Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 28.9.2014 19:21:07
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis IZVORNA PORUKA: Žapkić ovo , definitivno, nije tema za nas gadljive!!! x100
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 28.9.2014 19:21:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis IZVORNA PORUKA: Žapkić ovo , definitivno, nije tema za nas gadljive!!! slazem se
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 28.9.2014 19:22:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: amelia Probala jesam par puta .. ja nemam nista protiv ali mm to ne voli tera me posle da perem usta i zube po tri puta da bi me poljubio Amelia ne razumem zasto, pa to je iz njega izaslo, neka proba i on
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 28.9.2014 19:29:49
|
|
|
|
17 joka
|
tema je katadstrofa
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 28.9.2014 19:33:45
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka tema je katadstrofa bas rekoh ovo da kazem,nisam od onih koji se bog zna koliko zgrazavaju od toga ali jednostavno mislim da se o tome ne treba pisati,pa ima toliko lepih tema na forumu a niko tamo ne zalazi,
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 28.9.2014 19:36:15
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: 17 joka tema je katadstrofa bas rekoh ovo da kazem,nisam od onih koji se bog zna koliko zgrazavaju od toga ali jednostavno mislim da se o tome ne treba pisati,pa ima toliko lepih tema na forumu a niko tamo ne zalazi, bas to, nisam ni znala da postoje mnoge slicne teme
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 28.9.2014 19:37:16
|
|
|
|
Bibilib
|
Mislim da je malo bezveze komentarisati o tome,izvinite ali kome se guta nek guta niko mu ne brani ali no koment...
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 28.9.2014 19:40:09
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka tema je katadstrofa pa nemojte citati ima ihahaj tema i skrnavijih i manje skrnavih od ove
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 28.9.2014 19:48:14
|
|
|
|
branki*
|
meni je tema ko i sva druga..naravno da sad ovde necu da pametujem i mudrujem i filozofiram,za to su mi druge teme,ovo je jednostavno pitanje,da ili ne.ja se i sa drugaricama dotaknem takvih tema ponekad.
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 28.9.2014 20:04:59
|
|
|
|
17 joka
|
Olga izvinjavam se na citiranju Branki procam i ja sa drugaricama ponekad na tu temu, ali opet sta znam svako im svoje razloge za da ili ne
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 28.9.2014 20:13:42
|
|
|
|
Olga75
|
no problemo zbog citiranja nego eto ne svidja ti se tema klik pa na drugu neko voli , neko ne voli neko prica , neko ne prica i to je to
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 28.9.2014 21:40:14
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: branki RR meni je tema ko i sva druga..naravno da sad ovde necu da pametujem i mudrujem i filozofiram,za to su mi druge teme,ovo je jednostavno pitanje,da ili ne.ja se i sa drugaricama dotaknem takvih tema ponekad. Branki volim da citam tvoje postove, uvek lepo objasnis Tema kao i svaka druga a i sastavni je deo naseg svakodnevnog zivota Neko to voli a neko ne. Nikada to nisam uradila niti cu! Ovo je jedina stvar za koju sigurno smem da kazem " nikada" ! ME a kada je riba na meniju, da li onda ...? Ili bude ljudi, ljudi vratija se Sime
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 28.9.2014 21:41:11 >
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 28.9.2014 22:23:54
|
|
|
|
Mala Elena
|
Sto ste gadljive ? Pa ovo je samo tema.. sto da ne razmenimo misljenja ? Dijana, veruj da sam se i ja zgadila zbog te ribe. A i ako neces , zar nikada nisi imala osecaj da ti malo sklizne u grlo, onako samo od sebe?
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 28.9.2014 22:27:21
|
|
|
|
dijana1*
|
Ne jer ta smesa nije nikada bila blizu mojih usta! Au bre pa sada i meni zgadi
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 28.9.2014 22:30:38
|
|
|
|
doktorkakristal
|
ME kako sklizne samo od sebe
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 28.9.2014 22:42:05
|
|
|
|
SunFlower
|
Juu kakve sve teme postoje! ali iskerno, meni ova tema nije nista vise degutantna od one gde se raspravljalo da li prdite pred muzem ili ne, a o tome se pricalo daaaanima. Kad sam vec na temi, ni ja radije ne bih
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 28.9.2014 22:59:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Ne jer ta smesa nije nikada bila blizu mojih usta! Au bre pa sada i meni zgadi Dijana kraljice ahahhah lepo si joj objasnila
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 28.9.2014 23:18:05
|
|
|
|
Mala Elena
|
Doco , ne bih da detaljisem previse ... ali jel si nekada nekoga dovela do vrhunca i usisala "tecnost " u usta ahahaaaha Ne volim da gutam ali kazu da je dobro za ten.
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 28.12.2014 0:05:14
|
|
|
|
Maraj
|
Bas i ne bih
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 28.12.2014 13:25:19
|
|
|
|
jelenica011
|
ako ne mora NE BIH a obozavam da pricam i pisem o sexu, nije to taboo tema, ma dajte molim vas, nismo deca.... p.s al ako insistira salim se. Probala par puta oral sa nekim vidom zavrsnice, gutanje ne, ali to nije stalno, ponekad eto da ispunim i svoju i njegovu zelju
< Poruku je uredio jelenica011 -- 28.12.2014 13:29:10 >
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 28.12.2014 15:13:55
|
|
|
|
cetvrtko
|
ne vidim nista lose u tome ..... i on popije sve
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.3.2015 10:54:12
|
|
|
|
Plavusa34
|
Fuuuujjjj gutati nikad ,cula sam da neke to rade al neee
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 10.3.2015 22:56:13
|
|
|
|
Andrea W
|
Evo i ja da glasam za. Probala sam i gore stvari u zivotu, boraniju, npr! Razumem kome je gadno da guta, ali zar vam nije jos gadnije da muljate po ustima i na kraju ispljunete i razmazete po sebi? Ovako samo sklizne kroz grlo i to je to.
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 10.3.2015 23:07:35
|
|
|
|
Ana RR
|
Wow, muljanje po ustima
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 10.3.2015 23:16:59
|
|
|
|
mama krava
|
😂
|
|
|
Anketa
Ime za dečakaSanja19Koje je najlepše ime?Pavle (
19%)
Stefan (
16%)
Matija (
14%)
Filip (
19%)
Petar (
14%)
Dimitrije (
18%)
Ukupan broj glasova: 586Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!