|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija III deo
9.11.2012 8:29:03   
jess021
j@n@, maki, pari navijamo za user posted image i user posted image user posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 551
9.11.2012 8:33:22   
pari
drage, mene i danas malo bolucka ceo taj donji deo...valjda je to normalno, ipak je i pri samoj iui bilo bolno jer kateter nije mogao da prođe pa mi je dr radila sa dilatatorom...
kakva su vaša iskustva?

da li mirujete posle iui ili se ponašate skroz normalno?

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 552
9.11.2012 9:01:58   
plašljiva
Devojke i ja čekam, radjena mi je IUI 31.10 u frontu, nenadam se mnogo imala sam samo jedan folikul i gomilu malih pre IUi. Imam pcos a kod mog dragog je sve super. Ono što bi vas pitala je da li imate od utrogestana posle iui mnogo sekreta. Meni se cini da mi curi ko iz cesme u nekim delovima dana. Svima srecno........

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 553
9.11.2012 12:10:16   
janabons

IZVORNA PORUKA: plašljiva

Devojke i ja čekam, radjena mi je IUI 31.10 u frontu, nenadam se mnogo imala sam samo jedan folikul i gomilu malih pre IUi. Imam pcos a kod mog dragog je sve super. Ono što bi vas pitala je da li imate od utrogestana posle iui mnogo sekreta. Meni se cini da mi curi ko iz cesme u nekim delovima dana. Svima srecno........

Tako je i meni od utrogestana,ali ne svaki dan,nekad je manje,nekad vise,bitno je da te nista ne svrbi ili peckauser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu plašljiva)
Direktna veza do poruke: 554
9.11.2012 12:15:52   
janabons

IZVORNA PORUKA: pari

drage, mene i danas malo bolucka ceo taj donji deo...valjda je to normalno, ipak je i pri samoj iui bilo bolno jer kateter nije mogao da prođe pa mi je dr radila sa dilatatorom...
kakva su vaša iskustva?

Mene je stomak boluckao 7 dana,nakon iui,a ta dva dana kad je radjena iui svaki put me je razlicitog intenziteta boleo stomak,od slabo do jako,kazu zavisi kakav je ciklus,a svaki se skoro razlikuje,kao sto ti i svaka user posted image nije isto bolna.
Ja sam ta dva dana kad mi je radjenA IUI strogo mirovala,a ostalih dana normalno,s tim da se nisam nesto forsiralauser posted image
Zelim ti puno uspeha i sreceuser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 555
9.11.2012 13:33:59   
Snekile7
maslacak, Verolina bilo ko....htela sam kod endokrinologa ( da li je isto sto i reproduktivni endokrinolog) misleci da ima u domu zdravlja, ali nema. Koja je procedura i gde da idem, sta mi preporucujete?
Dal mi moj ginekolog daje uput za endokrinologa, posto je u pitanju problem sa zacecem i gde da idem, gde se najmanje ceka, ceka li se dugo na pregled, moram li da zakazujem????

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 556
9.11.2012 15:13:08   
jess021

kakva su vaša iskustva?

Meni ni jedna IUI nije bolela, cak nisam ni osetila kateter, prva dva puta sam nesto mirovala, a sad za trecu nisam uopste, skroz normalno sam se ponasala.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 557
9.11.2012 15:29:38   
World

kakva su vaša iskustva?

ja sam radila 2 IUI prosle godine, prva mi je bila ok, nista nisam osjetila, a kod druge sam imala bolove od same inseminacije pa sve dok nisam dobila.. boluckalo onako po dnu stomaka, mislim da su me procackali malo vise nego sto su trebali.. mislim, desava se da boli, eto, ali sad da li treba ili ne treba, nemam pojma...

a za mirovanje, pa taj dan sam odlezala, a narednih nekoliko nisam radila nista tesko, malo sam se kao pazila... mada sam bila na bolovanju, za svaki slucaj...

< Poruku je uredio World -- 9.11.2012 15:32:40 >

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 558
9.11.2012 15:34:31   
plačljiva
plašljiva user posted image  navijamo sada user posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 559
9.11.2012 20:18:38   
J@n@
Drage devojke hvala vam puno na podrsci,bas mi znaci!Za sve po user posted image !
Danas sam leskarila-trba ne boli a trag se pojavio vecers opet-mali,providan,svetlosmedj!!!!Pih sto me nervira!!!!A i plasi-mislim da cu sutra pozvati dr.user posted image !!!!Hehehehehehe!
Janabons,vuci jaaaakoooooo molim te!user posted image

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 560
9.11.2012 21:43:49   
branaV
J@n@ ne brini, odmaraj sada uzivaj i za dve nedelje nas obraduj user posted image sa user posted image user posted image ,
pari, jess, maki navijam jako za user posted image user posted image , devojke puno vas user posted image user posted image

