

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 733
21.7.2011 12:24:56   
Anoniman
bas slatko user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 734
21.7.2011 12:31:41   
Ana RR
Nešto mi je rano da stavljam posteljinicu a baš bih volela user posted image još samo da odaberem stikere user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 735
21.7.2011 12:36:21   
jovana j
Prelep je krevetac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jako mi se svidja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super Anci!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Nego, nesto pamtim da si rekla da cete uzeti u ''natur'' boji??? Mozda sam pogresno zapamtila... u svakom slucaju ovaj je predivan, a meni su beli za bebice najlepsi krevetici user posted image

11-09-03 Emil
Što možeš sanjati, to možeš i učiniti.
Walt Disney

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 736
21.7.2011 12:37:55   
Didy
Ana, krevetac na slici izgleda prelepo, ne znam kakav je uživo. Ako baš nisi zadovoljna, reklamiraj. Ili zažmuri.user posted image
Moja sestra je grafički dizajner i pravila mi je sličice za Stefanovu sobu. Poručivala sam i drugima, pa nosila na poklon i svima se bilo jako dopalo. Sad ću probati da nađem neku sliku, pa ću okačiti u temi o stikerima, mislim da postoji takva.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 737
21.7.2011 12:39:52   
Ana RR
Jovanice, u pravu si, planirali smo u natur boji pa smo se predomislili user posted image

Didy, ajde stavi, baš bih volela da vidim neke ideje.

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 738
21.7.2011 12:46:05   
jovana j
Ej Didy draga, a sta ako se to i meni dopadne??? user posted image

11-09-03 Emil
Što možeš sanjati, to možeš i učiniti.
Walt Disney

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 739
21.7.2011 12:51:19   
Didy

IZVORNA PORUKA: jovana j

Ej Didy draga, a sta ako se to i meni dopadne??? user posted image

Poslaću ti poštom.user posted image Ili busom.user posted image

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 740
21.7.2011 12:58:19   
Malecka074
Anči, krevetić je divan. Videlasam ga i uzivo.user posted image

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 741
21.7.2011 13:02:19   
Ana RR
Hvala, draga user posted image lep je, sviđa mi se, ali mrzim kad me tako neke sitnice smore. Nemam kada sad da ga menjam, to je što je.

(odgovor članu Malecka074)
Direktna veza do poruke: 742
21.7.2011 13:02:51   
Joj@
mi smo se zeznuli narucili pre vremena krevetac iz novootvorenog salona na paliluli...krevetac ima gravure sa morskim zivotinjkama, dominira veseli crveni rak. Ali posto Vlada zeli da bude na tatu a ne na mamu, zamenili smo ga za drugi, sa velikim lavom i palmicama. Imamo srece jer je taj bio u salonu pa su pristali da nam zamene. Inace, salon se nalazi kod botanicke baste, ima prelep, kvalitetan ali i malo skuplji namestaj za decu. Recimo, krevetac (koji se moontira kasnije u deciji krevet, ima ugradjenu komodu sa strane je 50.000 plus baldahin 10.000(neuporedivo kvalitetniji od ovih sto se kupuju u setu u Aksi i slicno, dakle, to je bukvalno zavesa za krevetac, nikakav komarac nemoze da mu prismrdi, pri tom je za svaki model specijalno dizajniran. Recimo model naseg kreveca je safari pa baldahin ima na rubovima aplikacije majmuncica). Posto je komoda od tri velike fijoke sa pultom i kadicom ugradjena u bocnu stranu kreveca, potreban je jos samo ormaric. i uzeli smo nocnu lampu lav na mesecu za mog nesudjenog raka a buduceg lavica.
Nismo hteli da kupujemo bambino namestaj jer nam se prvenstveno nije svideo a i svi ga imaju

*They can crush my cookie, but they can NEVER steal my fortune*

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 743
21.7.2011 13:05:55   
Anoniman
anci, meni bi bilo zao da ga menjas. bas mi se dopada. user posted image

ja vam nemam pojma te horoskopske znake, niti u to verujem. znaci nase bebe ce biti lavici? a do kad traje rak?

(odgovor članu Joj@)
  Direktna veza do poruke: 744
21.7.2011 13:08:50   
Didy
Stavila sam slike dekoracije za zid u ovu temu
KLIK
Ana, premesti ako nađeš neku adekvatniju temu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 745
21.7.2011 13:12:07   
Joj@
Rak je do 21jula to jest od 22 je lav. Mada neki kazu da je rak do 22. a od 23. lav. Pogotovu sto su otkrili novo sazveydje (zmijonosa)... znam samo da bi bilo super, kad vec kasni nek se smesti u 24.juli, pa da deli rodjendan sa svojim tajom user posted image

*They can crush my cookie, but they can NEVER steal my fortune*

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 746
21.7.2011 19:18:13   
Misica 3
user posted image

user posted image

< Poruku je uredio Misica 3 -- 21.7.2011 19:25:40 >

(odgovor članu Joj@)
Direktna veza do poruke: 747
21.7.2011 20:02:02   
Anoniman
misice, super je!! user posted image mnogo slatka posteljinica user posted image

(odgovor članu Misica 3)
  Direktna veza do poruke: 748
21.7.2011 20:39:30   
Ana RR
Misice, predivno je user posted image

(odgovor članu Misica 3)
Direktna veza do poruke: 749
21.7.2011 21:59:06   
Anoniman
Ana, Misice, preslatko je sve.

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

Anketa

IGRANJE NA PODU
pips

Da li ste stavljale na pod bebu mladju od godinu dana da se tamo igra?

da posle 4-5 meseci (31%)

da posle 6-7 meseci (36%)

da posle 8-9 meseci (20%)

da posle 10-11 meseci (0%)

samo u ogradici (9%)

samo na bracni krevet (4%)

Ukupan broj glasova: 70

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here