Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.7.2012 8:08:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Je l' to bilo sinoć?! Kakve teme od jutros!
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.7.2012 9:52:07
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: marince Na moru ,na duseku,odvezli se ,alo dalje od obale... Nas 4 u kancelariji diskutujemo kako je ovo izvodljivo a da se ne sklizne sa dušeka...
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.7.2012 10:13:09
|
|
|
|
minavb
|
Ja bi se još i udavila, ne samo skliznula.
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.7.2012 10:14:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa to ti kažem...
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.7.2012 10:41:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Opet ove teme
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 12.7.2012 16:16:59
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: Tash IZVORNA PORUKA: marince Na moru ,na duseku,odvezli se ,alo dalje od obale... Nas 4 u kancelariji diskutujemo kako je ovo izvodljivo a da se ne sklizne sa dušeka... Ja pod sexom potrazumevam i neke aktivnosti koje mogu da prodju bez penetracije I sta me navlacis na ovu temu kad mm strajkuje
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 22.7.2012 22:04:25
|
|
|
|
nenuska12
|
Zivinarnik
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.3.2013 14:52:56
|
|
|
|
Sandricak
|
Petrovaradinska tvrdjava u sred bela dana...
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.3.2013 14:54:14
|
|
|
|
Pretty78
|
nisam te videla
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.3.2013 14:56:04
|
|
|
|
pandina
|
IZVORNA PORUKA: nenuska12 Zivinarnik Je l' ti to ozbiljno?
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.3.2013 14:57:23
|
|
|
|
pandina
|
U amfiteatru. Ne bih to ponovila da mi je ova pamet
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.3.2013 15:00:48
|
|
|
|
Sandricak
|
hahahha... dobro je da nisi...
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.3.2013 15:04:49
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 Paaaaaaaaaaaaaaa da vidimo ko ce pobediti IZVORNA PORUKA: Pretty78 Evo ja cu prva da probijem led na ulazu zgrade u sred bela dana IZVORNA PORUKA: Sanja90 hm....najludje mesto..u kuhinji IZVORNA PORUKA: Pretty78 jel na sporetu IZVORNA PORUKA: jovicaa u zbunu, a mozda se setim jos neceg
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.3.2013 15:14:46
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: Sanja90 bice pec,pec IZVORNA PORUKA: Cindarella IZVORNA PORUKA: jovicaa u zbunu, a mozda se setim jos neceg IZVORNA PORUKA: Sanja90 Jovice nadam se da se niste izgrebali ume zbunje da bude nezgodno pogotovo ako ima trnje IZVORNA PORUKA: isidora88 u parku, u zgradi,na brodu, u moru... IZVORNA PORUKA: anajid Ju sto ste mastovite Mi u moru!Daj da te vidim golu IZVORNA PORUKA: Sanja90 Dobra je ova tema skroz mi smo i u reci na sred Save a brodovi i camci prolaze ju ju ju sto nas sramota IZVORNA PORUKA: minna U moru, u zgradi, na ves masini kad radi centrifuga , na terasi, u kolima i nekoliko puta mastali o nekom drvetu ahahah ali nismo nikad to ostvarili IZVORNA PORUKA: cockic jako zanimljivih komentara ovde ima ja sam klasican tip zene,bez kreveta nista IZVORNA PORUKA: Dada81 U prirodi,na necijoj zemlji u po'belog dana IZVORNA PORUKA: madammeIZVORNA PORUKA: Pretty78 i u sumi i na njiva i na travi ina sljivi najludja mesta nisu znacila i najbolji sex... IZVORNA PORUKA: madamme najludja mesta nisu znacila i najbolji sex... IZVORNA PORUKA: Pretty78 IZVORNA PORUKA: leamalamut Na nudistickoj plazi jel to ono sto je bilo u novinama da su krenuli svi lancano da vode ljubav IZVORNA PORUKA: Dada81 IZVORNA PORUKA: minna U moru, u zgradi, na ves masini kad radi centrifuga , na terasi, u kolima i nekoliko puta mastali o nekom drvetu ahahah ali nismo nikad to ostvarili Hahha,Mina bleso,e tu si me presisala,moj amasina je bila iskljucena IZVORNA PORUKA: Nada RR U punom autobusu kad smo bili mladi, ludi i tako putovali na more
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.3.2013 15:30:23
|
|
|
|
Sandricak
|
na moru u vodi, pored ostalih kupaca... na plazi, u parku na klupi... u autu... na trpezarijskom stolu.... a sad samo u sobi... e to je jedna od mana kad imas malu bebu...
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.3.2013 15:54:24
|
|
|
|
pandina
|
Sandrichak, ti bas nisi gubila vreme
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.3.2013 19:04:55
|
|
|
|
Maraj
|
marince, vidjala sam par takvih ekstremista svake god. na moru, mi smo u vodi, bez duseka
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 7.5.2013 21:30:08
|
|
|
|
snovi
|
IZVORNA PORUKA: Nada RR U punom autobusu kad smo bili mladi, ludi i tako putovali na more
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 18.2.2014 21:15:33
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sandricak na moru u vodi, pored ostalih kupaca... na plazi, u parku na klupi... u autu... na trpezarijskom stolu.... a sad samo u sobi... e to je jedna od mana kad imas malu bebu... IZVORNA PORUKA: pandina Sandrichak, ti bas nisi gubila vreme
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 27.9.2014 22:41:41
|
|
|
|
big mum
|
Na keju ,u šumarku blizu svekrvine kuće,na stolu,na zgradi,pod tušem,ispred kamina...
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 27.9.2014 22:44:16
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Bm bezveze mi da ponavljam sve sto si napisala a ima toga jos (uglavnom puno mesta na kojima smo mogli biti uhvaceni ).
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 27.9.2014 22:47:40
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Bm bezveze mi da ponavljam sve sto si napisala a ima toga jos (uglavnom puno mesta na kojima smo mogli biti uhvaceni ). Pa ne kažu džaba one vaše komšinice"naoštrite svoje piše i dođite na salaš kod Ljiše i Miše"
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 27.9.2014 22:52:08
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
gde si se toga setila e svaka ti cast ahahahaha....
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 27.9.2014 22:52:44
|
|
|
|
doktorkakristal
|
svaka cast na hrabrosti da to ardite u situacijama kada neko moze da naidje,ja nisam tako hrabra ,volim udobnost kreveta,nisam stidljiva vec naprotiv divlja ali u cetiri zida
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 27.9.2014 22:57:16
|
|
|
|
Mala Elena
|
Eh Doco, mozda te taj neko nije napao na pravom mestu i u pravo vreme ?
|
|
|
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: