Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 10.12.2011 15:06:43
|
|
|
|
bebać
|
Meisje LIKE
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 10.12.2011 15:08:20
|
|
|
|
Meisje
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 10.12.2011 15:09:04
|
|
|
|
MakiJ
|
Okolo naokolo Mei i Hanka tu
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 10.12.2011 15:10:30
|
|
|
|
Meisje
|
Pa pokusavamo iz nesvesnog da dodjemo u svesno stanje! Maki,a kakav je tebi ukus?? Ili ti,kako ti se tm hrani...
< Poruku je uredio Meisje -- 10.12.2011 15:11:26 >
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 10.12.2011 18:20:22
|
|
|
|
little_one
|
Vidi ti ovih crtica...a ja se pitam gdje su one pobjegle... Uglavnom, sto se mene tice, ako se vodi racuna o higijeni, oralni seks (obostrani tj 69tka) je odlican, cak sta vise i pozeljan a pogotovo kao predigra. Sto se tice gutanja, sto da ne, mada prvi put proteini idu za bebicu a cesce drugi put ide na gutanje...sto da ne... Sto neko rece, to je kod mene porodicna aktivnost, i to jako cesta. Ono sto mene u zadnje vrijeme brine, je da neke od bakterija koje su nekad prisutne dole a jako su nepozeljne, mogu doci iz usta i obrnuto. E to me je malo odbilo sad dok radimo na bebici. Mada to nije dokazano. Neko vec rece, odrasli smo, nema potrebe da se pravimo fini, ko voli nek izvoli, ko ne voli nek ne popuje drugima
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 11.12.2011 22:01:55
|
|
|
|
MakiJ
|
IZVORNA PORUKA: Meisje Pa pokusavamo iz nesvesnog da dodjemo u svesno stanje! Maki,a kakav je tebi ukus?? Ili ti,kako ti se tm hrani... Pa oni koji jedu vise povrca imaju gorci ukus a ko vise mesa i dr sladji tj mm
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 13.12.2011 12:31:35
|
|
|
|
MakiJ
|
Danas nema nikoga tu
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 13.12.2011 12:35:55
|
|
|
|
Meisje
|
mm jede sve tako da ko zna kakav mu je ukus ne,necu probati...
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 13.12.2011 12:54:19
|
|
|
|
MakiJ
|
Eto je sad
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 13.12.2011 12:55:38
|
|
|
|
Olga75
|
pa drugacije neces znati kakav je ukus ja vec rekoh : nop
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 13.12.2011 12:57:45
|
|
|
|
Meisje
|
ne mogu bre!!
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 13.12.2011 12:58:40
|
|
|
|
Olga75
|
razumem skroz , kad je vidim onako ljigavu , bljaaaks neka ide tamo gde joj je mesto
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 13.12.2011 13:00:02
|
|
|
|
MakiJ
|
Nemozes znati dok neprobas I ja sad postim, beba na prvom mestu
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 13.12.2011 13:04:04
|
|
|
|
Meisje
|
Ma nema sanse ne gutam i tacka!! Olga isto zamisljam..fuj
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 13.12.2011 13:04:58
|
|
|
|
minavb
|
Povratiću od vaše priče!
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 13.12.2011 13:43:24
|
|
|
|
MakiJ
|
A neces
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 30.12.2011 20:56:17
|
|
|
|
mareboy91
|
ne progutati.
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 3.1.2012 0:46:11
|
|
|
|
degu
|
Imam jednu anegdotu koja može biti vezana za ovu temu Pošto sam išla u medicinsku školu i između ostalog smo učili i o semenoj tečnosti. Pita moj profesor drugaricu o karakteristikama semene tečnosti (boja, gustina, konzistencija, miris...) Kaže ona:" sperma je bljutavog ukusa..." Kaže profesor :" Koleginice, pa nisam vas baš za ukus pitao"
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 3.1.2012 0:50:25
|
|
|
|
World
|
IZVORNA PORUKA: degu Imam jednu anegdotu koja može biti vezana za ovu temu Pošto sam išla u medicinsku školu i između ostalog smo učili i o semenoj tečnosti. Pita moj profesor drugaricu o karakteristikama semene tečnosti (boja, gustina, konzistencija, miris...) Kaže ona:" sperma je bljutavog ukusa..." Kaže profesor :" Koleginice, pa nisam vas baš za ukus pitao"
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 3.1.2012 2:43:51
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr IZVORNA PORUKA: Anoniman Zasto na jednom PORODICNOM portalu postoje ovakve teme!? ima mnogo drugih foruma na kojima se moze diskutovati o ovakvim temama. Pa kod mene je od kako sam se udala svaki seks pa i oralni PORODIČNA stvar, ćerku mi nije donela roda niti sam je našla u kupusu, a mm i ja seksom volemo i kad ne pravimo decu. Da ne kažem da mi je to jedna od omiljenih PORODIČNIH aktivnosti. I kao što već rekoh nekom anonimusu na jednoj drugoj temi, što ne smem da potpišem neću ni da pišem! A ti ako ti se ne sviđa tema, nemoj je čitati, ako ti se ne sviđa portal, internet je velik, svakakva čuda ćeš da nađeš pa probaj neki drugi možda su tamo čednije članice... Pa nema porodice bez seksa? Ili je onda to "donela roda"?
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 3.1.2012 2:46:13
|
|
|
|
vukosava
|
Ja glasam da kondom absorbuje tekucinu. Ali ko hoce da guta, prijatno! Nemam nista protiv.
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 3.1.2012 10:07:35
|
|
|
|
MakiJ
|
Izgleda da nekima decu donosi roda
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.1.2012 13:14:36
|
|
|
|
mareboy91
|
IZVORNA PORUKA: degu Imam jednu anegdotu koja može biti vezana za ovu temu Pošto sam išla u medicinsku školu i između ostalog smo učili i o semenoj tečnosti. Pita moj profesor drugaricu o karakteristikama semene tečnosti (boja, gustina, konzistencija, miris...) Kaže ona:" sperma je bljutavog ukusa..." Kaže profesor :" Koleginice, pa nisam vas baš za ukus pitao"
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 9.1.2012 22:38:28
|
|
|
|
MakiJ
|
jel gutate
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 9.1.2012 23:16:26
|
|
|
|
Meisje
|
neeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?