Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inseminacija III deo 9.11.2012 8:29:03
|
|
|
|
jess021
|
j@n@, maki, pari navijamo za i
|
|
RE: Inseminacija III deo 9.11.2012 8:33:22
|
|
|
|
pari
|
drage, mene i danas malo bolucka ceo taj donji deo...valjda je to normalno, ipak je i pri samoj iui bilo bolno jer kateter nije mogao da prođe pa mi je dr radila sa dilatatorom... kakva su vaša iskustva? da li mirujete posle iui ili se ponašate skroz normalno?
|
|
RE: Inseminacija III deo 9.11.2012 9:01:58
|
|
|
|
plašljiva
|
Devojke i ja čekam, radjena mi je IUI 31.10 u frontu, nenadam se mnogo imala sam samo jedan folikul i gomilu malih pre IUi. Imam pcos a kod mog dragog je sve super. Ono što bi vas pitala je da li imate od utrogestana posle iui mnogo sekreta. Meni se cini da mi curi ko iz cesme u nekim delovima dana. Svima srecno........
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 9.11.2012 12:10:16
|
|
|
|
janabons
|
IZVORNA PORUKA: plašljiva Devojke i ja čekam, radjena mi je IUI 31.10 u frontu, nenadam se mnogo imala sam samo jedan folikul i gomilu malih pre IUi. Imam pcos a kod mog dragog je sve super. Ono što bi vas pitala je da li imate od utrogestana posle iui mnogo sekreta. Meni se cini da mi curi ko iz cesme u nekim delovima dana. Svima srecno........ Tako je i meni od utrogestana,ali ne svaki dan,nekad je manje,nekad vise,bitno je da te nista ne svrbi ili pecka
|
|
RE: Inseminacija III deo 9.11.2012 12:15:52
|
|
|
|
janabons
|
IZVORNA PORUKA: pari drage, mene i danas malo bolucka ceo taj donji deo...valjda je to normalno, ipak je i pri samoj iui bilo bolno jer kateter nije mogao da prođe pa mi je dr radila sa dilatatorom... kakva su vaša iskustva? da li mirujete posle iui ili se ponašate skroz normalno? Mene je stomak boluckao 7 dana,nakon iui,a ta dva dana kad je radjena iui svaki put me je razlicitog intenziteta boleo stomak,od slabo do jako,kazu zavisi kakav je ciklus,a svaki se skoro razlikuje,kao sto ti i svaka nije isto bolna. Ja sam ta dva dana kad mi je radjenA IUI strogo mirovala,a ostalih dana normalno,s tim da se nisam nesto forsirala Zelim ti puno uspeha i srece
|
|
RE: Inseminacija III deo 9.11.2012 13:33:59
|
|
|
|
Snekile7
|
maslacak, Verolina bilo ko....htela sam kod endokrinologa ( da li je isto sto i reproduktivni endokrinolog) misleci da ima u domu zdravlja, ali nema. Koja je procedura i gde da idem, sta mi preporucujete? Dal mi moj ginekolog daje uput za endokrinologa, posto je u pitanju problem sa zacecem i gde da idem, gde se najmanje ceka, ceka li se dugo na pregled, moram li da zakazujem????
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 9.11.2012 15:13:08
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: pari drage, mene i danas malo bolucka ceo taj donji deo...valjda je to normalno, ipak je i pri samoj iui bilo bolno jer kateter nije mogao da prođe pa mi je dr radila sa dilatatorom... kakva su vaša iskustva? da li mirujete posle iui ili se ponašate skroz normalno? Meni ni jedna IUI nije bolela, cak nisam ni osetila kateter, prva dva puta sam nesto mirovala, a sad za trecu nisam uopste, skroz normalno sam se ponasala.
|
|
RE: Inseminacija III deo 9.11.2012 15:29:38
|
|
|
|
World
|
IZVORNA PORUKA: pari drage, mene i danas malo bolucka ceo taj donji deo...valjda je to normalno, ipak je i pri samoj iui bilo bolno jer kateter nije mogao da prođe pa mi je dr radila sa dilatatorom... kakva su vaša iskustva? da li mirujete posle iui ili se ponašate skroz normalno? ja sam radila 2 IUI prosle godine, prva mi je bila ok, nista nisam osjetila, a kod druge sam imala bolove od same inseminacije pa sve dok nisam dobila.. boluckalo onako po dnu stomaka, mislim da su me procackali malo vise nego sto su trebali.. mislim, desava se da boli, eto, ali sad da li treba ili ne treba, nemam pojma... a za mirovanje, pa taj dan sam odlezala, a narednih nekoliko nisam radila nista tesko, malo sam se kao pazila... mada sam bila na bolovanju, za svaki slucaj...
