|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Progutati ili ne progutati
9.1.2012 23:17:13   
MakiJ
ih kakva siuser posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 376
9.1.2012 23:20:32   
Meisje
user posted image user posted image user posted image vise ne dolazim u ovu temu!!!

Kakve su ti misli,takav ti je zivot

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 377
9.1.2012 23:22:23   
MakiJ
samo da virnesuser posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 378
9.1.2012 23:23:04   
degu
Joj što ste mi fine, pa što virite onda? user posted image
Ja ne gutam, koristila sam je samo u kozmetičke svrhe user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 379
9.1.2012 23:23:48   
MakiJ
ja nevirim ja sam tu zvanicno i javnouser posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 380
9.1.2012 23:25:37   
Meisje
Ama ovo je poslednji put da dolazim ovde!!!
Moze kao melem...

Kakve su ti misli,takav ti je zivot

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 381
9.1.2012 23:47:29   
maca821
user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 382
10.1.2012 23:21:35   
boba 11
Glasam zauser posted image user posted image user posted image user posted image
Ma nepamtim kad smo upraznjavali oral a ovo i ne mislim u zivotu da probam-mislim da bih povratila automatskiuser posted image

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 383
1.2.2012 20:10:53   
MakiJ
sad kad se radi na bebi nista se nebacauser posted image

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 384
1.2.2012 20:15:47   
Rada T.
Beš mi sve ako ste normalne user posted image user posted image user posted image

Ja kontala ovo tema oko gutanja teških reči kad ono prc user posted image user posted image user posted image

Ja obožavam da se user posted image sa mojim hazbndom, što je donekle i normalno... kao što je normalno sve i svašta ako nas ponese momenat user posted image

Što žena može iz mesta... đavo ne može ni iz zaleta!

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 385
1.2.2012 20:18:50   
MakiJ

IZVORNA PORUKA: Rada T.

Beš mi sve ako ste normalne user posted image user posted image user posted image

Ja kontala ovo tema oko gutanja teških reči kad ono prc user posted image user posted image user posted image

Ja obožavam da se user posted image sa mojim hazbndom, što je donekle i normalno... kao što je normalno sve i svašta ako nas ponese momenat user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Rada T.)
Direktna veza do poruke: 386
2.2.2012 17:37:01   
peca
Kako kad, slabo u zadnje vreme, sto se i vidi iz prilozene trudnoce user posted image a i zavisi koliko je "stara", kao i sta je konzumirao pre toga jer od toga zavisi jacina, ukus itd. znam da je onako slatko ispljunem ako zavrsi u ustima a meni se ne dopadne ukus user posted image

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 387
2.2.2012 17:38:11   
MakiJ
user posted image
IZVORNA PORUKA: peca

Kako kad, slabo u zadnje vreme, sto se i vidi iz prilozene trudnoce user posted image a i zavisi koliko je "stara", kao i sta je konzumirao pre toga jer od toga zavisi jacina, ukus itd. znam da je onako slatko ispljunem ako zavrsi u ustima a meni se ne dopadne ukus user posted image

user posted image

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 388
2.2.2012 17:41:55   
maca821
Ma beži, odvratan je ukususer posted image

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 389
3.2.2012 13:26:46   
Pappa.D
Moja supruga je probala, ali na moju veliku žalost, ukus joj nije po volji.

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 390
3.2.2012 13:28:08   
vukosava

IZVORNA PORUKA: Pappa.D

Bi li ti probao neke njene izlucevine?

(odgovor članu Pappa.D)
Direktna veza do poruke: 391
3.2.2012 13:32:02   
minavb
Vuko, svaki je suprug probao izlučevine svoje supruge, u to sam sigurna.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 392
3.2.2012 13:38:08   
Pappa.D

IZVORNA PORUKA: vukosava

Bi li ti probao neke njene izlucevine?

Izvini, ali zar za vreme oralnog seksa mi ne probamo "izlučevine" naših lepših polovina? user posted image

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 393
3.2.2012 13:41:56   
vukosava
Izvini, ali zar za vreme oralnog seksa mi ne probamo "izlučevine" naših lepših polovina? user posted image

Znaci odgovor ti je da. A mozda se razlikuju u ukusu? Aj objasni nam sa muske strane sto ti je to toliko bitno da ti zena guta?

Ne slazem se sa tobom u pretpostavci da se obavezno svi oralno seksaju. A kamoli da hoce da gutaju tudje izlucevine.

(odgovor članu Pappa.D)
Direktna veza do poruke: 394
3.2.2012 13:53:27   
Pappa.D
Pogrešno si me shvatila. Nikada nisam, niti imam nameru, da svoju suprugu prisiljavam na bilo šta u životu, a tako ni u seksu. Progutala je, nije joj se svideo ukus i na tome smo završili tu temu. Moj je komentar bio čisto vezan za to.
Meni uopšte nije bitno da mi supruga proguta, ali bi dodalo malo začina u naš seksualni život, ali nije ništa bitno i ne zameram joj.
Naravno da ne praktikuju svi oralni sex, ali propuštaju dobar deo zabave u tom slučaju i verujem da će se ostali članovi složiti, zar ne?
A što se ukusa tiče, nisam kompetentan, nikada nisam probao spermu, barem ne na način o kome se ovde vodi rasprava. Moj način bi bio više pogodan za "Nezgode u spavaćoj sobi" user posted image

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 395
3.2.2012 13:56:51   
minavb
Nezgoda u spavaćoj sobi-proždrnuo sam sopstvene spermiće user posted image
Izvinjavam se, spopalo me lupetanje.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Pappa.D)
Direktna veza do poruke: 396
3.2.2012 13:58:44   
Pappa.D
Pa, skoro sam proždrnuo user posted image . Al'' ste bezobrazneeeeeeee user posted image

P.S. Nije ni čudo što u ovim vašim temama muški ne pišu, odmah nas dočekujete na volej user posted image

< Poruku je uredio Pappa.D -- 3.2.2012 14:00:13 >

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 397
3.2.2012 14:01:31   
Lilla
IZVORNA PORUKA: minavb

Nezgoda u spavaćoj sobi-proždrnuo sam sopstvene spermiće user posted image
Izvinjavam se, spopalo me lupetanje.

user posted image user posted image user posted image Nemas pojma koliko sam se ismijala na ovo

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 398
3.2.2012 14:01:34   
minavb
Bolje beži da te angry mob ne dengažira, i sam proždrnjuj svoje tekućine.user posted image

Lilla, drago mi je što te nasmejahuser posted image

< Poruku je uredio minavb -- 3.2.2012 14:02:22 >

(odgovor članu Pappa.D)
Direktna veza do poruke: 399
3.2.2012 14:06:20   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu Pappa.D)
  Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Smeta li Vam?
lanajelena

Da li Vam smeta sto su pojedine forumašice jako neozbiljne,ako može i komentar

Da,jako mi smeta (30%)

Ne (70%)

Ukupan broj glasova: 170

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here