Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 28.9.2014 16:29:40
|
|
|
|
mirkam
|
Branki kraljice Doco, što rekoše car je tome da vreba opasnost da te neko vidi.Doduše danas ni ja to nebih nikako mogla,a nekad je to bilo sasvim normalno. I šta vam je danas sa ovim temama
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 28.9.2014 16:34:07
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: bubulence sta je bre ovo??? . brankiiiii, zar i ti??? pa jos sam u soku zbog joke a vidi tebe bubi,sta cu,znas da se ne odnosim zbog trudnoce ,mora nesto bar.
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 28.9.2014 16:44:11
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: branki RR mala elena,evo da ti razresim nedoumicu,imala sam juce ovu dilemu,hahha klik pa jel si je resila...?
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 28.9.2014 16:47:44
|
|
|
|
branki*
|
ih, ,naravno.
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 2.10.2014 20:56:38
|
|
|
|
Leptiric123
|
Joooj...koja tema
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 3.10.2014 9:04:47
|
|
|
|
jabudic
|
Ja nemam male djece, mene one bebi teme ne zanimaju više Ček da odmotam film... U krevetu, na podu, u vodi (slanoj, slatkoj), na plaži, pored rijeke, u šumi, na livadi, u autu, u vozu, ispred kamina, na terasi, ispod tuša... "Po šumama i gorama naše zemmlje ponosne..."
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 3.10.2014 9:06:48
|
|
|
|
vonavoj
|
ja sam stidljiva,moze samo krevet
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 27.12.2014 23:56:26
|
|
|
|
Maraj
|
Drugarica mi je dala ideju- ukljucena ves masina.... Pa vi sad razmislite... Ja sam muzu vec nabacila
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.3.2015 16:12:58
|
|
|
|
Plavusa34
|
u kancelariji
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.3.2015 16:45:43
|
|
|
|
doktorkakristal
|
PLAVUSO jel sef bio u pitanju
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.3.2015 16:47:43
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR PLAVUSO jel sef bio u pitanju
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.3.2015 16:49:42
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Ja nemam male djece, mene one bebi teme ne zanimaju više Ček da odmotam film... U krevetu, na podu, u vodi (slanoj, slatkoj), na plaži, pored rijeke, u šumi, na livadi, u autu, u vozu, ispred kamina, na terasi, ispod tuša... "Po šumama i gorama naše zemmlje ponosne..." Juuuu, crna ja
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.3.2015 16:50:08
|
|
|
|
mali_mis
|
A mozda je i ona sef Jel bilo na podu ili na stolu, ili uz zid? Taj mali detaljcic nam nisi rekla
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.3.2015 16:52:51
|
|
|
|
vonavoj
|
jabudicu,samo te citam
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.3.2015 16:53:06
|
|
|
|
Klarita
|
Mislim da ce nas uskratiti za odgovor ulovila je vec ovde, sad je kuvarica...ali nesto mi odmah slika pred ocima na stolu...hahahahaha Ehhhh, mladost ludost, svuda...po sumama i gorama, vodama i wc-ima, autima i krevetima, kampovima i livadama...tus, stepenice, pod, kuhinja, stade mi mozak
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.3.2015 16:58:29
|
|
|
|
serpica
|
Auuuu sto sam ja onda NEavanturista ja sam htela da probam u wc aviona ali cim krenusmo mm i ja povice stjuardesa " Helooo,children!!!" onda shvatismo da su deca sama ostala na sedistu.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.3.2015 16:58:44
|
|
|
|
emicaa
|
Auto,tuš,kamp kućica,šuma,stadion(kućica za delegate),u kadi,pored otvorenog prozora,živila sam na drugom spratu,u prodavnici gdje sam radila,u kuminoj sobi dok se ona tuširala i takooo
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.3.2015 17:00:06
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: serpica Auuuu sto sam ja onda NEavanturista ja sam htela da probam u wc aviona ali cim krenusmo mm i ja povice stjuardesa " Helooo,children!!!" onda shvatismo da su deca sama ostala na sedistu. za mene je samo krevet i pod
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 26.10.2016 12:30:21
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Krevet Pod masina Tus kabina kada na moru WC u diskoteci njiva auto Teniski tereni Park na klupi ....zamalo na drvetu.. Ne mogu se set_iti svega.. davno prosli ti blesavi dani!
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 26.10.2016 12:31:09 >
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 26.10.2016 12:37:44
|
|
|
|
isidora88
|
u camcu, i koliko smo se zaneli nismo primetili da smo blizu ljudi i da nas neki gledaju, a moj kupaci pluta oko, uzas na pedalini u zgradi parku, uglavnom svuda na javnim mestima, dok sam bila mladja to je bilo zanimljivo
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 10.8.2017 14:05:29
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Belgrade1976 Da li ste imali sex na poslu?
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 10.8.2017 19:42:57
|
|
|
|
krin 40
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Krevet Pod masina Tus kabina kada na moru WC u diskoteci njiva auto Teniski tereni Park na klupi ....zamalo na drvetu.. Ne mogu se set_iti svega.. davno prosli ti blesavi dani! Uz male oscilacije ali to je to..jupiii
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 27.3.2018 23:06:25
|
|
|
|
lesica
|
Da ponovim gore pobrojano koješta, ali ubedljivo najluđi doživljaj - krov jedne od kapija Bg-a, tu malo ispod oblaka
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 27.3.2018 23:21:53
|
|
|
|
Sarav
|
U moru, fenomenalno
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 28.3.2018 6:54:17
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
hahaha lista od Anck ali pridodajem jos amfiteatar na faksu, krov fakulteta, podrum fakulteta (sta cu 4 godine se zabavljala sa kolegom sa faksa ahahah) tvrdjava ma ....sto kaze Anck ko ce se svega setiti
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Druzenje u Novom SaduKada bi vam najvise odgovaralo? radnim danom posle podne (
25%)
radnim danom pre podne (
4%)
vikendom posle podne (
42%)
vikendom pre podne (
29%)
Ukupan broj glasova: 83Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!