Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 3.2.2012 14:50:36
|
|
|
|
MakiJ
|
sto ste se raspisale tu
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 3.2.2012 15:02:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Pappa.D @gae_gr Ne vidim zašto bih imao išta protiv njih. Izvini, ali tako je zvučalo.
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 10.2.2012 11:45:10
|
|
|
|
Lilla
|
Probala, ali stvarno ne ide, dakle ne gutam.
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 5.9.2012 8:57:54
|
|
|
|
foursome
|
Moja zena guta spermice, a i devojke sa kojima sam pre bio u vezi isto. Koliko vidim to nije bas slucaj sa svima tako da sam izgleda imao srece. Ja istina vise volim prskanje po licu!
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 13.11.2012 15:17:12
|
|
|
|
maksima3
|
Obozavam oralni a posebno 69 ali nikad nisam probala da progutam
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 21.3.2014 22:11:23
|
|
|
|
MakiJ
|
Zdravlje na usta ulazi
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 22.3.2014 20:22:40
|
|
|
|
Milagros
|
Ma daj kako progutati,na onu rupu kuda piški na istu spermići izlaze..i da gutam,malo je razlike i zato NE,a i ima neki karakterističan miris
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 22.3.2014 20:24:44
|
|
|
|
Milagros
|
Kažu da je dobro na lice nanijeti,kao masku jer umanjuje bore i čini kožu sjajnijom,valjalo bi probati,makar u te svrhe
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 22.3.2014 20:25:03
|
|
|
|
MakiJ
|
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 22.3.2014 20:28:57
|
|
|
|
MakiJ
|
Meni koza bas grozna sad na licu, al mm se stiso
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 15.4.2014 22:16:19
|
|
|
|
Zena Majka Kraljica
|
a zato ja nemam bore
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 16.4.2014 15:56:30
|
|
|
|
ledi
|
xaxaxaxa... a ja mislila da su mi bore izostale zbog masne koze
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 17.4.2014 9:48:24
|
|
|
|
Zena Majka Kraljica
|
Ledi nema šta da misliš sad se zna Da imam 30 godina, ali nemam bore da to i dokazem, imam samo...
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 21.4.2014 0:21:17
|
|
|
|
Verolina
|
Odlicna tema za testiranje granica u razmisljanju Dalekosezni nivoi..ne verujem i dalje
< Poruku je uredio Verolina -- 21.4.2014 0:23:21 >
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 21.4.2014 9:25:47
|
|
|
|
Leptiric123
|
Verce hahaaha lepo zboris
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 28.9.2014 16:15:14
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: Zena Majka Kraljica a zato ja nemam bore e kuku
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 28.9.2014 16:40:23
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ahahahahaaa sve zavisi od toga sta je bilo na meniju ( u mom restoranu ) tog dana.
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 28.9.2014 16:46:33
|
|
|
|
Žapkić
|
ovo , definitivno, nije tema za nas gadljive!!!
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 28.9.2014 16:48:57
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Odlicna tema za testiranje granica u razmisljanju Dalekosezni nivoi..ne verujem i dalje
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 28.9.2014 17:19:41
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić ovo , definitivno, nije tema za nas gadljive!!!
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 28.9.2014 17:28:07
|
|
|
|
emicaa
|
znaci ne vjerujem da ima i ova tema nije mi dobro majke mi ko voli nek guta ja ipak ne bih
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 28.9.2014 17:29:39
|
|
|
|
amelia
|
Probala jesam par puta .. ja nemam nista protiv ali mm to ne voli tera me posle da perem usta i zube po tri puta da bi me poljubio
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 28.9.2014 19:13:19
|
|
|
|
Kata90
|
Ne mogu da verujem.....umirem od smeha i ne verujem da ima i ovakva tema...... iskreno kako kazu sve treba probati....
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 28.9.2014 19:14:13
|
|
|
|
Bibilib
|
Joj boze kakva tema,sve ste opicene...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
pumpica za dojenjejabukicaKoju pumpicu za dojenje koristite?rucnu AVENT (
78%)
elektricnu AVENT (
7%)
drugi proizvodjac-navesti u komentaru (
15%)
Ukupan broj glasova: 136Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!