|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kakav krevetac?
18.8.2011 14:37:16   
PoisonEve
Ja sam mislila da uzmemo ovakav

user posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 776
18.8.2011 14:40:02   
New Mom
Jako lepo!user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 777
18.8.2011 14:48:22   
Anoniman
user posted image
Mene dusa boli sto sam tek skoro videla ovakav.Da sam znala pre,definitivno bih ovaj uzela.user posted image

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 778
18.8.2011 15:24:31   
jance
pisala sam vec u 3. tromesecju kako me je mm prijatno iznenadio juce. on radi za tapetara i samo je juce kuci doneo jedan mali braon krevetac. kaze, musterija je htela da ga baci... a krevetac je savrsene velicine za novu sobicu, znaci malko je manji, i ima potpuno nov dusek i uopste nije raskliman... bas sam srecna, jos uvek ne mogu da dodjem sebi. krevetac nije nita posebno onako IKEA varijanta , savrseno jednostavan. mm planira da ga farba u belo, jer mu to nekako vise pase, da se mene pita ja ni to nebi radila...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 779
18.8.2011 15:32:57   
vonavoj
poisoneve..i ja isto!user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 780
20.8.2011 16:12:14   
medollino
Kupili smo krevetac koji mi se najvise dopadao!user posted image user posted image user posted image http://http://www.simpo.rs/product/view/220

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 781
20.8.2011 16:16:44   
PoisonEve
medolino, ne mogu da otvorim taj sajt da vidimuser posted image
cindarella, prelep je i cini mi se praktican al mi jednostavno nemamo mesta gde da stavimo takav zbog dimenzija...
Inace imamo jos jedan problem: Nama ce TA pec da bude tik uz krevetacuser posted image Znam da to ne valja, al prosto nemamo gde druge da je stavimo. Joj, tako me brine sta cemo da radimo za to grejanje...

Ajrton Sena

(odgovor članu medollino)
Direktna veza do poruke: 782
20.8.2011 23:33:24   
meyo
Poison meni se ovaj tvoj jako dopadauser posted image

Direktna veza do poruke: 783
20.8.2011 23:38:42   
PoisonEve
jeste, lep je,mada sto kaze mm mnogo zavisi od posteljine koja se staviuser posted image
E da! Dobili smo savet od prodavacice iz akse da je nepotrebno da kupujemo krevetac sa fiokom jer ta fioka sluzi samo za skupljanje prasine i da nije higijenski drzati pelene tu. Pretpostavljam da je njoj u interesu da nam proda skuplje ali to je rekla ipak kao iskusna majka troje dece.

Ajrton Sena

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 784
20.8.2011 23:40:08   
vonavoj
poison,slazem se da je nepotrebna fijoka za stvari koje se koriste...ali imaces brdo stvari koje ti nece trebati,a gde da ih stavisuser posted image user posted image nesto sto je maleno,neka posteljina koja je visak..peskiriuser posted image

Direktna veza do poruke: 785
20.8.2011 23:45:36   
PoisonEve
Ma znam von, razmisljam i o tome...user posted image

Ajrton Sena

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 786
20.8.2011 23:47:37   
meyo
upravo sam htjela da ti dam ovaj savjet kao Von. user posted image
ta fiokica dobro dodje ne moras pelene u nju stavljat  ja sam za pelene i "aktuelne stvari" koristila nasu komodu posto smo u istoj sobi

Direktna veza do poruke: 787
20.8.2011 23:53:33   
vonavoj
user posted image user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 788
21.8.2011 0:03:25   
jovana j
Poison Eve, ovaj krevetac mi je prelep!!! :) Super ako uzmete takav... stvarno mi je meden. Mislim da je super sto ima tockice, nas nema, ali dobro ni ne planiramo da ga vucaramo... user posted image

11-09-03 Emil
Što možeš sanjati, to možeš i učiniti.
Walt Disney

Direktna veza do poruke: 789
21.8.2011 0:09:30   
PoisonEve
Ma da Jovana...i nama su tockici nepotrebni, iskreno i ne znam za sta sluze. E da! Posto nemamo prostora za komodicu, mislila sam da kupimo samo onu cvrstu podlogu sto se stavi na krevetac za presvlacenje, deluje mi prakticno.

