Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.11.2013 7:51:06
|
|
|
|
Lu
|
Treba mi provjeren recept za pizza mafine, tražim po RR nema, čudno
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.11.2013 8:20:42
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Lu Treba mi provjeren recept za pizza mafine, tražim po RR nema, čudno Ovako ih pravi moja seka i odlični su PIZZA MUFFINI 3 jaja 2 čvrsta jogurta 1 dcl ulja 20 dkg brasna 1 prasak za pecivo 1 mala kašičica origana 1 mala kašičica soli 15 dkg naribane sunke za pizzu 15 dkg naribanog sira po zelji : sitno sjeckani sampinjoni, masline, ... poslije pecenja potrebni su jos kecap i sitno ribani sir Izraditi jaja,sol i origano, dodati jogurt i ulje te jos malo izraditi, zatim dodati brasno, prasak za pecivo i sve ponovo izraditi. Na kraju u tu smjesu dodati naribani sir i sunku za pizzu, i po zelji sitno nasjeckane gljive, masline i sl. Napuniti kalupe od muffina (2/3) i staviti da se peku u zagrijanu pecnicu na 180 stupnjeva. Kad su gotovi, premazati ih kašičicom kecapa i posuti sitno naribanim sirom i vratiti u toplu rernu na 5 min.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.11.2013 8:29:50
|
|
|
|
Lu
|
Hvala Big mum
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.11.2013 8:48:29
|
|
|
|
big mum
|
Nema na čemu
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.11.2013 9:00:58
|
|
|
|
adulence
|
Big mum kakav je to cvrati jogurt?inace zvuce divno...moracu da ih pravim...i da sta znaci ova oznaka dkg?
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.11.2013 9:07:45
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: adulence Big mum kakav je to cvrati jogurt?inace zvuce divno...moracu da ih pravim...i da sta znaci ova oznaka dkg? Dukatov čvrsti jogurt u čaši.Ima piše na njemu.Malo je gušći nego obični.A dkg su deka-grami.15 dkg je 150 gr
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.11.2013 9:13:41
|
|
|
|
anajid
|
Adulence dkg=dekagram. 10 dkg=100 grama. Cvrsti jogurt je onaj gusci malo,ima Dukatov,pise bas na kantici cvrsti jogurt. Sorry mislila sam da je Big Mum odsutna.
< Poruku je uredio anajid -- 23.11.2013 9:14:22 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.11.2013 9:15:37
|
|
|
|
big mum
|
Evo to je TAJ JOGURT
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.11.2013 9:27:43
|
|
|
|
adulence
|
Bas cu da ga potrazim...hvala devojke...mnogo mi se svidja ovaj receptic...big mum da li si pravila sa pecurkama,one pustaju vodu pa.me zanima kako to ispadne...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.11.2013 9:49:33
|
|
|
|
nata11
|
Ja vec dva dana nista ne kuvam jer su slave bile pa po ceo dan u goste. Danas mislim da cu kuvani kupus.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.11.2013 10:37:48
|
|
|
|
vikiveki
|
Big mum recept zvuči vrlooo ukusno,odmah bi ga pravila ali sama sam i nemogu da odem do prodavnice da kupim taj jogurt.Inače čim pribavim sve krećem da ga pravim.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.11.2013 10:43:24
|
|
|
|
Olga75
|
Big mum , ja otvorila temu za pizza muffine da se recept ne zagubi
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.11.2013 11:36:59
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR Big mum , ja otvorila temu za pizza muffine da se recept ne zagubi Tako i treba, recept je isuviše dobar da bi se izgubio
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.11.2013 11:40:20
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: adulence Bas cu da ga potrazim...hvala devojke...mnogo mi se svidja ovaj receptic...big mum da li si pravila sa pecurkama,one pustaju vodu pa.me zanima kako to ispadne... Da pravila sam ali sam ih predhodno malko izdinstala samo da puste vodu a ostanu čvrsti možda 2 min.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.11.2013 12:09:46
|
|
|
|
jovana jojo
|
Ja ću danas praviti goveđi gulaš i krompir pire a za dezert ću videti
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.11.2013 12:22:21
|
|
|
|
Anoniman
|
fasirano meso sa krompirima u rerni. zovem sveki da pitam je l' ona tu stavlja limuna, ali nije kuci. ako mozete, dajte mi savet tamo u kolacu od bundeve
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.11.2013 12:59:59
|
|
|
|
isidora88
|
danas seoski lonac tj. ti zacini, a unutra je samo meso na kockice i krompir, ni mm ni ja nismo ljubitelji one kombinacije sa kesice, i mogu reci da je i ovako preukusno
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.11.2013 13:10:56
|
|
|
|
Olga75
|
pitice sa sirom izvadila iz zamrzivaca a pravila sam i karlovacki kuglof sa jabukama i sad cekam da ga iztresem iz modle
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.11.2013 13:14:26
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 danas seoski lonac tj. ti zacini, Šta je taj seoski lonac hoće li mi neko reći kako se pravi,čini mi se da sam već jednom pitala
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.11.2013 13:14:52
|
|
|
|
dunja RR
|
Pasulj sa kolenicom
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.11.2013 13:26:26
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki IZVORNA PORUKA: isidora88 danas seoski lonac tj. ti zacini, Šta je taj seoski lonac hoće li mi neko reći kako se pravi,čini mi se da sam već jednom pitala to ti je kesica zacina( po receptu sa kesice pravi se sa kobasicom, paprikom,kupusom i krompirom) izgleda kao dodatak onih zacina za gulas, sarmu...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.11.2013 13:34:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Danas sarma , upravo se krckaa, za dezert princes krofne, bice jos i supa i krastavcici oni mini baby kornisoni... A veceras palacinke
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.11.2013 13:36:54
|
|
|
|
Olga75
|
ja se stvarno divi svima koji prave za desert "obicnim "danima torte , princes krofne , krempite i tako te stvari ja kad pravim princes krofne bunjevci to zovu poslanicki fanki ) meni treba ceo dan , torta je za svetac , krempita je za uskrs i tako al sam ja lenja zenturina majko rodjena
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.11.2013 13:40:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Olga, otkricu ti tajnu ovaj put su kupljene ali cuti spremam kolokvijum, pa nemam vremena da mesim, a obozavam da spremam slatkise, mene cim malo uhvate moje bube i nervoza, ja pocnem da mesim, ili d apravim slatkise, i tako se resavam stresa...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 23.11.2013 13:44:05
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 to ti je kesica zacina( po receptu sa kesice pravi se sa kobasicom, paprikom,kupusom i krompirom) izgleda kao dodatak onih zacina za gulas, sarmu... Znači to su kupuje u prodavnicama...onda ga sigurno ima u Rodi ili Idei...super da znam šta da tražim
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.