RE: Šta smo danas pravile V deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Kuvajmo zajedno

Poruka

Didy -> RE: Šta smo danas pravile V deo (3.8.2013 18:59:58)

Supica s rendanom šargarepom i tikvicama i belim lukom, pire krompir i po želji mm pošto kaže do to nije jeo otkako se oženio - pečena svinjska džigerica s belim lukom[sm=smiley11.gif] (sam je spremao[sm=smiley36.gif]) + mešana salata.

Jole84 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (3.8.2013 19:12:15)

Prženiju sa paprikama,paradajzom,šargarepom i tikvicama pa preko nekoliko komada jajca [sm=smiley36.gif]

nata11 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (4.8.2013 11:13:49)

Danas pecemo snicle na rostilju i kukuruz [sm=bravo.gif]

Didy -> RE: Šta smo danas pravile V deo (4.8.2013 16:36:19)

Danas bili kod svekrve na ručku, spakovala nam i za sutra.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Ana RR -> RE: Šta smo danas pravile V deo (4.8.2013 17:51:52)

Pohovano belo meso, pire krompir i grašak. Kuvam i za svekra pa moram neku klasiku [sm=smiley36.gif]

Powerpuff Girl -> RE: Šta smo danas pravile V deo (4.8.2013 18:15:51)

Ja sam danas pekla batak, karabatak i krilca sa kromprima u onoj kesi sa zacinima + kapreze salata.
Dragi se odusevio, jer zbog silnih mucnina nisam nista kuvala 2 meseca [sm=smiley36.gif]

minnica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (4.8.2013 18:17:13)

danas domaća pileća supa sa puno povrća, a uz kuvano meso paradajz sos i bareni krompir. nije bilo dezerta jer imamo dinje i breskve. [sm=bravo.gif]

cvećka -> RE: Šta smo danas pravile V deo (5.8.2013 17:40:12)

Pirinac sa povrcem i rolovana dzigerica sa rostilja, njammm... Ich se ne oseti da je dzigerica!

Anoniman -> RE: Šta smo danas pravile V deo (6.8.2013 12:15:00)

IZVORNA PORUKA: Ana RR
Kod nas danas makarone u sosu od povrća (crni i beli luk, tikvice, paradajz, bosiljak, začini) i feta sir.

sta tacno stavljas od zacina? da stavim i patlidzan uz tikvice? koliko retko/gusto da bude?

Ana RR -> RE: Šta smo danas pravile V deo (6.8.2013 13:06:40)

Ksenči, stavim bosiljak i origano, ili italijansku mešavinu, tu ima svačega. So, biber, to po ukusu. Možeš i patlidžan, sve sam seckala sem paradajza, njega izmiksam pa onda dodam. Ja volim kada je gusto jer kada ubacim makarone uvek bude malo tečnosti od njih pa se taman lepo sjedini. Ali to ti je sve po nahođenju, kako voliš.

minnica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (6.8.2013 13:13:00)

Juče pileći paprikaš, danas bela čorba sa mesom i povrćem i mekike.

Sanjica26 RR -> RE: Šta smo danas pravile V deo (6.8.2013 13:14:57)

Upravo napravila. Samo muzu da se svidi. On nije neki ljubitelj makarona.

cvećka -> RE: Šta smo danas pravile V deo (6.8.2013 13:20:30)

Danas kubanska piletina u pivu, sutra posne punjene paprike, donosi tetka, volimo tetkuuuu [sm=bravo.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Šta smo danas pravile V deo (6.8.2013 13:48:24)

Cvecka zvuci ukusno. Mozda zbog tog piva[sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: Šta smo danas pravile V deo (6.8.2013 13:58:37)

hvala, Anci! ja paradajz rendam za tako neke stvari, videla od sveki[sm=smiley36.gif]

nata11 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (7.8.2013 12:43:38)

Danas samo proju sa sirom za veceru.

minnica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (11.8.2013 15:04:18)

