Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 17:01:00
|
|
|
|
MERYEN
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Vidi,vidi,pa sto crvenis ti si samo bila iskrena.
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 17:01:12
|
|
|
|
Buba76
|
Niste se prevrnuli sa duseka u more????
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 17:11:37
|
|
|
|
marince1
|
Ne!Bilo je iznenadjujuce udobno!
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 17:13:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa jjel bas na duseku, ili ste se pridrzavali na dusek, ne kontam
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 18:04:50
|
|
|
|
Shishica
|
Ni ja ne kontam kako se nisu prevrnuli
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 18:08:10
|
|
|
|
Brand new mama
|
Nesto me uhvatila danas neozbiljnost koja nije u skladu sa mojim godinama pa dok mi se dragi jos nije pojavio(i pridavio me ) da kazem gdje je bilo najzanimljivije mjesto(ako ne bas nama, ima ljudi kojima jeste). Za moj rodjendan,tamo neki(topla jesen) mahinalno smo izabrali -kucicu za igranje u parku(don't worry, nije bilo djecice nigdje, ipak je bila prosla ponoc). Sve je bilo super, samo sto smo na kraju skontali da(mada se nama cinilo da se nista ne vidi) da je nekim ljudima bilo zanimljivo da gledaju u nasem pravcu iz kafica na obodu parka....
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 18:15:08
|
|
|
|
Shishica
|
Haaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Juuuuuuuu Probala bi i ja to, ali mi ne bi stali u tu kucicu
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 18:15:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Upssssss malo domace radinosti IZVORNA PORUKA: Brand new mama Nesto me uhvatila danas neozbiljnost koja nije u skladu sa mojim godinama pa dok mi se dragi jos nije pojavio(i pridavio me ) da kazem gdje je bilo najzanimljivije mjesto(ako ne bas nama, ima ljudi kojima jeste). Za moj rodjendan,tamo neki(topla jesen) mahinalno smo izabrali -kucicu za igranje u parku(don't worry, nije bilo djecice nigdje, ipak je bila prosla ponoc). Sve je bilo super, samo sto smo na kraju skontali da(mada se nama cinilo da se nista ne vidi) da je nekim ljudima bilo zanimljivo da gledaju u nasem pravcu iz kafica na obodu parka....
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 18:22:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Na moru u vodi (kasnije izronili neki ronioci koje nismo primetili ) U kolima, na kolima, u shumi, pored jezera, u bashti, u kupatilu nashih kumova za vreme zurke, u kutji njegovog druga koju smo chuvali, na nedovrshenom nadvoznjaku, u mojoj i njegovoj kutji overili svaku prostoriju u parku na klupi hm.....setitju se josh
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 18:28:46
|
|
|
|
Shishica
|
Pa dobro u kuci ima mesta.... Radni deo, sto, ves masina, pod, kreveti, stolice i tako to..Tus..
< Poruku je uredio Shishica -- 11.8.2009 18:29:15 >
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 18:32:13
|
|
|
|
Anoniman
|
O daaaaa Krevet, stolica i tush su mi zasad favoriti Mozda ih bude josh kad budemo imali svoju kutju
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 19:34:40
|
|
|
|
božana
|
IZVORNA PORUKA: barbara meni je najzanimljivije,najudobnije,najkomotnije i najopustenije mesto moj krevet! potpisujem
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 20:00:32
|
|
|
|
marince1
|
Na duseku,onom sto ima naslon kao fotelja,ila je dugacak.Ne terajte me da vam objasnjavam pozu I ne pitajte kako sam balansirala odozgo
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 20:36:58
|
|
|
|
gagana83
|
Ja razmisljam i razmisljam da se setim nekog zanimljivog mesta i ne mogu da se setim nicega sem -tus kabine-usko bre s obzirom da mm ima vise od 100 kila -djakuzi-tu je vec fino -bazen-neudobno sve sami vodeni sportovi -na podu-zulja Ja sam ipak za stari dobri krevet
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 20:38:32
|
|
|
|
Debeljuca
|
pod vedrim zvezdanim nebom... uz divan sampanjac...
