Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 8:02:01
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: lidija 011 IZVORNA PORUKA: IVA 11 Vuko, ovaj lici na ovog "mog"! ja pomisli da je isti ...Meni je bio privlacan Bred Pit, dok nije ozenio onu "prepariranu" "prepariranu" bradgelinaaaa
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 8:04:38
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: liliana IZVORNA PORUKA: lidija 011 Psuj slobodno, modovi spavaju ...jeste da ja ne volim plavusane, ali mi je on zgodan... BIO Joj, ludo!!! Sad češ me mrzeti, ali meni kažu da imam oči i usne kao tvoja "preparirana"! al nemas valda 35 kg sa krevetom ko ona
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 8:05:38
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: lidija 011 IZVORNA PORUKA: liliana IZVORNA PORUKA: lidija 011 Psuj slobodno, modovi spavaju ...jeste da ja ne volim plavusane, ali mi je on zgodan... BIO Joj, ludo!!! Sad češ me mrzeti, ali meni kažu da imam oči i usne kao tvoja "preparirana"! Necu, nije mi ona preparirana zbog ociju i usana(predivne su, pogotovo oci), nego zato sto kad glumi ima jedan te isti izraz lica-ista joj je grimasa i kad se smije i kad place zamisli je u toku keksa sa tom smrznutom facom
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 11:55:18
|
|
|
|
Alexis79
|
Branislav Popovic Ja se sve vracam nesto na nase gore list Mada ovo je Crne Gore list Srela sam ga u Budvi pre koju godinu i mama mia
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 12:32:07
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: vukosava IZVORNA PORUKA: lidija 011 IZVORNA PORUKA: liliana IZVORNA PORUKA: lidija 011 Psuj slobodno, modovi spavaju ...jeste da ja ne volim plavusane, ali mi je on zgodan... BIO Joj, ludo!!! Sad češ me mrzeti, ali meni kažu da imam oči i usne kao tvoja "preparirana"! Necu, nije mi ona preparirana zbog ociju i usana(predivne su, pogotovo oci), nego zato sto kad glumi ima jedan te isti izraz lica-ista joj je grimasa i kad se smije i kad place zamisli je u toku keksa sa tom smrznutom facom Xaxaxaxaxaxaxa...e luda si ...Jadni Bred nikad ne zna je li joj bilo lijepo
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 12:34:04
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: Alexis79 Branislav Popovic Ja se sve vracam nesto na nase gore list Mada ovo je Crne Gore list Srela sam ga u Budvi pre koju godinu i mama mia Uh uh uh Aleks bravo ...kako sam mogla da zaboravim na njega, NASE(sve je to nase ) gore list
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 12:35:23
|
|
|
|
IVA 11
|
Zgodan je , a ima i dobar glas, bas nekako sexy.
