RE: Šta smo danas pravile V deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Kuvajmo zajedno

Poruka

Ana RR -> RE: Šta smo danas pravile V deo (28.7.2013 12:38:22)

A kod mene se zakuvava [sm=smiley36.gif] đuveč u rerni, kore za bokinu tortu gotove, još cheese cake da zamutim..

nata11 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (29.7.2013 8:08:43)

Ukoliko neko ima recept za japanski chees cake ( onaj koji se samo pece kao patispanj, bez voca odozgo) bila bih mu zahvalna. Nasla sam jedan na americkom sajtu ali mi bas nisu najjasniji svi sastojci.

Sanjica26 RR -> RE: Šta smo danas pravile V deo (29.7.2013 9:30:21)

A meni treba recept za cheesecake sa ananasom i nektarinama.[sm=smiley36.gif] Doneo mi je jedno parce muz sa nekg slavlja. Preukusno je.
Danas mlinci sa piletinom. Ostalo mi je od juce. Kao poklonjeno da ne kuvam danas po ovoj vrucini.

cvećka -> RE: Šta smo danas pravile V deo (29.7.2013 15:54:54)

Kod nas juce corbica od karfiola i blitve, juneci vrat na teflonu (mnogo ukusno bre to meso, lepse od buta 100x i brze se sprema) i brzinski izdinstan mix povrca koje se naslo u frizideru (paprika, tikvica, paradajz, kupus, beli i crni luk) + ona pita sa breskvama od pre par strana (odlican vam recept!!)

....a danas nista, ostalo corbice i narucujemo pizzu, ovo mi je omiljeno (((:

jole82 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (29.7.2013 16:05:20)

Spanac i pilece belo na gril teflonu...i ostao nam kumin cheese cake od juce [sm=bravo.gif]

Torbica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (29.7.2013 21:22:10)

Govedja supica, pire krompir, grasak i kobasice. Sladoled za desert.

Anoniman -> RE: Šta smo danas pravile V deo (30.7.2013 12:03:56)

juce paradajz supica i rizoto sa socivom i bosiljkom i tunjevina. mm se mnogo dopalo, meni bas i ne toliko.
danas ostatak supice i kineska piletina.

Bebilina -> RE: Šta smo danas pravile V deo (30.7.2013 21:32:03)

Juce spagete sa sosom od spanaca, plavog patlidzana, tikvica i paradajza.
Danas pastrmke u vreci sa limunom, zacinskim biljem i puterom i rizoto sa povrcem (sargarepa, grasak, secerac). Jos ispekla 3 ture cupcakes, Madeira tortu, cokoladna se pece i sad cu slatke grisine i cookies. Sutra sve to da se ukrasi i da se prave slanisi. [sm=smiley1.gif]

adulence -> RE: Šta smo danas pravile V deo (30.7.2013 21:45:52)

Bebi ove spagete zvuce mljac...morace da se isprobaju...

lelaigor -> RE: Šta smo danas pravile V deo (30.7.2013 21:49:39)

Danas pekla panirane fishburgere, ali pošto mrzim prženje u dubokom ulju, pekla sam ih u rerni. Nešto nismo bili raspoloženi za hranu danas (valjda zbog vremena), tako da smo uz to jeli paradajz i namirili se. [sm=smiley36.gif]

Bebilina -> RE: Šta smo danas pravile V deo (30.7.2013 23:00:21)

E Adulence to sam ja na brzinu smislila i skuvala jer sam planirala nesto drugo, pa u zadnjem trenutku ukapirala da nemam glavni sastojak, meso.[sm=smiley36.gif]
Ovaj sos je sa crnom lukom, tonom belog, i jos svo brze kuvajuce povrce sto sam imala, svez paradajz i sos, kocka i toliko. Preko rendan parmezan i voila, prste da polizes. [sm=smiley1.gif]

milicicak -> RE: Šta smo danas pravile V deo (30.7.2013 23:16:31)

Meni je veceras vece za tikvice [sm=smiley36.gif]
musaka od tikvica, proja od tikvica a sad cu sebi da napravim i salatu od tikvica [sm=smiley36.gif]

minnica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (31.7.2013 8:59:51)

Juče krmenadle pečene u rerni i sataraš, a danas mislim da će biti ćufte u paradajz sosu i pire krompir.

