Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 27.9.2014 22:59:40
|
|
|
|
doktorkakristal
|
ME axaxax jesu pokusavali ali ja se ne dam salu na stranu ne mogu brate da se opustim kad neko moze da bane ili nas vidi
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 27.9.2014 23:00:22
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha gde si se toga setila e svaka ti cast ahahahaha.... Čitala sam neki dan i sjetih se u sekundi DK u tom i jeste čar
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 27.9.2014 23:02:21
|
|
|
|
doktorkakristal
|
BM kapiram ali sta cu kad nisam u tom fazonu
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 27.9.2014 23:04:57
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Auuu, nema gde nismo mm i ja. U Dunavskom parku,na tvrdjavi,u kolima uz put itd A u kuci nema gde nas nije bilo
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 27.9.2014 23:05:11
|
|
|
|
17 joka
|
joj ja ni nesmem pisati ja bas volim tu opasnost ali nisam vise to je bilo ranije
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 27.9.2014 23:05:52
|
|
|
|
Mala Elena
|
E u tome i jeste car, u pravu si BM Ja u kancelariji, na radnom stolu, za prvomajski uranak u nekoj " sumi" ...haha, a u liftu se nisam dala.
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 27.9.2014 23:08:18
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Auuu, nema gde nismo mm i ja. U Dunavskom parku,na tvrdjavi,u kolima uz put itd A u kuci nema gde nas nije bilo Pročitah negdje -na veš mašini dok radi centrifuga Joko šta se stidiš aj reci šta ima veze
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 27.9.2014 23:11:23
|
|
|
|
doktorkakristal
|
ME nevaljalice
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 27.9.2014 23:11:43
|
|
|
|
17 joka
|
pisala bih roman a onda ko zna sta bi sve pomislili o meni na primer koji bolesnici ajd malo, na terasi u parku, u zgradi na stepenicama, u autobusu, vozu itd.
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 27.9.2014 23:15:19
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka pisala bih roman a onda ko zna sta bi sve pomislili o meni na primer koji bolesnici ajd malo, na terasi u parku, u zgradi na stepenicama, u autobusu, vozu itd. Vide,vide Joke
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 27.9.2014 23:17:41
|
|
|
|
Anoniman
|
mislim da moramo da otvorimo temu gde smo sve vodili ljubav jer ovp vuce ka tome
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 27.9.2014 23:17:47
|
|
|
|
17 joka
|
a cuti zato kazem bolje da nekazem ali eto imali smo avantura raznih kad smo isli na duza putovanja UM, pa jeste bas tako nije za ovu temu
< Poruku je uredio 17 joka -- 27.9.2014 23:18:57 >
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 27.9.2014 23:19:26
|
|
|
|
big mum
|
Neka neka nije to sramota to tako treba
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 27.9.2014 23:55:59
|
|
|
|
mati
|
Ja cu reci samo jedno... Terasa pred vratima u vikendici (otvorena)... Leto podne,sunce upicilo... A bazen ispred... Pa niko valjda nije lud da seta u sred podneva po vrucini...
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 28.9.2014 0:01:56
|
|
|
|
Bibilib
|
Bilo je puno mesta ali da ne nabrajam... sramota bre
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 28.9.2014 6:46:47
|
|
|
|
mali_mis
|
Na pocetku veze sa mm u njegovom gradu, iza osnovne skole. Najgore je sto nas je njegov drug video da idemo tamo, iza skole je bilo ambrozije, pa sam ja sutradan zavrsila u hitnoj zbog alergije. Pa ga je taj drug i citavo drustvo toliko zezalo, da su mu uterali strah u kosti od sexa na javnom mestu Pre mm, sa bivsim, tamo gde se sada nalazi ona propala pivara Rodic, su nekada bile bare gde se super pecalo. E u plicaku jedne bare u po bela dana, to mi je ostalo u bas lepom secanju.
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 28.9.2014 13:03:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Misu u plicaku bare ahahhahah
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 28.9.2014 13:08:05
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Misu u plicaku bare ahahhahah Al ta bara je bila toliko cista, videlo se dno. Otisli na pecanje, poneli sator, kampovali citav vikend, i taman da iskoristimo baricu jer je u satoru bio pakao
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 28.9.2014 13:12:10
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis IZVORNA PORUKA: Unina mama Misu u plicaku bare ahahhahah Al ta bara je bila toliko cista, videlo se dno. Otisli na pecanje, poneli sator, kampovali citav vikend, i taman da iskoristimo baricu jer je u satoru bio pakao Kraljica si majke mi,tako sam se slatko ismejala, placemmmmmm
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 28.9.2014 13:37:28
|
|
|
|
Žapkić
|
Opet ste poludele!!! Eto, šta se dešava kad me nema jedan dan naRR! Cccccc...
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 28.9.2014 16:05:30
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR ME nevaljalice Ne mogu da nadjem Brankin komentar
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 28.9.2014 16:09:54
|
|
|
|
branki*
|
mala elena,evo da ti razresim nedoumicu,imala sam juce ovu dilemu,hahha klik
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 28.9.2014 16:13:30
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka ajd malo, na terasi u parku, u zgradi na stepenicama, u autobusu, vozu itd. joookoooo, a mislila sam da si nam ti najfinije dete na rr , leeeleeeeee. IZVORNA PORUKA: branki RR ,evo da ti razresim nedoumicu,imala sam juce ovu dilemu,hahha klik sta je bre ovo??? . brankiiiii, zar i ti??? pa jos sam u soku zbog joke a vidi tebe
< Poruku je uredio bubulence -- 28.9.2014 16:15:10 >
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 28.9.2014 16:18:10
|
|
|
|
17 joka
|
Bubi, ja fina jok nikad bila nemoj mnogo da se podatresas sve je to za ljude
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 28.9.2014 16:19:22
|
|
|
|
bubulence
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
pumpica za dojenjejabukicaKoju pumpicu za dojenje koristite?rucnu AVENT (
78%)
elektricnu AVENT (
7%)
drugi proizvodjac-navesti u komentaru (
15%)
Ukupan broj glasova: 136Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!