viking
|
MI smo danas išli da uživo pogledamo ova kolica http://youtu.be/fkrYK-ZxNWI (anajid, hvala na preporuci!) Naš utisak je da su odlična! Dugo sam razmišljala da li da uzmemo model u kom su deca jedan pored drugog ili jedan naspram drugog i više sam naginjala prvoj opciji. Međutim, onda mi je jedna dupla mama rekla da su se njoj ta kolica gde su deca jedno pored drugog pokazala užasno loše, da sa njima nigde nije mogla da prođe jer su preširoka, da je uvek kad je morala da ide u grad bila prinuđena da ide ulicom jer na trotoaru nema dovoljno mesta, ne može da se prođe od parkiranih automobila, u prodavnici ne može da prođe između rafova itd, itd, a onda kada nam je anajid predložila ABC design, trebalo mi je pet minuta da prelomim. Ova kolica ćemo kupiti definitvno. Lagana su, mogu da ih vrtim na sve strane jednom rukom, i na oko su baš lepa. E, sad, skupa su, 68.000 samo kolica, bez ičega. U Nemačkoj koštaju 400 evra, ne znam, možda iscimamo jednog drugara što živi tamo da nam kupi i stavi na autobus. AS (jedno) košta oko 20.000 din, ako sam dobro zapamtila. Inače, to AS nije od istog proizvođača, iz nekog razloga uvoznik kolica ne uvozi tu dodatnu opremu, nego je MAxi Cosi ali je kompatibilno. Čak je u istim bojama i skroz se slaže. Torba za kolica na koju sam odlepila je 7.000 din. NIsam pitala za navlaku za kišu, nisam se setila.