Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 8:02:01
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: lidija 011 IZVORNA PORUKA: IVA 11 Vuko, ovaj lici na ovog "mog"! ja pomisli da je isti ...Meni je bio privlacan Bred Pit, dok nije ozenio onu "prepariranu" "prepariranu" bradgelinaaaa
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 8:04:38
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: liliana IZVORNA PORUKA: lidija 011 Psuj slobodno, modovi spavaju ...jeste da ja ne volim plavusane, ali mi je on zgodan... BIO Joj, ludo!!! Sad češ me mrzeti, ali meni kažu da imam oči i usne kao tvoja "preparirana"! al nemas valda 35 kg sa krevetom ko ona
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 8:05:38
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: lidija 011 IZVORNA PORUKA: liliana IZVORNA PORUKA: lidija 011 Psuj slobodno, modovi spavaju ...jeste da ja ne volim plavusane, ali mi je on zgodan... BIO Joj, ludo!!! Sad češ me mrzeti, ali meni kažu da imam oči i usne kao tvoja "preparirana"! Necu, nije mi ona preparirana zbog ociju i usana(predivne su, pogotovo oci), nego zato sto kad glumi ima jedan te isti izraz lica-ista joj je grimasa i kad se smije i kad place zamisli je u toku keksa sa tom smrznutom facom
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 11:55:18
|
|
|
|
Alexis79
|
Branislav Popovic Ja se sve vracam nesto na nase gore list Mada ovo je Crne Gore list Srela sam ga u Budvi pre koju godinu i mama mia
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 12:32:07
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: vukosava IZVORNA PORUKA: lidija 011 IZVORNA PORUKA: liliana IZVORNA PORUKA: lidija 011 Psuj slobodno, modovi spavaju ...jeste da ja ne volim plavusane, ali mi je on zgodan... BIO Joj, ludo!!! Sad češ me mrzeti, ali meni kažu da imam oči i usne kao tvoja "preparirana"! Necu, nije mi ona preparirana zbog ociju i usana(predivne su, pogotovo oci), nego zato sto kad glumi ima jedan te isti izraz lica-ista joj je grimasa i kad se smije i kad place zamisli je u toku keksa sa tom smrznutom facom Xaxaxaxaxaxaxa...e luda si ...Jadni Bred nikad ne zna je li joj bilo lijepo
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 12:34:04
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: Alexis79 Branislav Popovic Ja se sve vracam nesto na nase gore list Mada ovo je Crne Gore list Srela sam ga u Budvi pre koju godinu i mama mia Uh uh uh Aleks bravo ...kako sam mogla da zaboravim na njega, NASE(sve je to nase ) gore list
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 12:35:23
|
|
|
|
IVA 11
|
Zgodan je , a ima i dobar glas, bas nekako sexy.
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 12:42:15
|
|
|
|
lidija 011
|
Daaaa ...kultura u Crnoj Gori je cvjetala dok je on bio ministar-sve su zene isle u pozoriste, prva ja
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 14:53:43
|
|
|
|
nencydrew
|
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 27.4.2011 12:23:13
|
|
|
|
AndreaK
|
Jason Statham Mozda nije naj naj...ali je jedan od naj ... Ne volim one previse nasminkane i nafrizirane muskarce... on mi je onako, potaman sto bi se reklo Samo da mm ne vidi ovaj post uvek me zeza kad prokomentarisem nekog muskarca...tako sad zbija sale u vezi Raula iz Real Madrida
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 28.4.2011 9:17:11
|
|
|
|
tatjan@
|
Joooj gde nadjoh ovu temu ovako rano... sad cu morati da budim muza. nakostresila sam se Evo mog izbora: Ljubav iz mladjih dana, Antonio... pogotovo njegovi spanski filmovi, uh sto ima nesto perverzno u njemu A trenutno sam pod utiskom filma Twilight Saga, Robert Pattison... uvek sam se lozila na vampire, jos sa britanskim akcentom
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 28.4.2011 11:56:30
|
|
|
|
AndreaK
|
IZVORNA PORUKA: tatjan@ Joooj gde nadjoh ovu temu ovako rano... sad cu morati da budim muza. nakostresila sam se Robert Pattison...lep momak, i na mene je ostavio pozitivan utisak, ali je klinac...bice on dobar komad za deset_ak godina
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 28.4.2011 13:44:07
|
|
|
|
tatjan@
|
Meni su se uvek svidjali malko mladji heheh U svakom slucaju bice on dobar i za deset godina, ima harizmu neku.. obavezno odgledajte njegov film Remember me, mnooogo je tuzan i lep, plakala sam vec u prvom minutu filma
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 28.4.2011 14:01:23
|
|
|
|
tatjan@
|
Andy Whitfield, ili Spartakus u Krv i pesak, nije neki glumac, ali ne bih imala nista protiv da vezbam aerobik s njim Btw muz se prestravio jutros kad sam ga probudila, mislio je da se nesto desilo
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 28.4.2011 14:08:36
|
|
|
|
AndreaK
|
IZVORNA PORUKA: tatjan@ Meni su se uvek svidjali malko mladji heheh U svakom slucaju bice on dobar i za deset godina, ima harizmu neku.. obavezno odgledajte njegov film Remember me, mnooogo je tuzan i lep, plakala sam vec u prvom minutu filma jel to onaj gde umire u teroristickom napadu na jednu od zdgrada bliznakinja?
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 29.4.2011 8:45:00
|
|
|
|
tatjan@
|
Jeste taj, mada mislim da su preterali s tim krajem, nekako sam prizeljkivala happy end.. sta cu, ja sam optimista u dusi Amerikanci jbg mnogo ih potrefilo sto im srusili dve zgradice, mo's misliti, pa sad u svaki peti film ubacuju neke poruke tog tipa.. a sto oni ruse citave gradove, nikom nista.. e odo ja u off topic
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 29.4.2011 14:49:21
|
|
|
|
mišur
|
Ovaj frajer je, po mom ukusu, faca nad facama Jedan jedini...Johnny Depp
< Poruku je uredio mišur -- 29.4.2011 14:50:14 >
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 29.4.2011 14:51:30
|
|
|
|
Anoniman
|
bravo mišure!!! Na jednoj od prethodnih strana podelila sam tvoj ukus!!! Srećom pa nam nije pri ruci da se malo očerupamo oko njega
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 29.4.2011 15:03:56
|
|
|
|
AndreaK
|
pa ni on nije za bacanje
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 29.4.2011 15:07:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Ih, šta bi mu radila Sad me sramota
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 27.5.2011 10:22:01
|
|
|
|
Diabla
|
Nazalost zene, HE IS GAY Provjereno! Al' bi ga ja svejedno posedovala IZVORNA PORUKA: lidija 011 IZVORNA PORUKA: Alexis79 Branislav Popovic Ja se sve vracam nesto na nase gore list Mada ovo je Crne Gore list Srela sam ga u Budvi pre koju godinu i mama mia Uh uh uh Aleks bravo ...kako sam mogla da zaboravim na njega, NASE(sve je to nase ) gore list
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 27.5.2011 11:38:40
|
|
|
|
Zell
|
Najprivlačniji muškarac na planeti za mene je MM. a ja sam najsrećnija žena na svetu dokle god je tako............
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 27.5.2011 13:33:45
|
|
|
|
lanajelena
|
Meni se u poslednje vreme svidja Robin Soderling ali nije fotogenican pa ga necu okaciti
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 27.5.2011 13:41:53
|
|
|
|
Jeca*
|
neces, idem sa tobom da ti cuvam ledja
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?