Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.6.2013 12:30:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Je l da da su extra
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.6.2013 16:14:29
|
|
|
|
minnica
|
Danas sveki poslala komplet ručak, a ja sad pravim palačinke.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.6.2013 18:25:05
|
|
|
|
Anoniman
|
supu iz kesice, mm ispekao cevape na el. rostilju i napravio paradajz salatu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 16.6.2013 19:01:22
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Je l da da su extra Anci gde su ti te paprike ???
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.6.2013 13:44:32
|
|
|
|
Anoniman
|
za danas sladak kupus sa junetinom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.6.2013 19:10:39
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: nina26 IZVORNA PORUKA: Ana RR Je l da da su extra Anci gde su ti te paprike ??? Evo ih KLIK
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.6.2013 19:13:05
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Je l da da su extra Preukusne su,ja sam odlepila za njima Kod mene danas svinjski file i crni luk,u voku,na brzaka
< Poruku je uredio Jole84 -- 17.6.2013 19:14:08 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.6.2013 22:28:03
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Evo ih KLIK uh, sunce ti,krenula voda na usta, ali onda se vratila nazad, kad sam procitala da ide kajmak, a ja to nemam gde da nadjem u svakom slucaju, dankesooon
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 17.6.2013 22:42:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Nina, pa stavi nešto drugo, neki krem sir ili tako nešto.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 18.6.2013 14:59:18
|
|
|
|
tanjica85
|
jutros pogacice sa sirom, a za rucak pecem belo meso
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.6.2013 14:18:14
|
|
|
|
nata11
|
Raviole sa mesom i paradajz sosom. Sve iz kesica i teglica da sto pre bude gotovo
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.6.2013 14:36:16
|
|
|
|
Torbica
|
Testenina sa meksickom mesavinom na pari u paradajz sosu, povrcna supica i lisnate strudlice od visanja!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.6.2013 15:13:29
|
|
|
|
jole82
|
Belo meso grilovano, pire krompir i sataras..onaj smrznuti (vruca salata ...nema sanse da izadjem po svezu...moze da mi uvene do kuce )
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.6.2013 16:38:10
|
|
|
|
Anoniman
|
testenina sa tunjevinom (sveza sargarepa, bareni secerac, tunjevina, majonez, testenina..)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.6.2013 18:37:50
|
|
|
|
Brand new mama
|
Za kajmak u dalekom svetu :)-nasla sam na coolinarki i probala:500 gr krem sira i 250 grama butera izmiksati zajedno,posoliti po potrebi i to je to:).Mislim nije bas to-to,ali nije lose.Moj dragi se davio u tome,ali vec dugo nisam pravila(dobro me podseti).U receptu je pola-pola,ali mi je to premasno.Uf,ja sam danas na odmoru:),isprzicu sad mrvcima samo krompirice i ribu,sa salatom.Juce sam zato pravila krem supu od karfiola,lazanje i tiramisu torticu(moja izmisljotina-izmedju cheesecake i tiramisua,ali ok-ukus je super)
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.6.2013 20:32:45
|
|
|
|
Bebilina
|
Za dorucak lubenica , za rucak cezar salata jer mi je preteklo piletine od sinoc, a za veceru pasta bolognese i desert: torta od sargarepe, originalna schwarzwalder torta (svarcvaldica), bajadera, kolumbo kocke i cokoladne stanglice (ostalo od krstenja) pa ko sta voli
< Poruku je uredio Bebilina -- 19.6.2013 20:34:02 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 20.6.2013 10:07:09
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: Brand new mama Za kajmak u dalekom svetu :)-nasla sam na coolinarki i probala:500 gr krem sira i 250 grama butera izmiksati zajedno,posoliti po potrebi i to je to:).Mislim nije bas to-to,ali nije lose.Moj dragi se davio u tome,ali vec dugo nisam pravila(dobro me podseti).U receptu je pola-pola,ali mi je to premasno. u, ovo nije lose, ali mi je nesto mnogo i 250 butera a jel moze krem sir, tipa filadelfia?predpostavljam punomasan,a ne light
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 20.6.2013 10:37:35
|
|
|
|
nata11
|
Bebelina jesi ti to pravila 4 vrste torte/kolaca u jednom popodnevu? e alal nek ti je. Meni se ni danas ne kuva, cekam da mi mm javi do koliko radi pa ako doalzi ranije kuci pravicu punjene paprike a ako se zakasni ja cu za mene samo zitarice sa cokoladom - opasno sam se navukla na njih.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 20.6.2013 11:07:09
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Bebelina jesi ti to pravila 4 vrste torte/kolaca u jednom popodnevu? e alal nek ti je. ja izbrojah 5 ja nista ne kuvam danas, odmaramo u 'ladovini
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 20.6.2013 11:15:52
|
|
|
|
adulence
|
preukusn pravila bi ih svaki dan... IZVORNA PORUKA: Jole84 IZVORNA PORUKA: Ana RR Je l da da su extra Preukusne su,ja sam odlepila za njima Kod mene danas svinjski file i crni luk,u voku,na brzaka
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 20.6.2013 12:18:30
|
|
|
|
Bebilina
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Bebelina jesi ti to pravila 4 vrste torte/kolaca u jednom popodnevu? e alal nek ti je. Ju svasta Pise Nato da je ostalo od krstenja, a nismo dete u utorak krstili nego u nedelju Pravilo se uglavnom u petak i subotu. Slatkise ne moram da pravim cele nedelje, po cela jedna torta od sargarepe i svarcvaldica su ostale, sitnih kolaca isto jako puno jer smo sve duplo pravili. Al ostalo slano se zato smazalo, ni mrvica nije preostala
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 20.6.2013 12:23:47
|
|
|
|
Torbica
|
Supica sa povrcem i dzigericom junecom, sarme (iz zamrzivaca ), pekarica ispekla jedan integralni hleb a sad se pece hleb sa jabukama i lesnicima, jedva cekam!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 20.6.2013 13:17:55
|
|
|
|
Anoniman
|
pile sa krompirom u rerni, preliveno limunom i maslinovim uljem, jos malo pa gotovo. imamo i lubenicu i dinju u frizideru, njam njam
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 20.6.2013 14:24:45
|
|
|
|
nata11
|
Sorry Bebilina nisam procitala. Ja sam izgleda jedina koja ne ume da koristi tu pekaru Kada vidim kakvih sve recepta ima pozelim da je probam opet.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 21.6.2013 12:25:39
|
|
|
|
Brand new mama
|
meni je pekarica "tooo looonggg to waiiittt" Imali smo je pa smo poklonili.Mozda je moja takva bila,ali najkraci program je trajao 3h.Za to vreme....
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ukusni prokeljRingerajin kuvar: minnica
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?