Anoniman -> RE: Šta smo danas pravile V deo (31.7.2013 9:00:17)

bebilina, juce sam probala salatu (ostalo mi sociva od prethodnog dana) i stvarno je odlicna! ja u svoju nisam stavila masline, a za mm sam stavila i on se isto odusevio. Skroz je osvezavajuca, a istovremeno i zasicuje.
Danas pasulj. Nisam ga kuvala mesecima.

Bebilina -> RE: Šta smo danas pravile V deo (31.7.2013 15:41:23)

Kseno [sm=bravo.gif] bas mi je drago da se i vama dopala. [sm=smiley31.gif]

majared -> RE: Šta smo danas pravile V deo (31.7.2013 15:47:50)

Paprikas i salata od pecenih paprika sa belim lukom

minnica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (31.7.2013 15:58:31)

Upravo pečem plum crumble (iliti drobljnac od šljiva) i jedva čekam da ga probam. [sm=smiley1.gif]

jole82 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (31.7.2013 17:54:33)

Meni se jelo od jutros svasta nesto i da bude bas heavy [sm=smiley36.gif] pa shodno tome: paradajz corba, svinjetina dinstana u 3 vrste luka, krompir sa sampinjonima u senfu sa kimom zapeceno u rerni, zelena salata sa dresingom od pavlake...
Ako me nema sutra...valjda ce Nada Macura da objavi[sm=smiley36.gif]

nata11 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (31.7.2013 22:35:21)

Jele bas si se nakuvala. [sm=smiley36.gif]
Ja danas prepec hleba i smuckala neki namaz od povrca, senfa, malo piletine sto je ostalo.
A za sutra planiram musaku (1 mali pleh klasinu, a 1 sa tikvicama). Da li moze musaka da se zamrzne? [sm=zmeden.gif]

milicicak -> RE: Šta smo danas pravile V deo (31.7.2013 22:41:06)

Ja zamrzavam sve vrste musaka, osim one od krompira, nju cak ni ne ostavljam za sutradan
Danas nista nisam kuvala, sutra sam kod kuce pa cu se sutra time baviti [sm=smiley36.gif]

adulence -> RE: Šta smo danas pravile V deo (31.7.2013 22:55:30)

jaojolei meni setakonestojede,bas,basvaljdatrebada dobijem...mmm...
IZVORNA PORUKA: jole82

Meni se jelo od jutros svasta nesto i da bude bas heavy [sm=smiley36.gif] pa shodno tome: paradajz corba, svinjetina dinstana u 3 vrste luka, krompir sa sampinjonima u senfu sa kimom zapeceno u rerni, zelena salata sa dresingom od pavlake...

Figaro88 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (1.8.2013 15:21:40)

IZVORNA PORUKA: nata11

Ukoliko neko ima recept za japanski chees cake ( onaj koji se samo pece kao patispanj, bez voca odozgo) bila bih mu zahvalna. Nasla sam jedan na americkom sajtu ali mi bas nisu najjasniji svi sastojci.

Nato evo ovaj-
15 graham crackers, crushed
30 g butter, melted

896 g cream cheese
300 g white sugar
180 ml milk
4 eggs
230 g sour cream
15 ml vanilla extract
30 g all-purpose flour
Check All Add to Shopping List
Directions

Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease a 9 inch springform pan.
In a medium bowl, mix graham cracker crumbs with melted butter. Press onto bottom of springform pan.
In a large bowl, mix cream cheese with sugar until smooth. Blend in milk, and then mix in the eggs one at a time, mixing just enough to incorporate. Mix in sour cream, vanilla and flour until smooth. Pour filling into prepared crust.
Bake in preheated oven for 1 hour. Turn the oven off, and let cake cool in oven with the door closed for 5 to 6 hours; this prevents cracking. Chill in refrigerator until serving.
Ja cesto pravim po receptima sa ovog sajta,a deluje mi bas lako...

Anoniman -> RE: Šta smo danas pravile V deo (1.8.2013 15:46:43)

Bebilina, cak je i sveki probala i svidelo joj se i kaze da ce da pravi za vreme posta.

minnice, sta je plum crumble?

danas pligouri (lomljena psenica) sa piletinom i zelena salata.

minnica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (1.8.2013 16:39:09)

ksena, evo ti ga crumble.

cvećka -> RE: Šta smo danas pravile V deo (1.8.2013 16:55:01)

IZVORNA PORUKA: jole82

Gde se seti Nade Macure [sm=jezicek.gif]

Nama gotova (sto bi napisali braca Grci) "moussaka" sa tikvicama, jos samo zmu da se dovuce sa posla, umirem od gladi [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>