< Poruku je uredio World -- 9.11.2012 15:32:40 >
|
|
RE: Inseminacija III deo 9.11.2012 15:34:31
|
|
|
|
plačljiva
|
plašljiva navijamo sada
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 9.11.2012 20:18:38
|
|
|
|
J@n@
|
Drage devojke hvala vam puno na podrsci,bas mi znaci!Za sve po ! Danas sam leskarila-trba ne boli a trag se pojavio vecers opet-mali,providan,svetlosmedj!!!!Pih sto me nervira!!!!A i plasi-mislim da cu sutra pozvati dr. !!!!Hehehehehehe! Janabons,vuci jaaaakoooooo molim te!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 9.11.2012 21:43:49
|
|
|
|
branaV
|
J@n@ ne brini, odmaraj sada uzivaj i za dve nedelje nas obraduj sa , pari, jess, maki navijam jako za , devojke puno vas
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 9.11.2012 21:52:35
|
|
|
|
pari
|
drage, hvala puno na odgovorima i podršci!!! meni je malo bolje, osećam malo taj donji deo stomaka...ali dobro... Ja se ponašam normalno, radila sam danas, malo prošetala, išla sa mužem na večeru...neću ići na vežbe jedno desetak dana, čisto da se malo primirim, ali ostalo ću raditi normalno...nadam se da je to u redu... mislim na sve!
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.11.2012 10:24:46
|
|
|
|
pari
|
drage, ja sam odmah posle iui počela da stavljam utrogestan vaginalete ujutru i uveče...ne znam da li je od toga, ali bole me jajnici stalno, nekad više, nekad manje, posebno desni i stalno mi je naduven stomak... kakva su vaša iskustva?
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.11.2012 11:03:25
|
|
|
|
Meisje
|
Pari imas temu o utrogestanu,samo ukucaj u pretragu i izacice ti.. Meni je bio naduven stomak,gladna na svakih 2h,blaga mucnina,bez bolova.. Drzim fige
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.11.2012 14:58:26
|
|
|
|
J@n@
|
Devojke,za sve po ! Maki,Pari,Plasljiva,Jess021 navijam jako,najjace za i visoke bete!!! Mei, !Vuci nas jaaaaaaaakoooooooooooo! Vise nema onog glupavog svetlosmedjeg traga-samo u cetvrtak i petak uvece i to je to!A ta dva dana sam bas odmarala,bukvalno sam ih provela u krevetu !Zato sam juce bila na nekoj proslavi i bila sam bas aktivna djuskala sam i nadam se da je prijalo!!!!Hehehehehehehehehe !
< Poruku je uredio J@n@ -- 11.11.2012 15:12:54 >
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.11.2012 15:26:35
|
|
|
|
J@n@
|
Mei, !Secas li se kada ti se pojavila mucnina?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.11.2012 15:30:56
|
|
|
|
milenatea
|
zenske, navijam jako za vas
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.11.2012 19:13:08
|
|
|
|
Zell
|
Degu, jel ovaj ciklus ides na IUI?? Jess021, J@n@, Plasljiva, Maki, Pari navijam jako, jako za visoke rezultate bete
< Poruku je uredio Zell -- 11.11.2012 19:14:18 >
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.11.2012 23:05:05
|
|
|
|
plašljiva
|
Devojke puno Vam hvala na podrsci, ljubim vas sve i zelim vam sve sto i sebi
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 12.11.2012 9:15:00
|
|
|
|
Meisje
|
IZVORNA PORUKA: J@n@ Mei, !Secas li se kada ti se pojavila mucnina? Hej draga,tek sad vidim ovo! pa meni se rano pojavila ali ja sam sve to pripisivala utrogestanu,sto i jeste. Odmah par dana posle ET! drzim fige jako da je uspelo i da mi dodjes u prvo
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 12.11.2012 9:43:19
|
|
|
|
maca821
|
Jel može za IUI da se nosi uzorak od kuće?
|
|
RE: Inseminacija III deo 12.11.2012 10:33:13
|
|
|
|
pari
|
Zell, milenatea, j@n@, meisje, branaV, janabons, jess021, marioneta, 17 joka, hvala vam svima puno na podršci!!! Odmaram ovih dana, trudiću se i narednih dana iako radim... Maca821, najbolje da se konsultuješ sa dr koji ti radi iui. Mislim da može i od kuće, ali je bitno da se uzorak drži na toploti tela (ispod miške najbolje) i da se jako brzo donese dr. navijam za sve!!!
|
|
RE: Inseminacija III deo 12.11.2012 11:46:31
|
|
|
|
jess021
|
pari, maki, j@n@, plasljiva navijamo jako za pet ovaj mesec. Svima veliki branaV, jesi bila kod dr? j@n@, drago mi je da je prestalo to braon i da si se lepo izdjuskala!!
|
|
RE: Inseminacija III deo 12.11.2012 11:56:04
|
|
|
|
branaV
|
jess opet sam radila jutros betu, cekam rezultate pa se javljam dr, ti kako si , puno vas sve
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 12.11.2012 12:54:04
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: branaV jess opet sam radila jutros betu, cekam rezultate pa se javljam dr, ti kako si , puno vas sve super, javljaj rezultate, sigurna sam da ce sad biti bas. bas visoka Ja sam dobro, u petak ili subotu cu raditi test, pa cemo videti.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?