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 561
9.11.2012 21:52:35   
pari
drage, hvala puno na odgovorima i podršci!!!
meni je malo bolje, osećam malo taj donji deo stomaka...ali dobro... Ja se ponašam normalno, radila sam danas, malo prošetala, išla sa mužem na večeru...neću ići na vežbe jedno desetak dana, čisto da se malo primirim, ali ostalo ću raditi normalno...nadam se da je to u redu...

mislim na sve!user posted image

(odgovor članu branaV)
Direktna veza do poruke: 562
11.11.2012 10:24:46   
pari
drage, ja sam odmah posle iui počela da stavljam utrogestan vaginalete ujutru i uveče...ne znam da li je od toga, ali bole me jajnici stalno, nekad više, nekad manje, posebno desni i stalno mi je naduven stomak... kakva su vaša iskustva?

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 563
11.11.2012 11:03:25   
Meisje
Pari imas temu o utrogestanu,samo ukucaj u pretragu i izacice ti..
Meni je bio naduven stomak,gladna na svakih 2h,blaga mucnina,bez bolova..
Drzim figeuser posted image

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 564
11.11.2012 14:58:26   
J@n@
Devojke,za sve po user posted image !
Maki,Pari,Plasljiva,Jess021 navijam jako,najjace za user posted image i visoke bete!!!
Mei,user posted image !Vuci nas jaaaaaaaakoooooooooooo!
Vise nema onog glupavog svetlosmedjeg traga-samo u cetvrtak i petak uvece i to je to!A ta dva dana sam bas odmarala,bukvalno sam ih provela u krevetuuser posted image !Zato sam juce bila na nekoj proslavi i bila sam bas aktivna djuskala sam i nadam se da je user posted image user posted image prijalo!!!!Heheheheheheheheheuser posted image !

< Poruku je uredio J@n@ -- 11.11.2012 15:12:54 >

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 565
11.11.2012 15:26:35   
J@n@
Mei,user posted image !Secas li se kada ti se pojavila mucnina?user posted image

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 566
11.11.2012 15:30:56   
milenatea
zenske, navijam jako za vasuser posted image

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 567
11.11.2012 19:13:08   
Zell
Degu, jel ovaj ciklus ides na IUI?? user posted image
Jess021, J@n@, Plasljiva, Maki, Pari navijam jako, jako za visoke rezultate bete user posted image user posted image

< Poruku je uredio Zell -- 11.11.2012 19:14:18 >

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 568
11.11.2012 23:05:05   
plašljiva
Devojke puno Vam hvala na podrsci, ljubim vas sve i zelim vam sve sto i sebiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 569
12.11.2012 9:15:00   
Meisje

IZVORNA PORUKA: J@n@

Mei,user posted image !Secas li se kada ti se pojavila mucnina?user posted image

Hej draga,tek sad vidim ovo!
pa meni se rano pojavila ali ja sam sve to pripisivala utrogestanu,sto i jeste. Odmah par dana posle ET!
drzim fige jako da je uspelo i da mi dodjes u prvouser posted image user posted image

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 570
12.11.2012 9:43:19   
maca821
Jel može za IUI da se nosi uzorak od kuće?

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 571
12.11.2012 10:33:13   
pari
Zell, milenatea, j@n@, meisje, branaV, janabons, jess021, marioneta, 17 joka, hvala vam svima puno na podršci!!!
Odmaram ovih dana, trudiću se i narednih dana iako radim...

Maca821, najbolje da se konsultuješ sa dr koji ti radi iui. Mislim da može i od kuće, ali je bitno da se uzorak drži na toploti tela (ispod miške najbolje) i da se jako brzo donese dr.

navijam za sve!!!user posted image

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 572
12.11.2012 11:46:31   
jess021
pari, maki, j@n@, plasljiva navijamo jako za pet user posted image ovaj mesec.
Svima veliki user posted image
branaV, jesi bila kod dr?
j@n@, drago mi je da je prestalo to braon i da si se lepo izdjuskala!!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 573
12.11.2012 11:56:04   
branaV
jess opet sam radila jutros betu, cekam rezultate pa se javljam dr, ti kako si , puno vas sve user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 574
12.11.2012 12:54:04   
jess021

IZVORNA PORUKA: branaV

jess opet sam radila jutros betu, cekam rezultate pa se javljam dr, ti kako si , puno vas sve user posted image

super, javljaj rezultate, sigurna sam da ce sad biti bas. bas visokauser posted image
Ja sam dobro, u petak ili subotu cu raditi test, pa cemo videti.

(odgovor članu branaV)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here