Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:17:27
|
|
|
|
IVA 11
|
Ivin macan je zauzet!
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:17:39
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: lidija 011 IZVORNA PORUKA: Brana Ivo Bogami nisi ti naivna,izbor ti je mijau Da ipak mi predjemo na ovog Ivinog macana moze ivo i ja se smejem ali ne smem naglas laki mi spava,a muz na drugom kompu srecom ne vidi sta komentarisemo
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:18:17
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: Brana kada budu modovi videli koliko smo otisle off sutra ce ova nocna ekipa biti likvidirana brano, ja sam , kako god okreneš, na "crnoj listi",ali ni ti nisi daleko!!!
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:18:20
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: Brana IZVORNA PORUKA: lidija 011 IZVORNA PORUKA: Brana IZVORNA PORUKA: lidija 011 xaxaxaxaa...zato smo se sad raspisale, da iskoristimo priliku dok spavaju opet mudro zboris Svaka mi je ka' Njegoseva slazem se ova teme ce kako smo krenule da nadmasi danasnju hit temu ljubavnice xaxaxaxaxaxaxaxa...sto si se u'vatila tih ljubavnica danas
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:18:32
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Ivin macan je zauzet! eto lidija iva se u startu ogradila i ja je ne bih dirala
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:18:46
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: lidija 011 Uh uh uh... a kako ga ne bi znala...uh uh uh ...a sto ti je sad bljak? klikni klikni al oprezno
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:20:13
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: liliana IZVORNA PORUKA: Brana kada budu modovi videli koliko smo otisle off sutra ce ova nocna ekipa biti likvidirana brano, ja sam , kako god okreneš, na "crnoj listi",ali ni ti nisi daleko!!! da znas sutra nece da bude mene i tebe lidija sta cu ceo dan citam tu temu pa ne mogu da je izbijem iz glave
< Poruku je uredio Brana -- 13.4.2011 1:21:44 >
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:20:51
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Cao Podgoricanko!!! Nisam znala da si odavLe Brankice, mjau i ja kazem, srecom muz spava, jer se obicno ovako kad mi je fino na rr smijem kao sasava! ...da da, samo se udadoh za BIogradjanina, moju lubav
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:23:09
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: Brana IZVORNA PORUKA: IVA 11 Ivin macan je zauzet! eto lidija iva se u startu ogradila i ja je ne bih dirala Necu necu, ne smijem se kacit' sa Podgoricankama, opasne su, a ja sam taj status izgubila-omeksala sam
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:23:58
|
|
|
|
Brana
|
odoh zenice,sutra rano na posao...bilo mi je divno sa vama veceras!
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:24:30
|
|
|
|
Brana
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:24:38
|
|
|
|
vukosava
|
klikni
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:24:41
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: vukosava IZVORNA PORUKA: lidija 011 Uh uh uh... a kako ga ne bi znala...uh uh uh ...a sto ti je sad bljak? klikni klikni al oprezno Sjutra cu, da se ne "stravim" sad pred spavanje
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:24:46
|
|
|
|
IVA 11
|
Ahaha, kako koja! Ajmo na temu, ko je jos privlacan vama, sem vazih muzeva? Meni su privlacni i drugi da Ve ne lazem!
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:25:49
|
|
|
|
IVA 11
|
Vuko, ovaj lici na ovog "mog"!
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:27:54
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: Brana odoh zenice,sutra rano na posao...bilo mi je divno sa vama veceras! Ijuuuuuuuu, vid' koliko je sati...ccc, sto nam uradi ovaj matorac Laku noc i tebi draga i meni je bilo divno, ismijah se kao luda na brasno
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:29:41
|
|
|
|
liliana
|
Brano, iščitah sad ono što si mi napisala na PP. Nije ona baš najnormalnija!!! Uuuups...opet ja OFF
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:30:50
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Vuko, ovaj lici na ovog "mog"! ja pomisli da je isti ...Meni je bio privlacan Bred Pit, dok nije ozenio onu "prepariranu"
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:33:55
|
|
|
|
liliana
|
Joj, Lido, meni je on sav ko neka P****!!! Izvini!!!
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:39:24
|
|
|
|
lidija 011
|
Psuj slobodno, modovi spavaju ...jeste da ja ne volim plavusane, ali mi je on zgodan... BIO
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:43:27
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: lidija 011 Psuj slobodno, modovi spavaju ...jeste da ja ne volim plavusane, ali mi je on zgodan... BIO Joj, ludo!!! Sad češ me mrzeti, ali meni kažu da imam oči i usne kao tvoja "preparirana"!
< Poruku je uredio liliana -- 13.4.2011 1:44:12 >
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:46:21
|
|
|
|
lidija 011
|
laku noc zene, odoh kod mm
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:47:45
|
|
|
|
liliana
|
E, odoh i ja...ako budem mogla zaspati od smeha!!!
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:49:23
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: liliana IZVORNA PORUKA: lidija 011 Psuj slobodno, modovi spavaju ...jeste da ja ne volim plavusane, ali mi je on zgodan... BIO Joj, ludo!!! Sad češ me mrzeti, ali meni kažu da imam oči i usne kao tvoja "preparirana"! Necu, nije mi ona preparirana zbog ociju i usana(predivne su, pogotovo oci), nego zato sto kad glumi ima jedan te isti izraz lica-ista joj je grimasa i kad se smije i kad place
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.4.2011 1:52:03
|
|
|
|
liliana
|
|
Anketa
natasa ili kristina?pisuljicakoje je po vama lepse ime?Natasa (
55%)
Kristina (
45%)
Ukupan broj glasova: 85Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!