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 12:42:15
|
|
|
|
lidija 011
|
Daaaa ...kultura u Crnoj Gori je cvjetala dok je on bio ministar-sve su zene isle u pozoriste, prva ja
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 14:53:43
|
|
|
|
nencydrew
|
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 27.4.2011 12:23:13
|
|
|
|
AndreaK
|
Jason Statham Mozda nije naj naj...ali je jedan od naj ... Ne volim one previse nasminkane i nafrizirane muskarce... on mi je onako, potaman sto bi se reklo Samo da mm ne vidi ovaj post uvek me zeza kad prokomentarisem nekog muskarca...tako sad zbija sale u vezi Raula iz Real Madrida
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 28.4.2011 9:17:11
|
|
|
|
tatjan@
|
Joooj gde nadjoh ovu temu ovako rano... sad cu morati da budim muza. nakostresila sam se Evo mog izbora: Ljubav iz mladjih dana, Antonio... pogotovo njegovi spanski filmovi, uh sto ima nesto perverzno u njemu A trenutno sam pod utiskom filma Twilight Saga, Robert Pattison... uvek sam se lozila na vampire, jos sa britanskim akcentom
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 28.4.2011 11:56:30
|
|
|
|
AndreaK
|
IZVORNA PORUKA: tatjan@ Joooj gde nadjoh ovu temu ovako rano... sad cu morati da budim muza. nakostresila sam se Robert Pattison...lep momak, i na mene je ostavio pozitivan utisak, ali je klinac...bice on dobar komad za deset_ak godina
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 28.4.2011 13:44:07
|
|
|
|
tatjan@
|
Meni su se uvek svidjali malko mladji heheh U svakom slucaju bice on dobar i za deset godina, ima harizmu neku.. obavezno odgledajte njegov film Remember me, mnooogo je tuzan i lep, plakala sam vec u prvom minutu filma
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 28.4.2011 14:01:23
|
|
|
|
tatjan@
|
Andy Whitfield, ili Spartakus u Krv i pesak, nije neki glumac, ali ne bih imala nista protiv da vezbam aerobik s njim Btw muz se prestravio jutros kad sam ga probudila, mislio je da se nesto desilo
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 28.4.2011 14:08:36
|
|
|
|
AndreaK
|
IZVORNA PORUKA: tatjan@ Meni su se uvek svidjali malko mladji heheh U svakom slucaju bice on dobar i za deset godina, ima harizmu neku.. obavezno odgledajte njegov film Remember me, mnooogo je tuzan i lep, plakala sam vec u prvom minutu filma jel to onaj gde umire u teroristickom napadu na jednu od zdgrada bliznakinja?
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 29.4.2011 8:45:00
|
|
|
|
tatjan@
|
Jeste taj, mada mislim da su preterali s tim krajem, nekako sam prizeljkivala happy end.. sta cu, ja sam optimista u dusi Amerikanci jbg mnogo ih potrefilo sto im srusili dve zgradice, mo's misliti, pa sad u svaki peti film ubacuju neke poruke tog tipa.. a sto oni ruse citave gradove, nikom nista.. e odo ja u off topic
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 29.4.2011 14:49:21
|
|
|
|
mišur
|
Ovaj frajer je, po mom ukusu, faca nad facama Jedan jedini...Johnny Depp
< Poruku je uredio mišur -- 29.4.2011 14:50:14 >
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 29.4.2011 14:51:30
|
|
|
|
Anoniman
|
bravo mišure!!! Na jednoj od prethodnih strana podelila sam tvoj ukus!!! Srećom pa nam nije pri ruci da se malo očerupamo oko njega
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 29.4.2011 15:03:56
|
|
|
|
AndreaK
|
pa ni on nije za bacanje
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 29.4.2011 15:07:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Ih, šta bi mu radila Sad me sramota
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 27.5.2011 10:22:01
|
|
|
|
Diabla
|
Nazalost zene, HE IS GAY Provjereno! Al' bi ga ja svejedno posedovala IZVORNA PORUKA: lidija 011 IZVORNA PORUKA: Alexis79 Branislav Popovic Ja se sve vracam nesto na nase gore list Mada ovo je Crne Gore list Srela sam ga u Budvi pre koju godinu i mama mia Uh uh uh Aleks bravo ...kako sam mogla da zaboravim na njega, NASE(sve je to nase ) gore list
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 27.5.2011 11:38:40
|
|
|
|
Zell
|
Najprivlačniji muškarac na planeti za mene je MM. a ja sam najsrećnija žena na svetu dokle god je tako............
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 27.5.2011 13:33:45
|
|
|
|
lanajelena
|
Meni se u poslednje vreme svidja Robin Soderling ali nije fotogenican pa ga necu okaciti
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 27.5.2011 13:41:53
|
|
|
|
Jeca*
|
neces, idem sa tobom da ti cuvam ledja
|
Anketa
najlepse ime za decakasneza90najlepse ime!Pavle (
35%)
Filip (
34%)
Aleksandar (
31%)
Ukupan broj glasova: 361Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!