|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta smo danas pravile V deo
21.6.2013 12:33:07   
Olga75
danas cu da pravim supu iz kesice i neko testo na brzinu , za bolje nismo danas user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 1151
21.6.2013 12:45:34   
Ana RR
Ja sam izvadila lososa iz friza i pojma nemam kako da ga spremim, ništa mi se u suštini ne jede..

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1152
21.6.2013 15:40:31   
Bebilina

IZVORNA PORUKA: Brand new mama

meni je pekarica "tooo looonggg to waiiittt" Imali smo je pa smo poklonili.Mozda je moja takva bila,ali najkraci program je trajao 3h.Za to vreme....

Ostavis preko noci, ujutru the probudi miris svezeg hleba. user posted image Ja je danju koristim samo za narastanje testa, nocu pece user posted image

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 1153
21.6.2013 16:09:42   
Anoniman
testenina sa tunjevinom danas, brzopotezni rucak user posted image

(odgovor članu Bebilina)
  Direktna veza do poruke: 1154
21.6.2013 16:29:32   
Anoniman
ja skuvala grasak. nisam to planirala, ali mm kupio jutros na pilaci, pa je tako ispalo..

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1155
21.6.2013 16:47:16   
Didy
Supica s graškom i šargarepom, musaka i salata od paradajza i krastavca s malo crnog luka.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1156
22.6.2013 16:09:11   
Anoniman
kod nas danas corbica od karfiola, musaka od tikvica i tzatziki salata, za desert kolac od breskve user posted image

(odgovor članu Didy)
  Direktna veza do poruke: 1157
22.6.2013 20:27:07   
Torbica
Lazanjeeee, njam njam, bas sam ih pozelela! I pravila sam korpice od lisnatog testa, premazivala cokoladom pa sipala vanila krem i visnje odgore, razbili smo se! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1158
22.6.2013 22:50:08   
Bebilina
Sinoc italijanski restoran, danas domaci user posted image za veceru takeaway riba uz logorsku vatru i naravno marshmallows na stapicima. Deca su presrecna user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1159
23.6.2013 23:57:47   
Anoniman
ja vala danas nista user posted image
doruckovali burek, rucali ko je sta uhvatio. uvece bili kod zaove na rodjendanu, pa smo klopali rostilj i cizkejk. sveki ce mi ostatke rostilja doneti sutra za rucak, tako da ni sutra ne spremam nista. mozda samo supicu iz kesice i salatu. user posted image

(odgovor članu Bebilina)
  Direktna veza do poruke: 1160
24.6.2013 0:19:10   
Bebilina
Slatko slani pileci stir fry, risotto, kremasti kolac sa breskvama.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1161
24.6.2013 10:34:37   
Torbica
Danas cemo neku musaku sa gljivama u rerni, onako lepo zapeceno sa sirom i slaninicom, i Rigo Janci kolac. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 1162
24.6.2013 11:59:13   
Ana RR
Juče sam spremala neki složenac sa povrćem, ostalo još dosta za danas (hvala bogu, ne mogu da kuvam).

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1163
24.6.2013 12:09:24   
vikiveki
Ni ja danas neću ništa spremati ostalo dosta od juče...juče sam pravila ribić u saftu od belog vina,recept sam našla u nekom starom kuvaru,super je i slikala sam ga pa kad budem imala vremena da kucam staviću ga u RR kuhinju.
Za danas sam samo spremila tortu od eurokrema ,jer danas slavim drugi rođendan,i nju ću slikati i staviti u RR kuhinjuuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1164
24.6.2013 12:11:19   
Ana RR
Kako misliš drugi rođendan?

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1165
24.6.2013 12:18:08   
Maraj
mi smo mom tati juce slavili drugi rodjendan ... imao je nezgodu na jucerasnjii dan pre dosta god...
kakav je recept za tu tortu, jer se brzo pravi?

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1166
24.6.2013 12:25:49   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Pa to se kod nas kaže da slaviš drugi rođendan,tj. slaviš dan kada si jedva ostala živa posle neke nesrećeuser posted image u mom slučaju to je bio dan kada su me udarila kola i sva sam bila izlomljena,a najgore je bilo što sam imala veliki potres glave i naprsnuće lobanje i bila sam 3 dana u komi...i niko nije znao da li ću ostati živa..i sve to sa samo 8 godinauser posted image Tako da današnji dan slavim kao drugi rođendanuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1167
24.6.2013 12:28:51   
Maraj
vikiveki, srecan drugi rodjendan user posted image i posalji nam recept za tu tortu user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1168
24.6.2013 12:31:20   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: Maraj

mi smo mom tati juce slavili drugi rodjendan ... imao je nezgodu na jucerasnjii dan pre dosta god...
kakav je recept za tu tortu, jer se brzo pravi?

Recept nije baš da se brzo napravi...peče se kora od 10 belanaca,kuvaju se žumanca na pari sa mlekom i pudingom od vanile ..tu je i margarin i šećer u prahu...fil se deli u dva dela u jedan se stavi čokolada...dugo mi je da sad sve pišem....ako stignem večeras ću recept i sliku poslati Dunji da objavi pa ćeš videtiuser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1169
24.6.2013 12:43:40   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: vikiveki

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Pa to se kod nas kaže da slaviš drugi rođendan,tj. slaviš dan kada si jedva ostala živa posle neke nesrećeuser posted image u mom slučaju to je bio dan kada su me udarila kola i sva sam bila izlomljena,a najgore je bilo što sam imala veliki potres glave i naprsnuće lobanje i bila sam 3 dana u komi...i niko nije znao da li ću ostati živa..i sve to sa samo 8 godinauser posted image Tako da današnji dan slavim kao drugi rođendanuser posted image

UH čoveče!! Pretpostavila sam da je tako nešto ali nisam ni sanjala da je toliko strašno bilo. Drago mi je da si se uspešno oporavilauser posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1170
24.6.2013 13:56:33   
Anoniman
veki, srecan drugi rodjendan! user posted image

anci, kakav ti je to slozenac? ajde napisi kako pravis. user posted image

mene sveki spasila, donela mi junecu corbu, rostilj i cizkejk, tako da danas nista ne spremam.
a za sutra ponovo mozgam, dosadno mi je vise, ne znam sta da izmisljam!

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1171
24.6.2013 14:07:11   
jole82
Pilece belo na grilu i bareno povrce (carski mix) zapaceno u rerni sa kackavaljem odzgo....
Ne mogu da se mlatim..pakujem se..selidba u toku

Enyoj the silence!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1172
24.6.2013 15:40:56   
Ana RR
Macaki, sad sam pravila OVAJ

Stavljala sam feta sir umesto rikote jer ga imam baš puno pa da iskoristim.

OVAJ mi je super, ali ga najčešće pravim sa junećim mlevenim mesom jer nemam gde da sameljem ćuretinu ili piletinu.

To možeš i sa ribom praviti, malo je izgriluješ u tiganju (najbolji su fileti) i složiš u vatrostalnu. Povrće po izboru prodinstaš, začiniš i preliješ preko ribe, zapečeš u rerni. Možeš umešati pavlaku pa preliti preko povrća i onda zapeći.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1173
24.6.2013 16:10:22   
Anoniman
aaa anci, pa ti mislis na musaku user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1174
24.6.2013 16:13:53   
Ana RR
Haha, pa može i tako da se nazove, mada je meni musaka samo ono klasično, krompir i mleveno meso.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ukusni prokelj
Ringerajin kuvar: minnica
Američka pita sa krem filom od banana
Ringerajin kuvar: lesica RR

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here