Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 0:35:58
|
|
|
|
Brana
|
lidija mudro zboris
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 0:37:07
|
|
|
|
liliana
|
Mati, on je ipak malo mator za tebe i Branu. Ali, zato sam ja tu!!!!
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 0:38:18
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: liliana Mati, on je ipak malo mator za tebe i Branu. Ali, zato sam ja tu!!!! vidi ti ovu macu tek dosla a vec otima
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 0:38:34
|
|
|
|
lidija 011
|
Znaci, za mene nije- ja ostajem u trci
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 0:39:44
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: Brana IZVORNA PORUKA: liliana Mati, on je ipak malo mator za tebe i Branu. Ali, zato sam ja tu!!!! vidi ti ovu macu tek dosla a vec otima xaxaxaxaxaxa, jel' vidis ti to? cccc
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 0:40:25
|
|
|
|
liliana
|
Lidija, koliko ti imaš godina-da znam da li da te eliminišem u startu? Brano, iskustvo je čudo!!!
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 0:41:48
|
|
|
|
lidija 011
|
xaxaxaxaxaxaxaxa... u ovoj temi 40
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 0:43:07
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: lidija 011 IZVORNA PORUKA: Brana IZVORNA PORUKA: liliana Mati, on je ipak malo mator za tebe i Branu. Ali, zato sam ja tu!!!! vidi ti ovu macu tek dosla a vec otima xaxaxaxaxaxa, jel' vidis ti to? cccc pravi bezobrazluk lili opasna si ti a avatar ti je tako bezazlen
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 0:43:44
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: lidija 011 xaxaxaxaxaxaxaxa... u ovoj temi 40 jaoj carica si
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 0:43:59
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: liliana Lidija, koliko ti imaš godina-da znam da li da te eliminišem u startu? Brano, iskustvo je čudo!!! Da ali nista bez mladosti... Ja ga necu, neka ostane ovakav kakav je do sada bio u mojim mladalackim sanjarenjima, ovako ko zna, mozda bi se misljenje promenilo. Ali sam PRVA koja ga okacila ovde...
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 0:44:26
|
|
|
|
IVA 11
|
Hmmmm...Meni nije nesto, staronja je ovaj za mene, a i svidja se mojoj majci, a oni su tu negdje sa godinama!
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 0:46:01
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Hmmmm...Meni nije nesto, staronja je ovaj za mene, a i svidja se mojoj majci, a oni su tu negdje sa godinama! ivo mi cemo nesto mladje
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 0:47:11
|
|
|
|
liliana
|
Prijo, dakle- za mene je!!! Čuj Lidija, ako čemo da se lažemo, ja u ovoj temi imam 140!!! A ti , Brano, valjda si, ako nigde drugde, onda na RR, naučila do sad da nije svaki šečer sladak!!!
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 0:49:24
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: mati IZVORNA PORUKA: liliana Lidija, koliko ti imaš godina-da znam da li da te eliminišem u startu? Brano, iskustvo je čudo!!! Da ali nista bez mladosti... Ja ga necu, neka ostane ovakav kakav je do sada bio u mojim mladalackim sanjarenjima, ovako ko zna, mozda bi se misljenje promenilo. Ali sam PRVA koja ga okacila ovde... Pa da, vjerovatno bi se promijenilo, a ovako mozemo da lupetamo svasta ...I priznajemo, ti si ga prva okacila
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 0:49:42
|
|
|
|
Brana
|
dobro ajde posto imas 140 god.pustam te ipak stariji imaju prednost!
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 0:50:38
|
|
|
|
liliana
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 0:52:18
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: mati Oduvek... Ima bre covek nesto... Ne volim ja starije, samo mi je on nekako cika za sva vremena... mene emem podseca na njega
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 0:52:38
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: liliana Prijo, dakle- za mene je!!! Čuj Lidija, ako čemo da se lažemo, ja u ovoj temi imam 140!!! A ti , Brano, valjda si, ako nigde drugde, onda na RR, naučila do sad da nije svaki šečer sladak!!! Xaxaxaxaxaxaxaxaxa...Bas mladoliko izgledas ... Eto lili, ove dvije odustale, ostade on nama, a ja se slazem da ga podijelimo
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 0:56:14
|
|
|
|
liliana
|
Ma, može, ja sam evropska žena širokijeh svatanja!!! Nego , uplete mi se sad i ova Vukosava- i ona bi tu nešto da zabrka...
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 0:57:14
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: liliana Ma, može, ja sam evropska žena širokijeh svatanja!!! Nego , uplete mi se sad i ova Vukosava- i ona bi tu nešto da zabrka... onda odmah spadate u temu o ljubavnicama
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 0:59:17
|
|
|
|
liliana
|
Brano, nemo" da mi mešaš tu (nas ) babe i žabe!!!
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 0:59:53
|
|
|
|
IVA 11
|
Ima lijep osmijeh, nema sto! Ja volim mladje od njega, a ima ih na prethodnim stranicama. Volim Spance(nekad kad sam pratila sapunice pratila sam zbog odredjenih glumaca), a moj omiljeni muskarac je teniser Rafa, i blizu mi je godinama!!!!!
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:01:00
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: liliana Ma, može, ja sam evropska žena širokijeh svatanja!!! Nego , uplete mi se sad i ova Vukosava- i ona bi tu nešto da zabrka... Nece, nece, ne boj se, ona samo "ispipava" teren i odma' je pobjegla
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:01:47
|
|
|
|
liliana
|
Joj, Ivo, MM ne može organski da podnese španske serije, a njegova mama samo visi na TV-svaku gleda; a on ti onako iritiran, za svakog koji se pojavi pita je: "Majko, jel ovo Ignjacio?" Odoh OFF
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:02:37
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: lidija 011 IZVORNA PORUKA: liliana Ma, može, ja sam evropska žena širokijeh svatanja!!! Nego , uplete mi se sad i ova Vukosava- i ona bi tu nešto da zabrka... Nece, nece, ne boj se, ona samo "ispipava" teren i odma'' je pobjegla Pa, ne može se "kačiti" sa tobom od 40 i sa mnom od 140!!!
< Poruku je uredio liliana -- 13.4.2011 1:03:14 >
|
Anketa
ImeMaja85bgdDa li vam se svidja ime Viktor?Da (
58%)
Ne (
42%)
Ukupan broj glasova: 207Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!