Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 24.6.2013 22:18:50
|
|
|
|
Bebilina
|
Musaka od jagnjetine, plavog patlidzana i tikvica. Kolac od juce
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 24.6.2013 22:21:47
|
|
|
|
Figaro88
|
Mi smo danas bili na rucku kod mame.A ja sam napravila,tj razvukla tri pitice sa sirom i ubacila u zamrzivac,da imam kada zatreba....
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 25.6.2013 14:33:37
|
|
|
|
Anoniman
|
spremila sam sinoc integralne pogacice sa kupusom, a za rucak punjene tikvice.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 25.6.2013 21:26:26
|
|
|
|
Bebilina
|
Moules mariniere u belom luku i belom vinu, domaci hleb sa maslinama. Za decu pecene pastrmke, rizoto, na pari povrce.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 26.6.2013 14:24:27
|
|
|
|
nata11
|
Bebelina ti ili neko drugi je vec spominjao taj domaci hleb sa maslinama. Daj recept ako nije problem. Ja juce pravila piletinu sa sampinjonima i paradajz salatu, a danas mi mama poslala rostilja pa ce to ici uz neku mesanu salaticu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 26.6.2013 14:29:26
|
|
|
|
Maraj
|
mi imamo sladak kupus i razljevak, poslala sam recepte Dunji. Zasto ne stavljate recepte, ja sam skoro sama na delu Ringerajine kuhinje.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 26.6.2013 14:32:53
|
|
|
|
nata11
|
Maraj ja bih stavila ali moji recepti su ''sve uz pomoc kesica''. Popodne imam vreme pa cu ubaciti nesto.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 26.6.2013 14:54:44
|
|
|
|
tanjica85
|
danas grasak za mene, a krompirici i tikvice, belo meso za moje
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 26.6.2013 17:34:37
|
|
|
|
sneza24
|
Supa, pomfrit i pile, salata krastavac i paradajz.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 26.6.2013 19:27:07
|
|
|
|
Lilla
|
Piletinu na madjarski nacin i tjesteninu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 26.6.2013 20:11:49
|
|
|
|
Zirafica Tackica
|
Pitu krompirusu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 26.6.2013 22:14:09
|
|
|
|
Ana RR
|
Pasulj sa suvim mesom, posle stooooo godina Maretu se i dalje ne sviđa tako da ko zna kada ću ga opet kuvati.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 26.6.2013 22:22:59
|
|
|
|
Torbica
|
Kod nas boranija sa suvim mesom. Pecene paprike za salatu. Sutra grasak varivo, plecka i krompirici mladi u kesu pa u rernicu, njam njam.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 26.6.2013 23:49:42
|
|
|
|
Jole84
|
Kod mene danas krmenadle i paradajz čorbica,dezert-pita s višnjama. Čisto da se pohvalim da skuvam i ja ponešto
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.6.2013 8:09:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Zirafica Tackica Pitu krompirusu. njam njam...jos ako mi kazes da razvijas kore.... danas grasak i piletina.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.6.2013 10:28:10
|
|
|
|
Bebilina
|
Sinoc mm pravilo kari, ja isla na kanape vece. Veceras smo na veceri sa prijateljima u italijanskom, sutra vec putujemo tako da nista od kuvanja ove nedelje Jedino cupcakes pravim i dekorisem za nedelju.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.6.2013 10:36:48
|
|
|
|
Bebilina
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Bebelina ti ili neko drugi je vec spominjao taj domaci hleb sa maslinama. Daj recept ako nije problem. Nato ovaj moj recept je za pekac za hleb: 200gr integralnog brasna 200gr belog brasna 1 kasicica secera 3 kasike maslinovog ulja 1 kasicica soli 1 kasicica origana 270ml vode 3/4 kasicice suvog kvasca 75gr crnih maslina bez kostica Ja stavljam 400gr integralnog brasna i povecam vodu za 20ml. A masline u pekac stavljam u pregradu za orahe jer se one kasnije dodaju. Prijatno!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.6.2013 11:28:48
|
|
|
|
Anoniman
|
pilecu corbu i djuvec sa belim mesom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.6.2013 11:39:30
|
|
|
|
Olga75
|
danas , kao i ovih dana : corba od sargarepe i pirinca , dinstano belo meso sa malo nane ( samo da dobije neki jestivi ukus ) i krompir pire borimo se sa prolivom
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.6.2013 11:42:02
|
|
|
|
Maraj
|
punjene paprike Bebilina, jer to pravis u onoj mini pekari?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.6.2013 11:43:09
|
|
|
|
Maraj
|
olga , banane su dobre za taj vas "problem"
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.6.2013 11:46:32
|
|
|
|
Olga75
|
Maraj tnx , pojela je jadna banana za ovih nedelju dana pa jedno pet kila i najla se pirincanog odvara , barene sargarepe i kuvanog krompira pa sad malo da joj ubacim i nekog ukusa
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.6.2013 13:18:30
|
|
|
|
Torbica
|
Olga, ja mojima dam crnu cokoladu sa visokim procentom kakaoa i grickaju tost po ceo dan. Srecom, retko se desava. A tamo od cetvrtog dana krenu i sa jogurtom. Moj rucak je skoro gotov, razmisljam da jos neku torticu napravim, biskvit pa krem od vanile, breskve i slag odgore.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.6.2013 21:39:26
|
|
|
|
Bebilina
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Bebilina, jer to pravis u onoj mini pekari? Da Maraj, pekarica, pekac, kako ko zove Ali moze isti recept i rucno, ostavi da nadodje prvi put, premesi uz dodavanje maslina, oblikuj na plehu ili stavi u kalup za veknu da nadodje drugi put i na pecenje.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 28.6.2013 12:21:44
|
|
|
|
nata11
|
Hvala za recept. Ja cu u pekacu danas ubaciti malo cevapa, pomfrita i sargarepe, da se krcka dok pravim rolat od banane posto ocekujem goste veceras.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ukusni prokeljRingerajin kuvar: minnica
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?