Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.7.2012 8:08:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Je l' to bilo sinoć?! Kakve teme od jutros!
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.7.2012 9:52:07
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: marince Na moru ,na duseku,odvezli se ,alo dalje od obale... Nas 4 u kancelariji diskutujemo kako je ovo izvodljivo a da se ne sklizne sa dušeka...
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.7.2012 10:13:09
|
|
|
|
minavb
|
Ja bi se još i udavila, ne samo skliznula.
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.7.2012 10:14:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa to ti kažem...
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.7.2012 10:41:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Opet ove teme
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 12.7.2012 16:16:59
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: Tash IZVORNA PORUKA: marince Na moru ,na duseku,odvezli se ,alo dalje od obale... Nas 4 u kancelariji diskutujemo kako je ovo izvodljivo a da se ne sklizne sa dušeka... Ja pod sexom potrazumevam i neke aktivnosti koje mogu da prodju bez penetracije I sta me navlacis na ovu temu kad mm strajkuje
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 22.7.2012 22:04:25
|
|
|
|
nenuska12
|
Zivinarnik
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.3.2013 14:52:56
|
|
|
|
Sandricak
|
Petrovaradinska tvrdjava u sred bela dana...
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.3.2013 14:54:14
|
|
|
|
Pretty78
|
nisam te videla
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.3.2013 14:56:04
|
|
|
|
pandina
|
IZVORNA PORUKA: nenuska12 Zivinarnik Je l' ti to ozbiljno?
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.3.2013 14:57:23
|
|
|
|
pandina
|
U amfiteatru. Ne bih to ponovila da mi je ova pamet
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.3.2013 15:00:48
|
|
|
|
Sandricak
|
hahahha... dobro je da nisi...
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.3.2013 15:04:49
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 Paaaaaaaaaaaaaaa da vidimo ko ce pobediti IZVORNA PORUKA: Pretty78 Evo ja cu prva da probijem led na ulazu zgrade u sred bela dana IZVORNA PORUKA: Sanja90 hm....najludje mesto..u kuhinji IZVORNA PORUKA: Pretty78 jel na sporetu IZVORNA PORUKA: jovicaa u zbunu, a mozda se setim jos neceg
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.3.2013 15:14:46
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: Sanja90 bice pec,pec IZVORNA PORUKA: Cindarella IZVORNA PORUKA: jovicaa u zbunu, a mozda se setim jos neceg IZVORNA PORUKA: Sanja90 Jovice nadam se da se niste izgrebali ume zbunje da bude nezgodno pogotovo ako ima trnje IZVORNA PORUKA: isidora88 u parku, u zgradi,na brodu, u moru... IZVORNA PORUKA: anajid Ju sto ste mastovite Mi u moru!Daj da te vidim golu IZVORNA PORUKA: Sanja90 Dobra je ova tema skroz mi smo i u reci na sred Save a brodovi i camci prolaze ju ju ju sto nas sramota IZVORNA PORUKA: minna U moru, u zgradi, na ves masini kad radi centrifuga , na terasi, u kolima i nekoliko puta mastali o nekom drvetu ahahah ali nismo nikad to ostvarili IZVORNA PORUKA: cockic jako zanimljivih komentara ovde ima ja sam klasican tip zene,bez kreveta nista IZVORNA PORUKA: Dada81 U prirodi,na necijoj zemlji u po'belog dana IZVORNA PORUKA: madammeIZVORNA PORUKA: Pretty78 i u sumi i na njiva i na travi ina sljivi najludja mesta nisu znacila i najbolji sex... IZVORNA PORUKA: madamme najludja mesta nisu znacila i najbolji sex... IZVORNA PORUKA: Pretty78 IZVORNA PORUKA: leamalamut Na nudistickoj plazi jel to ono sto je bilo u novinama da su krenuli svi lancano da vode ljubav IZVORNA PORUKA: Dada81 IZVORNA PORUKA: minna U moru, u zgradi, na ves masini kad radi centrifuga , na terasi, u kolima i nekoliko puta mastali o nekom drvetu ahahah ali nismo nikad to ostvarili Hahha,Mina bleso,e tu si me presisala,moj amasina je bila iskljucena IZVORNA PORUKA: Nada RR U punom autobusu kad smo bili mladi, ludi i tako putovali na more
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.3.2013 15:30:23
|
|
|
|
Sandricak
|
na moru u vodi, pored ostalih kupaca... na plazi, u parku na klupi... u autu... na trpezarijskom stolu.... a sad samo u sobi... e to je jedna od mana kad imas malu bebu...
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.3.2013 15:54:24
|
|
|
|
pandina
|
Sandrichak, ti bas nisi gubila vreme
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.3.2013 19:04:55
|
|
|
|
Maraj
|
marince, vidjala sam par takvih ekstremista svake god. na moru, mi smo u vodi, bez duseka
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 7.5.2013 21:30:08
|
|
|
|
snovi
|
IZVORNA PORUKA: Nada RR U punom autobusu kad smo bili mladi, ludi i tako putovali na more
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 18.2.2014 21:15:33
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sandricak na moru u vodi, pored ostalih kupaca... na plazi, u parku na klupi... u autu... na trpezarijskom stolu.... a sad samo u sobi... e to je jedna od mana kad imas malu bebu... IZVORNA PORUKA: pandina Sandrichak, ti bas nisi gubila vreme
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 27.9.2014 22:41:41
|
|
|
|
big mum
|
Na keju ,u šumarku blizu svekrvine kuće,na stolu,na zgradi,pod tušem,ispred kamina...
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 27.9.2014 22:44:16
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Bm bezveze mi da ponavljam sve sto si napisala a ima toga jos (uglavnom puno mesta na kojima smo mogli biti uhvaceni ).
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 27.9.2014 22:47:40
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Bm bezveze mi da ponavljam sve sto si napisala a ima toga jos (uglavnom puno mesta na kojima smo mogli biti uhvaceni ). Pa ne kažu džaba one vaše komšinice"naoštrite svoje piše i dođite na salaš kod Ljiše i Miše"
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 27.9.2014 22:52:08
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
gde si se toga setila e svaka ti cast ahahahaha....
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 27.9.2014 22:52:44
|
|
|
|
doktorkakristal
|
svaka cast na hrabrosti da to ardite u situacijama kada neko moze da naidje,ja nisam tako hrabra ,volim udobnost kreveta,nisam stidljiva vec naprotiv divlja ali u cetiri zida
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 27.9.2014 22:57:16
|
|
|
|
Mala Elena
|
Eh Doco, mozda te taj neko nije napao na pravom mestu i u pravo vreme ?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
IME ZA DECAKAljubavceKoje ime je lepse?Vuk (
31%)
Vasilije (
19%)
Luka (
50%)
Ukupan broj glasova: 104Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!