pocahontas -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (17.3.2014 22:44:55)
|
jole [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] moja buba je u cetvrtak imala temperaturu koja je trajala samo taj jedan dan, ali ni u petak nije isla, mislila sam da ce biti pakao kad danas odemo, medjutim malo se zaplakala kad sam je ostavljala i kad sam dosla po nju, ali to zato sto su je prekinuli u igri, vaspitacice su predlozile da sutra ostane da spava, tako da je sutra dan D [sm=smiley1.gif] nadam se da ce dobro proci... ovde nije praksa da se ostaje sa detetom kada adaptacija pocinje u sred godine, zbog druge dece, tako da ja ni dana nisam ostajala sa njom, prva dva dana je ostajala po sat vremena, treci je ostala dva sata i evo danas dva sata, sutra ce ostati na spavanju...joj kako rastu brzo...rekla sam danas mm, sad cemo jednom trepnuti i doci ce da trazi da spava kod drugarice, onda cemo jos jednom trepnuti pa ce traziti da prespava kod momka i sledeci treptaj dolaze unuci kod nas na spavanje..leti vreme... jovice jel mu dajes neke vitamine za imunitet? ja sam mojoj pocela da dajem med svako jutro, ali se ospe od njega pa je doca rekao da prekinemo sa medom, za sada smo na prirodnim vitaminima, svaki dan osim vocne uzine (uvek sveze voce) popije i cedjenu pomorandzu i uveli smo kivi jer kazu da ima puno vitamina pa je on sad uglavnom sastavni deo vocne uzine. jedino imam dilemu kad pocne tamo da jede tu prepodnevnu uzinu, u koje vreme da joj kod kuce uvalim vocni obrok...do sada ga je uvek jela u 11h, a u vrticu ta uzina nije uvek voce sto znaci da cu danima kad u vrticu ne jedu voce morati da joj u nekom momentu kod kuce dam sveze voce, a u popodnevnim satima..
|
|
|
|