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 20:40:03
|
|
|
|
Debeljuca
|
.. sto se kreveta tice... jos nema onog koji nismo polomili sa njegovih 100 i mojih 65 kg... uglavnom... dohvatimo se gde stignemo...
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 20:47:40
|
|
|
|
dadaa
|
kamp prikolica..u sred bela dana..usli smo da sredimo prikolicu dok su tri klinca(sestrina i zaovina deca) doruckovala ispred prikolice..kada smo izasli pita me sestrin klinac..teto pa gde ste vi?sta ste radili unutra?
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 20:50:13
|
|
|
|
Debeljuca
|
da da... nama se to desilo za novu godinu... posto ima cerku iz proslog braka otislo dete na zurku... mi popili malo crnog vina... ja ostala bez haljine on bez gaca... kad odjednom cuju se ulazna vrata... kako smo se izvukli i nabrzinu obukli to mi ni sada nije jasno... sem sto je on jedan period blokirao vrata od dnevne sobe...
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 21:02:09
|
|
|
|
Shishica
|
E da, setila sam se i satora na uzasnom kampovanju na moru u Zanjicama..ali bilo lepo sa svecom ispod satora, a svi okolo cavrljaju Nismo se videli ispod, proveravao je.. Ali nas zeza drugar kako je nas sator radio ovako
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 21:41:54
|
|
|
|
barbara
|
IZVORNA PORUKA: Debeljuca .. sto se kreveta tice... jos nema onog koji nismo polomili sa njegovih 100 i mojih 65 kg... uglavnom... dohvatimo se gde stignemo... ej jebiga debeljuco sta radite vi u krevetu,pa ga lomite!jeli ti spavas sa kaskaderom?mm ima 135kg a ja 69kg pa nismo slomili jos nijedan!
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 22:51:47
|
|
|
|
Anoniman
|
U malenom satoru vece pred 1. maj! I jutro 1. maja! Kisica prskala a zabe kreketale,buckale ribe a drsutvo u susednom satoru! U kolima ispred zgrade dok je padala kisa! Na zeleznickoj stanici napolju uz ogradu (i to bas skoro),ispred auta u sumi kad nam se zakljucala vrata a mi goli trckarali okolo!
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 23:07:01
|
|
|
|
Nensi*
|
U parku,uz drvo,u sred centra (bilo je oko 2-3 ujutro) u kadi, na ves masini, na stolu, u kolima, na terasi, u hodniku zgrade, na podu, uz zid... Ako se setim jos necega,pisem
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 23:12:24
|
|
|
|
bratzz
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 Ja razmisljam i razmisljam da se setim nekog zanimljivog mesta i ne mogu da se setim nicega sem -tus kabine-usko bre s obzirom da mm ima vise od 100 kila -djakuzi-tu je vec fino -bazen-neudobno sve sami vodeni sportovi -na podu-zulja Ja sam ipak za stari dobri krevet Bravo za krevet I mi smo probali u kadi, jedva smo zivu glavu izvukli
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 23:26:36
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja ,ispred auta u sumi kad nam se zakljucala vrata a mi goli trckarali okolo! e ovoga se secam...ja bila tu noc na rr-u, a ti dosla sa tom pricom....secam se da si me bas nasmejela
|
|
|
|
RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se se... 11.8.2009 23:30:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao noge mi se odsekle tada al mi i bilo smesno!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
POSLE PORODJAJAPoisonEvePosle koliko vremena nakon porodjaja ste izasli sami sa suprugom? Pozeljno bi bilo da u komentaru navedete i kome ste ostavili dete na cuvanje.Nakon mesec dana (
30%)
Nakon dva- tri meseca (
15%)
Nakon tri-cetiri meseca (
9%)
Nakon cetiri-pet meseci (
9%)
Duze od sest meseci (
37%)
Ukupan broj glasova: 151Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!