Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:02:50
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: Brana IZVORNA PORUKA: liliana Ma, može, ja sam evropska žena širokijeh svatanja!!! Nego , uplete mi se sad i ova Vukosava- i ona bi tu nešto da zabrka... onda odmah spadate u temu o ljubavnicama Neka Brano, nemoj tako ...mm je pored mene
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:03:15
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Ima lijep osmijeh, nema sto! Ja volim mladje od njega, a ima ih na prethodnim stranicama. Volim Spance(nekad kad sam pratila sapunice pratila sam zbog odredjenih glumaca), a moj omiljeni muskarac je teniser Rafa, i blizu mi je godinama!!!!! Pazi nemoj da te unajmi da mu izvlacis gacice...
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:03:36
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: liliana Brano, nemo" da mi mešaš tu (nas ) babe i žabe!!! koga da mesam ivo znas ti sta je dobro lidija ipak ostadoste vas dve da delite Dzordza
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:04:17
|
|
|
|
IVA 11
|
Ma ne podnosim ni ja, nego se rado sjetim nekih, ja sam to gledala kao manja. Prijo, volim Spance. A i Wenvorta Milera(Prison break), on je mjesanac.
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:04:46
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: lidija 011 IZVORNA PORUKA: Brana IZVORNA PORUKA: liliana Ma, može, ja sam evropska žena širokijeh svatanja!!! Nego , uplete mi se sad i ova Vukosava- i ona bi tu nešto da zabrka... onda odmah spadate u temu o ljubavnicama Neka Brano, nemoj tako ...mm je pored mene kazi muzu da sam se salila
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:05:11
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: liliana Joj, Ivo, MM ne može organski da podnese španske serije, a njegova mama samo visi na TV-svaku gleda; a on ti onako iritiran, za svakog koji se pojavi pita je: "Majko, jel ovo Ignjacio?" Odoh OFF xaxaxaxaxaxaxaxaxa...Ignjacio...xaxaxaxaxaxa
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:05:39
|
|
|
|
vukosava
|
aaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:06:03
|
|
|
|
liliana
|
Ma, Ignjacio je čudo! Kloniran u milion primeraka i ima g au svakoj seriji!!!
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:06:14
|
|
|
|
IVA 11
|
IZVORNA PORUKA: mati IZVORNA PORUKA: IVA 11 Ima lijep osmijeh, nema sto! Ja volim mladje od njega, a ima ih na prethodnim stranicama. Volim Spance(nekad kad sam pratila sapunice pratila sam zbog odredjenih glumaca), a moj omiljeni muskarac je teniser Rafa, i blizu mi je godinama!!!!! Pazi nemoj da te unajmi da mu izvlacis gacice... Hhahahahahah, vrlo rado! Mm je on preruzan, ali ne pita se on, no ja, ahahahah
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:06:35
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: Brana IZVORNA PORUKA: lidija 011 IZVORNA PORUKA: Brana IZVORNA PORUKA: liliana Ma, može, ja sam evropska žena širokijeh svatanja!!! Nego , uplete mi se sad i ova Vukosava- i ona bi tu nešto da zabrka... onda odmah spadate u temu o ljubavnicama Neka Brano, nemoj tako ...mm je pored mene kazi muzu da sam se salila Jesam, ali mi ne vjeruje, sad misli da ocu da ga varam sa nekim Amerom
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:08:35
|
|
|
|
IVA 11
|
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:08:46
|
|
|
|
Brana
|
kada budu modovi videli koliko smo otisle off sutra ce ova nocna ekipa biti likvidirana
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:08:47
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 IZVORNA PORUKA: mati IZVORNA PORUKA: IVA 11 Ima lijep osmijeh, nema sto! Ja volim mladje od njega, a ima ih na prethodnim stranicama. Volim Spance(nekad kad sam pratila sapunice pratila sam zbog odredjenih glumaca), a moj omiljeni muskarac je teniser Rafa, i blizu mi je godinama!!!!! Pazi nemoj da te unajmi da mu izvlacis gacice... Hhahahahahah, vrlo rado! Mm je on preruzan, ali ne pita se on, no ja, ahahahah Tako tako Podgoricanko moja, samo ostro, pokazi tim Podgoricanima kad ja nisam umjela
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:09:39
|
|
|
|
vukosava
|
meni bio ok hoakim feniks al odkad odgledah njegov dokumentarac bljakssssssss
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:09:52
|
|
|
|
lidija 011
|
xaxaxaxaa...zato smo se sad raspisale, da iskoristimo priliku dok spavaju
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:10:54
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: lidija 011 xaxaxaxaa...zato smo se sad raspisale, da iskoristimo priliku dok spavaju opet mudro zboris
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:11:30
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: vukosava meni bio ok hoakim feniks al odkad odgledah njegov dokumentarac bljakssssssss Ko bi taj?
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:12:18
|
|
|
|
Brana
|
Ivo Bogami nisi ti naivna,izbor ti je mijau
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:12:51
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: Brana IZVORNA PORUKA: lidija 011 xaxaxaxaa...zato smo se sad raspisale, da iskoristimo priliku dok spavaju opet mudro zboris Svaka mi je ka' Njegoseva
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:13:16
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: lidija 011 IZVORNA PORUKA: vukosava meni bio ok hoakim feniks al odkad odgledah njegov dokumentarac bljakssssssss Ko bi taj?
< Poruku je uredio vukosava -- 13.4.2011 1:14:55 >
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:14:34
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: lidija 011 IZVORNA PORUKA: Brana IZVORNA PORUKA: lidija 011 xaxaxaxaa...zato smo se sad raspisale, da iskoristimo priliku dok spavaju opet mudro zboris Svaka mi je ka' Njegoseva slazem se ova teme ce kako smo krenule da nadmasi danasnju hit temu ljubavnice
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:14:52
|
|
|
|
IVA 11
|
Cao Podgoricanko!!! Nisam znala da si odavLe Brankice, mjau i ja kazem, srecom muz spava, jer se obicno ovako kad mi je fino na rr smijem kao sasava!
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:14:58
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: Brana Ivo Bogami nisi ti naivna,izbor ti je mijau Da ipak mi predjemo na ovog Ivinog macana
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:15:19
|
|
|
|
mati
|
Ja ostajem pri ovome... Hokus-pokus ciribu-ciriba...
< Poruku je uredio mati -- 13.4.2011 1:18:55 >
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:16:30
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: vukosava IZVORNA PORUKA: lidija 011 IZVORNA PORUKA: vukosava meni bio ok hoakim feniks al odkad odgledah njegov dokumentarac bljakssssssss Ko bi taj? Uh uh uh... a kako ga ne bi znala...uh uh uh ...a sto ti je sad bljak?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Ime za devojcicu?cekamo_masuMasa (
66%)
Nera (
34%)
Ukupan broj glasova: 204Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!