Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.6.2013 12:53:46
|
|
|
|
tijatija
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj IZVORNA PORUKA: tijatija Danas lovacki rucak. Ko sta ulovi iz frizidera i kod mene..a prazan i friz..leleeeeee Ni kod mene nije bolje, jaja nesme da hvali
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.6.2013 12:55:20
|
|
|
|
vonavoj
|
isto!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.6.2013 12:58:37
|
|
|
|
Anoniman
|
kupus sa svinjetinom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.6.2013 12:59:30
|
|
|
|
Figaro88
|
Danas cemo ja i mama da ispecemo piletinu iz kesice,mlade krompirice,supicu i salaticu...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.6.2013 13:04:38
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: tijatija IZVORNA PORUKA: vonavoj IZVORNA PORUKA: tijatija Danas lovacki rucak. Ko sta ulovi iz frizidera i kod mene..a prazan i friz..leleeeeee Ni kod mene nije bolje, jaja nesme da hvali slatko se ismejah!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.6.2013 14:58:14
|
|
|
|
Lu
|
Blitva i krompirići
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.6.2013 15:00:10
|
|
|
|
liliana
|
Zapečene makarone. Ja ih obozavam. MM i nije neki ljubitelj, ali kome se ne sviđa-neka gleda ili neka ide gde ima bolje! Tina je prehlađena, pa joj ugađam-jede šta može i šta želi. Bitno je da jede.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.6.2013 17:45:58
|
|
|
|
lokica77
|
piletina sa dinstanim povrcem, za veceru cemo verovatno palacinke slane i malo slatkih
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.6.2013 9:22:57
|
|
|
|
Olga75
|
a sta cemo danas kuvati ja nasla jednu kesu kiselog kupusa u frizu , izdinstacu ga i sa piletinom od juce , odlicno
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.6.2013 9:28:32
|
|
|
|
Anoniman
|
i nama je ostalo malo jucerasnjeg rucka, napravicu jos neki omlet kao dodatak i gotovo.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.6.2013 9:33:43
|
|
|
|
lanajelena
|
Dzigericu i pire
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.6.2013 9:38:57
|
|
|
|
minnica
|
ima mesa od juče, samo ću zbućkati neki sataraš.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.6.2013 10:20:57
|
|
|
|
tijatija
|
juneca supica, fasir, krompir pire , sos od paradajza i kupus salata a zadesert padobranci
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.6.2013 10:22:33
|
|
|
|
adulence
|
ja juce pravila one Anine paprike u slanini uhhhhhhh...kako smo se najeli ostalo i za danas...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.6.2013 10:25:37
|
|
|
|
Shishica
|
E corbicu cemo danas... Imam brdo posla.. odo..
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.6.2013 10:45:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pasulj za mm i mene , od juce a maleckoj sam spremala testo s krompirom!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.6.2013 10:52:45
|
|
|
|
mati
|
tortu i fondan
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.6.2013 11:15:58
|
|
|
|
Anoniman
|
socivo, uz to salata od krastavaca i paradajza
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.6.2013 12:42:12
|
|
|
|
Lu
|
Rižu, distanu s povrćem.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.6.2013 13:05:18
|
|
|
|
Anoniman
|
jaoj, anck, daj malo testa sa krompirom! reci mi jos da si sama i zamesila testo i ima da doletim. ja ne pravim jer bih samo ja jela
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.6.2013 13:07:51
|
|
|
|
vonavoj
|
evo i ja da banem,nemam ni ideja ni volje za kuhinju..dok dodjem sa posla,pa malo izadjemo napolje,ode dan... moze li neko da me uputi kako spremate socivo,sta je to... kakav ukus ima!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.6.2013 13:10:39
|
|
|
|
Olga75
|
Vonavoj , evo ti tema PRICAJMO O HRANI pa pitaj tamo , taman da je neko podigne
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.6.2013 13:12:00
|
|
|
|
Anoniman
|
von, pripada istoj grupi namirnica kao npr. pasulj, jako se jednostavno sprema. prokuvas ga i bacis tu prvu vodu, izdinstas malo luka, dodas socivo, vodu, malo paradajz sosa, so, biber, origano i lovorov list i kuvas. pred kraj dodas malo sirceta. nekad sam bas volela socivo, ali od kad sam ostala trudna, ne mogu da ga smislim. zato sad tamanimo supu od leblebija (nauta).
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.6.2013 13:12:51
|
|
|
|
vonavoj
|
mmm...volim pasulj! moracu da probam..a meso,ide li i meso (ja sam mesaros)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.6.2013 13:19:18
|
|
|
|
Anoniman
|
pa ne ide, ali mozes da probas. mi smo cesto uz socivo jeli npr. tunjevinu, mislim da se bolje slaze nego meso. a probaj i leblebije (one za kuvanje, ne za grickanje), na slican nacin se prave, samo sto moraju da se potope u mlaku vodu vece pre. onda ih properes, stavis da odstoje 15ak min sa 1 kasikom sode bikarbone, properes, stavis u vodu da provri, skines tu penu sto se stvara ili bacis vodu, i onda samo u tu vodu naribas jedan crni luk, dodas malo ulja, so, biber, paradajz sos i to je to. ja leblebije kuvam u ekspres loncu jer im treba malo vise vremena, a kad otvorim lonac, izvadim malo, izgnjecim, pa vratim, to onda da gustinu. i ta supa od leblebija je mnogo bolja kad malo odstoji, zgusne se i dobije bas lep ukus. tek skuvana nije tako ukusna.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?