viking
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Meni je još mnogo rano da gledam kolica, ali koliko sam do sada videla, izbor blizanačakih kolica je jeziv, sva izgledaju kao kišobran kolica, mnogo su nekako jadna i gola.... IZVORNA PORUKA: bea83 Od blizanačkih najviše vidjam PegPerego i Marlecin (jel se tako piše/kaže?), ono što blizanačke mame ističu kao veliku prednost PegPerego kolica jeste što mogu da prodju kroz klasična vrata, ne moraju onako poprečno nego "normalno" IZVORNA PORUKA: little_one Viking, imaj na umu da mozes spojiti dvoje kolica u jedna....tako da ako ne nadjes odgovarajuca blizanacka mogu doci u obzir i dvoje istih za jedno i da se uzmu spojnice za kolica i imas blizanacka....znam da sam vidjela te spojnice u aksi u BG kad smo jurili kolica za nas... IZVORNA PORUKA: Dani.kv Vik sta mislis o kolicima gde bebe sede jedna naspram druge? IZVORNA PORUKA: viking RR Dani, nisam videla takav model ovde, videla sam samo ona gde su jedan iza drugog što mi je potpuno bez veze. Iskreno, nisam detaljno ni gledala, sad sam u fazi da kad uđem u dečju radnju da kupim nekom drugom detetu nešto, samo bacim pogled na kolica, ne gledam cene, karakteristike i slično, jer mi je stvarno mnogo rano, ali ono što sam uspela da vidim tim letimičnim gledanjem me je razočaralo. IZVORNA PORUKA: cvećka i meni ovako izgledaju, posebno kad imaju i red centralnih tockica, pa su mi k''''o gradski autobus Ovo su Maclaren, po Beogradu sam najvise njih blizanackih vidjala. Mada jesu laksa skoro 4kg.... Mi cemo najverovatnije ova zelena ili plava, ne moze da se linkuje direktno, pa idi na Vreme je za set__nju/Kolica za blizance. Citala sam bas ovde da je jedna clanica prezadovoljna i da prolaze svuda, a i jeftina su, 22-23.000 i jos dobijes torbu. Samo moramo da idemo do veleprodaje da ih vidimo uzivo, jesu li stabilna i to, imaju li smisla... Jer se samo narucuju preko sajtova raznoraznih. Generalno, meni je vazno da mogu da se koriste od 0 meseci, da imaju spojenu rucku gore (da mogu nekad i na mobilni da se javim npr), da imaju oslonac za noge i da mi tenda gore ima prozorcice kroz koje mogu da ih gledam. I, naravno, da nisu 500e i sl. Bila su nam i ova u opticaju, ali uopste deca nemaju oslonac za stopala, kad porastu, stalno ce nogice morati da im vise, a cak ni meni nije prijatno tako da sedim. Najgore je sto nigde nemas da pogledas blizanacka, ni u Aksi, svuda su im izlozena dvoja Maclaren i jedna Hauck valjda, sva ista, ostalo se sve narucuje. Umesto da su u svakoj radnji stavili razlicita... Ni ja ne volim ta gde su deca jedno iza drugog, imam utisak da ono iza ce stalno morati da krivi vratic da gleda levo i desno jer ispred nema nista... A i nisam sigurna da bi nam stala u mali lift, posto je teretni cesto u kvaru /: IZVORNA PORUKA: Dani.kv Vik i ja tako. Kad vidim izlog blenem. Necu da kupujem ranije, mozda i dobijemo. Salim se. Svidja mi se kako Cvecka razmislja pa prepisivacemo od nje IZVORNA PORUKA: New Mom Vik, a MothersCare? Ja sam jedno vreme razmišljala o tome misleći da će mi biti zgodnije. I na kraju nisam, i sad mi žao. I zar nema posebna tema za vas duplice oko kolica? Kao da sam negde videla. Možda tamo ima neko pametan info. IZVORNA PORUKA: isidora88. inace viking vidi ovo KLIK I kao što reče naša draga NM, imamo temu, pa ćmo je malo oživeti :)
< Poruku je uredio viking RR -- 8.8.2013 18:47:27 >