Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koja kolica za blizance? 16.10.2013 15:52:21
|
|
|
|
viking
|
Evo me sa svežim informacijama Mi smo naručili ta ABC Design Zoom kolica preko interneta. Već sam pisala da su u Nemačkoj dosta jeftinja, tj. imaju neke silne popuste na sve i stvašta pa smo rešili da ih iskoristimo i naručimo odmah jer ne znam koliko će ti pospusti da traju. U suprotnom ne bih naručivala tako rano, ali s druge strane, sigurno će proći najmanje mesec dana dok stignu do nas, iz Nemačke preko Slovenije do Beograda. Elem, uzeli smo kolica, dva AS sedišta, navlake za kišu za kolica, navlake za kišu za nosiljke, dva adaptera i držač za flašicu/šolju koji se kači za dršku kolica (to je za mene). SVE zajedno sa poštarinom nas je izašlo 579 evra. Samo kolica bez ikakvih dodataka u Brestilu kod nas su 68.000 dinara. Mislim, razumem da ne može da bude ista cena kod nas i u Nemačkoj, da mora da se plati trasport i carina, ali zar morate da se ugradite 300 evra? Tako da eto, drage mame, ako imate mogućnosti, kupite u inostranstvu pošto je ovo stvarno bezobrazluk.
|
|
RE: Koja kolica za blizance? 16.10.2013 15:55:06
|
|
|
|
lesica
|
Vik! A to ugrađivanje i slično, neću da komentarišem...
|
|
RE: Koja kolica za blizance? 16.10.2013 15:57:47
|
|
|
|
viking
|
Mnogo sam uzbuđena, to nam je prva kupovina za bebe Ne znam da li ćete moći da vidite, ali evo ga print screen ekrana sa porudžbinom i cenama
|
|
RE: Koja kolica za blizance? 16.10.2013 16:00:39
|
|
|
|
pocahontas
|
divna su kolica! a razliku u ceni necu komentarisati...bruka i sramota.
|
|
|
|
RE: Koja kolica za blizance? 16.10.2013 17:02:41
|
|
|
|
Ana RR
|
Vik divna su kolica!!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Koja kolica za blizance? 16.10.2013 18:00:25
|
|
|
|
Milica cica
|
Vik a jel možeš da staviš sajt sa kog ste naručili? I ja se razmišljam o tim kolicima...
|
|
|
|
RE: Koja kolica za blizance? 16.10.2013 18:04:37
|
|
|
|
Dani.kv
|
Vik mocna su i nije cudno sto je to bila ljubav na prvi pogled
|
|
|
|
RE: Koja kolica za blizance? 16.10.2013 21:04:17
|
|
|
|
viking
|
Hvala, hvala Mico, sajt je www.babyartikel.de, imaš i opciju na engleskom i srpskom s tim što je srpski jedva prepoznatljiv
|
|
RE: Koja kolica za blizance? 20.10.2013 20:29:32
|
|
|
|
Leptiric 10
|
Viking, odlicna su kolica. Svaka ti cast kako si nasla taj sajt. Imam pitanje za tebe, posto i ja ocekujem blizance, i isla sam na taj sajt, kako si narucila obzirom da Srbija nije na spisku zamalja za "Shipping & Delivery"? Takodje me interesuje da li znas koji su troskovi transporta i carine? Hvala unapred!
|
|
|
|
RE: Koja kolica za blizance? 20.10.2013 21:43:40
|
|
|
|
viking
|
Leptiriću, nisam naručila dostavu za Srbiju nego za Sloveniju. Firma u kojoj radi moj muž ima tamo predstavništvo i svake dve - tri nedelje neko od kolega ide službeno u Ljubljanu, pa će nam doneti. A naručili smo na kućnu adresu jednog njegovog kolege s kojim je dobar. Inače, dostava iz Nemačke za Sloveniju košta 10 evra, imaš na sajtu spisak svih zemalja u koje dostavljaju i cene.
|
|
RE: Koja kolica za blizance? 20.10.2013 22:13:53
|
|
|
|
viking
|
Evo je stranica sa spiskom zemalja u koje dostavljaju, ako imate rodbinu ili prijatelje negde, iskoristite... http://www.babyartikel.de/infos/versand-lieferung/lieferung_versand
|
|
RE: Koja kolica za blizance? 20.10.2013 23:16:04
|
|
|
|
Milica cica
|
A kako ste platili? Mi imamo prijatelja u Austirji pa možda bi naručili....a ne snalazim se sa nemačkim jezikom.