Danas domaća kokošija supa, pohovano belo meso, pire krompir i sos od paradajza.

minnica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (11.8.2013 16:02:12)

Od ostatka pirea napravila knedle sa šljivama. Taman mi ispalo 10-11 komada i odmah smo ih smazali. [sm=pujs.gif][sm=smiley1.gif]

Moiraina -> RE: Šta smo danas pravile V deo (11.8.2013 18:14:35)

IZVORNA PORUKA: Torbica

http://www.coolinarika.com/recept/889087/
Evo Adulence, isproban odlican recept. Da ne pametujem mnogo, mozes i komentare tamo procitati. [sm=smiley1.gif]Ja uvek pravim domace tortilje, pecem ih na suvom tiganju. Pozdrav

Juče giros sa svinjskim mesom, danas isto to samo sa pilećim [sm=smiley36.gif] Recept je mnogo mnogo dobar, samo nisam pravila pomfrit i dodala sam tzatziki. Sledeći put ću ipak ja da pravim tortilje, sada sam pravila sa kupovnim i nisu mi se svidele.
I da, za starije dete bareni pirinač sa šargarepom i malo piletine, još ga boli stomak [sm=smiley13.gif]

Torbica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (12.8.2013 10:15:20)

[sm=smiley31.gif]
Kod mene juce pileca supica, prasetina iz zamrzivaca, ostalo jos od Slave, uz to spanac i pire krompir. Sladoled domaci za desert i kolac sa visnjama. prasetine ima i za danas, napravicu gljive u pavlaci i tzatziki kao prilog.

nata11 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (12.8.2013 11:52:27)

Ja cu danas corbicu od povrca. Dosadilo mi vise i meso i suhomesnato.

Olga75 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (12.8.2013 12:07:06)

corbica od tikvica , varivo od tikvica [sm=smiley36.gif] , cureci medaljoni a desert kuvani kukuruz [sm=smiley36.gif] i lubenica
pa ko prezivi pricace

jole82 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (12.8.2013 14:09:33)

mrzi me da kuvam....pa cu da napravim pitu sa mesom u pivu
(mada meso mora da se prodinsta...pa mu to dodje ko da sam kuvala[sm=smiley36.gif])

E da...da dodam..kuvala sam i za bebu (i rucak i vockice)...i to se racuna[sm=smiley36.gif]

cvećka -> RE: Šta smo danas pravile V deo (12.8.2013 15:48:50)

IZVORNA PORUKA: Moiraina

IZVORNA PORUKA: Torbica

http://www.coolinarika.com/recept/889087/
Evo Adulence, isproban odlican recept. Da ne pametujem mnogo, mozes i komentare tamo procitati. [sm=smiley1.gif]Ja uvek pravim domace tortilje, pecem ih na suvom tiganju. Pozdrav

Juče giros sa svinjskim mesom, danas isto to samo sa pilećim [sm=smiley36.gif] Recept je mnogo mnogo dobar, samo nisam pravila pomfrit i dodala sam tzatziki. Sledeći put ću ipak ja da pravim tortilje, sada sam pravila sa kupovnim i nisu mi se svidele.
I da, za starije dete bareni pirinač sa šargarepom i malo piletine, još ga boli stomak [sm=smiley13.gif]

Uuuu, i ja sam ovo pravila juce, samo sa junecim vratom, mm se odusevio, inace obozava giros ((: i ja sam sa kupovnim tortiljama, ne mogu bre da pravim jos i to.... i pomfrit i tzatziki sam pravila....
Danas rizoto sa sampinjonima i mlevenim mesom + paradajz salata, za dezert sutlijas ako smognem snage da ga sad skuvam, pa kad se ohladi....

nata11 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (12.8.2013 19:04:29)

Jel neko ima proveren recept za one secerne mase za torte? Pokusavam da nadjem neki jednostavan recept ali mi bas nesto ne ide. Gde se uopste kupuju sve ove fruktoze i dekstroze?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>