Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 9.1.2012 23:17:13
|
|
|
|
MakiJ
|
ih kakva si
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 9.1.2012 23:20:32
|
|
|
|
Meisje
|
vise ne dolazim u ovu temu!!!
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 9.1.2012 23:22:23
|
|
|
|
MakiJ
|
samo da virnes
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 9.1.2012 23:23:04
|
|
|
|
degu
|
Joj što ste mi fine, pa što virite onda? Ja ne gutam, koristila sam je samo u kozmetičke svrhe
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 9.1.2012 23:23:48
|
|
|
|
MakiJ
|
ja nevirim ja sam tu zvanicno i javno
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 9.1.2012 23:25:37
|
|
|
|
Meisje
|
Ama ovo je poslednji put da dolazim ovde!!! Moze kao melem...
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 9.1.2012 23:47:29
|
|
|
|
maca821
|
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 10.1.2012 23:21:35
|
|
|
|
boba 11
|
Glasam za Ma nepamtim kad smo upraznjavali oral a ovo i ne mislim u zivotu da probam-mislim da bih povratila automatski
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 1.2.2012 20:10:53
|
|
|
|
MakiJ
|
sad kad se radi na bebi nista se nebaca
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 1.2.2012 20:15:47
|
|
|
|
Rada T.
|
Beš mi sve ako ste normalne Ja kontala ovo tema oko gutanja teških reči kad ono prc Ja obožavam da se sa mojim hazbndom, što je donekle i normalno... kao što je normalno sve i svašta ako nas ponese momenat
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 1.2.2012 20:18:50
|
|
|
|
MakiJ
|
IZVORNA PORUKA: Rada T. Beš mi sve ako ste normalne Ja kontala ovo tema oko gutanja teških reči kad ono prc Ja obožavam da se sa mojim hazbndom, što je donekle i normalno... kao što je normalno sve i svašta ako nas ponese momenat
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 2.2.2012 17:37:01
|
|
|
|
peca
|
Kako kad, slabo u zadnje vreme, sto se i vidi iz prilozene trudnoce a i zavisi koliko je "stara", kao i sta je konzumirao pre toga jer od toga zavisi jacina, ukus itd. znam da je onako slatko ispljunem ako zavrsi u ustima a meni se ne dopadne ukus
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 2.2.2012 17:38:11
|
|
|
|
MakiJ
|
IZVORNA PORUKA: peca Kako kad, slabo u zadnje vreme, sto se i vidi iz prilozene trudnoce a i zavisi koliko je "stara", kao i sta je konzumirao pre toga jer od toga zavisi jacina, ukus itd. znam da je onako slatko ispljunem ako zavrsi u ustima a meni se ne dopadne ukus
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 2.2.2012 17:41:55
|
|
|
|
maca821
|
Ma beži, odvratan je ukus
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 3.2.2012 13:26:46
|
|
|
|
Pappa.D
|
Moja supruga je probala, ali na moju veliku žalost, ukus joj nije po volji.
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 3.2.2012 13:28:08
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Pappa.D Moja supruga je probala, ali na moju veliku žalost, ukus joj nije po volji. Bi li ti probao neke njene izlucevine?
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 3.2.2012 13:32:02
|
|
|
|
minavb
|
Vuko, svaki je suprug probao izlučevine svoje supruge, u to sam sigurna.
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 3.2.2012 13:38:08
|
|
|
|
Pappa.D
|
IZVORNA PORUKA: vukosava IZVORNA PORUKA: Pappa.D Moja supruga je probala, ali na moju veliku žalost, ukus joj nije po volji. Bi li ti probao neke njene izlucevine? Izvini, ali zar za vreme oralnog seksa mi ne probamo "izlučevine" naših lepših polovina?
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 3.2.2012 13:41:56
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Pappa.D Izvini, ali zar za vreme oralnog seksa mi ne probamo "izlučevine" naših lepših polovina? Znaci odgovor ti je da. A mozda se razlikuju u ukusu? Aj objasni nam sa muske strane sto ti je to toliko bitno da ti zena guta? Ne slazem se sa tobom u pretpostavci da se obavezno svi oralno seksaju. A kamoli da hoce da gutaju tudje izlucevine.
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 3.2.2012 13:53:27
|
|
|
|
Pappa.D
|
Pogrešno si me shvatila. Nikada nisam, niti imam nameru, da svoju suprugu prisiljavam na bilo šta u životu, a tako ni u seksu. Progutala je, nije joj se svideo ukus i na tome smo završili tu temu. Moj je komentar bio čisto vezan za to. Meni uopšte nije bitno da mi supruga proguta, ali bi dodalo malo začina u naš seksualni život, ali nije ništa bitno i ne zameram joj. Naravno da ne praktikuju svi oralni sex, ali propuštaju dobar deo zabave u tom slučaju i verujem da će se ostali članovi složiti, zar ne? A što se ukusa tiče, nisam kompetentan, nikada nisam probao spermu, barem ne na način o kome se ovde vodi rasprava. Moj način bi bio više pogodan za "Nezgode u spavaćoj sobi"
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 3.2.2012 13:56:51
|
|
|
|
minavb
|
Nezgoda u spavaćoj sobi-proždrnuo sam sopstvene spermiće Izvinjavam se, spopalo me lupetanje.
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 3.2.2012 13:58:44
|
|
|
|
Pappa.D
|
Pa, skoro sam proždrnuo . Al'' ste bezobrazneeeeeeee P.S. Nije ni čudo što u ovim vašim temama muški ne pišu, odmah nas dočekujete na volej
< Poruku je uredio Pappa.D -- 3.2.2012 14:00:13 >
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 3.2.2012 14:01:31
|
|
|
|
Lilla
|
IZVORNA PORUKA: minavb Nezgoda u spavaćoj sobi-proždrnuo sam sopstvene spermiće Izvinjavam se, spopalo me lupetanje. Nemas pojma koliko sam se ismijala na ovo
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 3.2.2012 14:01:34
|
|
|
|
minavb
|
Bolje beži da te angry mob ne dengažira, i sam proždrnjuj svoje tekućine. Lilla, drago mi je što te nasmejah
< Poruku je uredio minavb -- 3.2.2012 14:02:22 >
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 3.2.2012 14:06:20
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Smeta li Vam?lanajelenaDa li Vam smeta sto su pojedine forumašice jako neozbiljne,ako može i komentar Da,jako mi smeta (
30%)
Ne (
70%)
Ukupan broj glasova: 170Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!