pocahontas -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (20.3.2014 8:58:07)
|
Jole probaj da zamolis da ostane sat i po, mi smo dva dana samo ostajali sat i iako je plakala (drugi dan malo manje) vaspitacice su predlozile da ostane dva sata jer, kako one kazu, tih prvih sat vremena je najveca frka u skolici, deca dolaze, doruckuju pa dok se to zavrsi one taman posle nekih sat vremena uspeju da ih zaigraju i uglavnom se sva deca smire...drzim vam fige [sm=smiley31.gif] mi smo u utorak prvi put ostali na spavanju i rucku, rekle su mi da je losije spavala, tj. da se budila (ne cudi me jer je to ipak novo okruzenje, novi zvukovi oko nje itd.) i rucak nije ni pipnula, a kazu da nije plakala, juce je, kazu, lepo spavala sve vreme, ali opet nije rucala (samo hleb je pojela[sm=smiley36.gif] ), kazu da je bila dobra, videcemo kako ce biti danas... fora je sto ona i kuci slabije jede, izasao joj je jedan zub pre par dana (ne znam tacno kada, nece da otvori usta ni za zivu glavu) pa je moguce da zato losije jede..u svakom slucaju, ceka je rucak i kada dodje kuci pa koliko pojede, dobije cedjenu pomorandzu malo posle rucka, a od juce sam joj uvela i voce oko pet.. jedino sto sad moramo ranije da je stavljamo na spavanje, vec oko 19h jer ne moze da izdrzi ni malo duze, bude bas nervozna. ona je inace legala oko pola osam, osam i ustajala izmedju osam i devet ujutru, sad je ipak budim u petnaest do sedam pa joj verovatno to nije dosta, a vaspitacica mi je rekla da ne treba kuci da je stavljam jos jednom popodne da spava da bi se navikla na novi ritam...
|
|
|
|