Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 10.6.2013 16:49:00
|
|
|
|
liliana
|
Supica iz kesice (doduše-delotvorna je za Tininu prehladu) i pilav. Salata od krastavaca i zelena salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 10.6.2013 22:16:28
|
|
|
|
branki*
|
bilo kiselog kupusa u zamrzivacu,tako da sam upravo stavila podvarak da bude za sutra,nadam se i prekosutra,dok ja kuckam.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 10.6.2013 22:18:04
|
|
|
|
Lu
|
Ah, neko i kuha danas Ajdeee domaćiceeee:)
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 10.6.2013 22:19:20
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam imala ručak od juče a za sutra moram spremati
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 10.6.2013 22:22:08
|
|
|
|
Lu
|
A što ste pojeli sve danas
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 10.6.2013 22:25:04
|
|
|
|
Maya21
|
ja pravila mafine sa visnjama imam neke silikonske kalupe u obliku zvezde pa sam se malo igrala
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 10.6.2013 22:27:37
|
|
|
|
madre
|
mlade krompirice i salatu od paradajza, krastavaca i luka.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 10.6.2013 22:31:15
|
|
|
|
tijatija
|
testo sa krompirom , niasm jela vec godinama
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 10.6.2013 22:49:05
|
|
|
|
lokica77
|
nista imala sarme i punjene paprike od juce za dorucak kupili burek, za veceru kacamak smutili na brzinu
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.6.2013 7:17:56
|
|
|
|
milicicak
|
Corbu sa povrcem i piletinom, boraniju sa konjetinom a sad cu da napravim przenice detetu za dorucak
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.6.2013 9:59:31
|
|
|
|
Olga75
|
danas cu pile u vatrostalnu sa mladim krompirom , salata od rotkvica i mladog luka , verovatno cu da napravim palacinke i to ce biti to
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.6.2013 10:03:42
|
|
|
|
nata11
|
Ceo dan radimo i ja i mm pa ce za veceru biti neki tost, eventualno gotova krem corbica sa prepecenim hlebom. Slava mi je za 2 dana pa moram da krenem sa pripremama. Veceras cu da ispecem kore za slane rolate pa cu sutra da ih filujem.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.6.2013 10:07:54
|
|
|
|
marince1
|
musaka
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.6.2013 10:10:17
|
|
|
|
lanajelena
|
ja se nadam da ce biti gulasa ,samo jos da mi neko skokne do radnje
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.6.2013 10:15:10
|
|
|
|
Brand new mama
|
Ja sam juce gulas,i jos se mm nadao da ce ostati i za danas,ali no way :) Mislim ostalo je samo za jedno:) Tako da cu danas neki lagani rizoto za mene i klince
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.6.2013 10:15:28
|
|
|
|
Ognjenka
|
Corbicu od krompira, a sveki poslala belo meso zapeceno sa prsutom i kackavaljem. To ce mm, a ja cu malo barenog pirinca sa sargarepom. I zelena salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.6.2013 10:15:38
|
|
|
|
jole82
|
Pasta od piletine sa sampinjonima u pavlaci sa senfom i karijem mljac mljac
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.6.2013 10:24:57
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Ognjenka Corbicu od krompira, a sveki poslala belo meso zapeceno sa prsutom i kackavaljem. To ce mm, a ja cu malo barenog pirinca sa sargarepom. I zelena salata. Dijeta?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.6.2013 10:29:46
|
|
|
|
Janncica
|
IZVORNA PORUKA: jole82 Pasta od piletine sa sampinjonima u pavlaci sa senfom i karijem mljac mljac A neskvik?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.6.2013 11:07:50
|
|
|
|
jole82
|
Hahahaha Janncice....e da znas da ga nisam ni pogledala posle porodjaja....valjda mi presele one kolicine iz treceg...hahahha
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.6.2013 12:38:52
|
|
|
|
lanajelena
|
Vidi moj sin da nema leba danas od mene,pa mi doneo tanjric sa spajalicama i kaze evo rucka
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.6.2013 12:46:34
|
|
|
|
tijatija
|
Danas lovacki rucak. Ko sta ulovi iz frizidera
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.6.2013 12:47:26
|
|
|
|
minnica
|
Nahrani, makar decu, molim te. Meni se peče u rerni svinjski vrat u komadu i dodala sam mladi krompir. Napraviću i neku bogatiju salatu i šlus!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.6.2013 12:48:49
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: tijatija Danas lovacki rucak. Ko sta ulovi iz frizidera i kod mene..a prazan i friz..leleeeeee
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.6.2013 12:52:06
|
|
|
|
tijatija
|
IZVORNA PORUKA: minnica Nahrani, makar decu, molim te. Najmladji rucali, a stariji sa nama mogu da umacu u jaje
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pšenični griz sa voćemRingerajin kuvar: little_one
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?