< Poruku je uredio Milica cica -- 20.10.2013 23:19:43 >
|
|
|
|
RE: Koja kolica za blizance? 20.10.2013 23:22:01
|
|
|
|
viking
|
Karticom, preko interneta. Mm je ispunio porudžbinu (ona slika gore što sam postavila pre neki dan) i onda mu se pojavila strana gde je morao da odabere opciju plaćanja, on je izabrao karticu a možeš da izabereš i da ti pošalju fakturu, putem paypala i još preko nekih nemačkim, to nismo ni gledali.
|
|
RE: Koja kolica za blizance? 20.10.2013 23:25:10
|
|
|
|
Milica cica
|
Moraću da se malo raspitam oko toga,kako i šta da vidimo sa tim prijateljem, baš su mi zapala za oko,
|
|
|
|
RE: Koja kolica za blizance? 21.10.2013 10:09:09
|
|
|
|
Milica cica
|
Gledam dimenzije aufgebaut (LxBxH): 131 x 68 x 104 cm pretpostavljam da je ovo 131 kada se stave korpe. Moram da merim lift
|
|
|
|
RE: Koja kolica za blizance? 21.10.2013 10:14:59
|
|
|
|
vonavoj
|
divna su kolica! svaka cast! sestra i ja smo imale kolica za bliznakinje,gledale smo jedna drugu,pre 30godina!
|
|
|
|
RE: Koja kolica za blizance? 21.10.2013 13:17:41
|
|
|
|
viking
|
Vonavoj, kad kompliment stigne od jednog blizanca, onda znam da smo dobro izabrali Milice, evo ti ga naš sajt, tu imaš dimenzije otvorenih i zatvorenih kolica. Možeš da naručiš i preko ovog sajta, ali je naravno skuplje. http://www.bebabrestill.rs/kolica-i-dodaci-sr/abc-design-zoom-sr.html
|
|
RE: Koja kolica za blizance? 23.10.2013 12:18:02
|
|
|
|
Jole84
|
Viking kolica su predivna baš se raznežih,mogu da zamislim kako je tebi
|
|
RE: Koja kolica za blizance? 23.10.2013 12:34:05
|
|
|
|
vonavoj
|
i ja bi narucila ova kolica da nosim
|
|
|
|
RE: Koja kolica za blizance? 23.10.2013 21:07:18
|
|
|
|
big mum
|
Nisam majka blizanaca ali sasvim slučajno pronađoh ova -meni su baš slatka kolica
|
|
RE: Koja kolica za blizance? 23.10.2013 23:24:35
|
|
|
|
cvećka
|
Divno Vik, da nam javis kad stignu kakva su cena je stvarno super za sve to, kod nas ti zaista deru kozu s ledja /:
|
|
|
|
RE: Koja kolica za blizance? 24.10.2013 1:36:10
|
|
|
|
viking
|
Cvećka, daćemo vam krug
|
|
RE: Koja kolica za blizance? 24.10.2013 5:35:24
|
|
|
|
adulence
|
Big mum po meni nema lepsih kolica od ovih sto si postavila IZVORNA PORUKA: big mum Nisam majka blizanaca ali sasvim slučajno pronađoh ova -meni su baš slatka kolica
|
|
RE: Koja kolica za blizance? 25.10.2013 21:43:08
|
|
|
|
Milica cica
|
Lepa su i ova
|
|
|
|
RE: Koja kolica za blizance? 25.10.2013 21:53:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: adulence Big mum po meni nema lepsih kolica od ovih sto si postavila IZVORNA PORUKA: big mum Nisam majka blizanaca ali sasvim slučajno pronađoh ova -meni su baš slatka kolica I meni se svidjaju , a lepa su i samo za jedno dete!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Jelena S.: Moja porođajna pričaTermin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Ime za devojčicuDidyKoje vam se ime za devojčicu najviše sviđa?Sofija (
40%)
Jana (
28%)
Lena (
32%)
Ukupan broj glasova: 243Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!