Ajrton Sena

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 790
21.8.2011 11:27:22   
jance
sinoc sam zinula na konstataciju da su dvoje nasih poznanika platili krevetac 43000din! ok. znam da postoje takvi krevetci, da toliko kostaju, al mi opet nije jasno toliki novac za nesto sto se kupuje inace po cenama od 7 - 13000din...
a da ne kazem da zadnje vreme gledam "nasledjivane" krevece negde iz vremena kad se mm rodio, pre 30god, koja su savrseno ocuvana i da ne znam da su polovna nebi ni posumnjala... tako da ozbiljno ne vidim potrebu za takvim krevecima (jedino ako vec imas pahoces, neka stvar prestiza valjda)

Bez dece kuća ne raste

Direktna veza do poruke: 791
21.8.2011 11:36:17   
maslackic
Mm i ja smo jedni od tih...videli smo u xilonu krevetac 27000,sa fijokom,mozes da ga dizajniras kako god hoces...bilo kakav oblik,sara ,boja..ma sve super...Kapiramo da je to vise za nas ,jer bebcetu je vazno samo da mu je cista pelena a ne da li je u zelenom ili zutom krevetu,ali mi smo kao neka deca...svi nam kazu da je glupo da dajemo te pare..ali u bambinu krevet 22000 ali je obican...stvar ukusa i zelje

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 792
21.8.2011 12:23:14   
Leana
PoisonEve, mi imamo takav krevetac i super je. Nama fioka služi za odlaganje stvari koje trenutno ne koristimo, posteljina, višak prekrivača, skafander...mislim da je potrebna ako i inače kuburiš sa prostorom za bebine stvari. Točkići dok je beba mala nemaju neku primenu, ali kad je naš bebac porastao vozali smo krevetac da ne bi noću skidao stvari sa komode koja je pored kreveca. Od pomoći su točkići i kad igračkice i lopte završe ispod kreveca, a to se kod nas često dešava. Ne znam, pretpostavljam da je to stvar izbora ali nam su točkići baš korisni.

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 793
21.8.2011 12:29:07   
vonavoj
poison,vidi ovde je najjeftiniji KLIK...
a vi ste u BGu,mozete ih naci,ili naruciti preko neta!

(odgovor članu Leana)
Direktna veza do poruke: 794
21.8.2011 12:29:57   
PoisonEve
Leana,hvala na savetu! Mnogo znaci kad ga dobijem od nekog ko vec ima bebuuser posted image

Ajrton Sena

(odgovor članu Leana)
Direktna veza do poruke: 795
21.8.2011 12:30:41   
jance
kazem, ne osudjujem nikoga ko moze da da vise para za krevetac, al opet mi je 43000 stvarno previse, ne znam ni sama.. ajde da su oba bracna para neki sada burzuji, al zive u iznajmljenim stanovima od po 30 kvadrata, vise zato ne mogu da pokontam situaciju... no nebitno...

PE, fijoka da, definitivno, posteljina tamo staje, ja je nemam i pojma nemam sta cu sa posteljinom, jedva za svoju imam mesta.. onu podlogu za montiranje na krevetac sam isto kupila, kostalo me je 1100din, ima cvrst taj donji deo i granicnik, to obavezno gledaj, da ti ne uvale onu mekanu podlogu..
i obavezno pogledaj kolki je krevetac da ti podloga ne zauzme pola kreveca....

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Leana)
Direktna veza do poruke: 796
21.8.2011 12:51:28   
vonavoj
poison,tek sam sada videla da su one radnje u Nisu..ali moze da se poruci! i videla sam pumpicu..pisala sam tamo u temi..isto neka akcija,sa poklon sterilizatorom!

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 797
21.8.2011 12:59:01   
New Mom

IZVORNA PORUKA: maslackic

Mm i ja smo jedni od tih...videli smo u xilonu krevetac 27000,sa fijokom,mozes da ga dizajniras kako god hoces...bilo kakav oblik,sara ,boja..ma sve super...Kapiramo da je to vise za nas ,jer bebcetu je vazno samo da mu je cista pelena a ne da li je u zelenom ili zutom krevetu,ali mi smo kao neka deca...svi nam kazu da je glupo da dajemo te pare..ali u bambinu krevet 22000 ali je obican...stvar ukusa i zelje

Mi smo bili decauser posted image pa smo kupili u Xylonu, možeš da vidiš nazad na temi (mislim str.11).

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 798
21.8.2011 13:11:48   
maslackic
Mi smo videli te krevetice i komode i pre nego sto sam zatvrudnela . u delta sitiju je bilo izlozeno par komada..
NM ,videla sam presladak je... sami ste dizajnirali ?
kad je meni rekla da moze bilo kakav oblik,da sami smislimo,odusevila sam se...
Reci mi samo,to nisam pitala,jel moze dusek da se podigne,znas onako na tri nivoa ili moze samo na najnize?
da li ste uzimali i komodu i ormae i police...nisam pitala za cenu tih polica i ormara

< Poruku je uredio maslackic -- 21.8.2011 13:13:22 >

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 799
21.8.2011 13:13:43   
PoisonEve
1100din, ima cvrst taj donji deo i granicnik, to obavezno gledaj, da ti ne uvale onu mekanu podlogu..

A gde si nasla za te pare? U aksi su sve oko 2500user posted image

Ajrton Sena

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

Anketa

KOJE ZENSKO IME VAM SE VISE SVIDJA?
jupi

TARA (42%)

LANA (58%)

Ukupan broj glasova: 189

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here