Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koja kolica za blizance? 10.9.2015 12:05:53
|
|
|
|
choopa choops
|
Peg Perego duette KLIK Ili Cosatto KLIK
|
|
RE: Koja kolica za blizance? 20.11.2015 10:05:42
|
|
|
|
Sunce_ljubavi
|
IZVORNA PORUKA: Bebana17 najveća dozvoljena širina je 80 cm. Kad malo bolje razmislim, nijedna kolica neće moći da mi uđu u stan, jer namam dovoljno dugo predsoblje, već se odmah skreće u dnevnu sobu Mi imamo chipolino duo, i ona su shiroka 77cm, znachi sigurno prolaze kroz vrata od 80 cm, a dugachka su oko metar, i bez problema ulaze bilo gde...
|
|
|
|
RE: Koja kolica za blizance? 20.11.2015 10:27:04
|
|
|
|
Sunce_ljubavi
|
Slucajno sam naletela na ova...Imaju sve 3 korpe, znaci as, kolevka i sportsko sediste...a koliko vidim ram je kao kod obicnih kolica, mozda je ova varijanta za vas u problematicnim prostorima...
|
|
|
|
RE: Koja kolica za blizance? 15.4.2020 20:45:47
|
|
|
|
lokicagagica
|
Sto se kolica tice, obzirom da imamo devojcicu stariju od blizanaca samo 15 meseci, kupili smo per perego triplete. I moram da kažem da si odlicna. Meni su malo teza bila za voznju jer sam navikla na klasicna kolica, ali kad sam se navikla i na njih bilo je super.
|
|
RE: Koja kolica za blizance? 15.4.2020 22:57:20
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Super vam je ispalo onda, svi troje zajedno i milina 😊
|
|
|
|
RE: Koja kolica za blizance? 15.4.2020 23:03:00
|
|
|
|
lokicagagica
|
To nam je bilo jedino resenje obzirom da je ona još uvek mala.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Anketa
Баби.
пеперутка16
За доњи део ваше бебе, да ли користите само крему или само пудер или обоје у исто време?