Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.11.2012 7:53:01
|
|
|
|
pari
|
j@n@, u isto vreme kad bi trebale da radimo betu? oko 20og? meni je dr rekla da stavljam utrogestan 10 dana, vaginalete ujutru i uveče... a simptomi su naravno individualni jer su organizmi svi drugačiji... navijam navijam navijam za sve nas!!!
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.11.2012 8:32:32
|
|
|
|
maca821
|
Ja sam juče radila IUI, dr mi je rekao da nema potrebe da koristim Utrogestan jer on je utiče na ishod IUI, a i Klomifen je slaba stimulacija. Rekao je mogu, a i ne moram
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.11.2012 8:39:03
|
|
|
|
jess021
|
pari, maki, plasljiva, j@n@, navijam za visoke bete maca821, ja sam sva tri puta dobila Utrogestan 200mg, vaginalno uvece noraBo, IUI je potpuno bezbolna, ja nisam osetila ni sam proces, a ni posle me nista nije bolelo, tako da uopste nemojnda razmisljas o tome, meni je najveca muka bio Klomifen, od kog sam imala valunge kao da sam uveliko u klimaksu , sve ostalo je bilo ok
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.11.2012 8:45:14
|
|
|
|
maca821
|
IUI je totalno bezbolna, nema razloga za strah, ja koja sam kukavica ništa nisam oset_ila jess izvini nisam u toku, jel ti ovo treća IUI?
< Poruku je uredio maca821 -- 14.11.2012 8:48:30 >
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.11.2012 8:49:07
|
|
|
|
J@n@
|
Pari, !!!!Mene vec hvata frka i mislim da cu cekati 22 ili 23.11-to ce biti 14dpIUI!Joooj!Draga,drzim palceve najjaceeeee! Jess021, !Ima li danas simptoma?Na koliko su ti ciklusi?Navijaaaaam! Maki, !Samo neka bude !!!!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.11.2012 8:52:40
|
|
|
|
pari
|
j@n@, i ja ću se truditi da sačekam što duže mogu sve vas
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.11.2012 9:28:43
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: maca821 IUI je totalno bezbolna, nema razloga za strah, ja koja sam kukavica ništa nisam oset_ila jess izvini nisam u toku, jel ti ovo treća IUI? da, da, ovo mi je treca IUI.
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.11.2012 9:33:37
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: J@n@ Pari, !!!!Mene vec hvata frka i mislim da cu cekati 22 ili 23.11-to ce biti 14dpIUI!Joooj!Draga,drzim palceve najjaceeeee! Jess021, !Ima li danas simptoma?Na koliko su ti ciklusi?Navijaaaaam! Maki, !Samo neka bude !!!! j@n@, meni su ciklusi na 26-27 dana, ali mislim da mi se od stimulacije i utrogestana sve to malo pomerilo, jer sam prosli put dobila na 33. dan. Sto se tice simptoma, mislim da nema nista, ali ni ne zelim da se ispitujem, jer sam to radila prethodna dva puta, pa se sva istraumirala, te jesam trudna, te nisam...i na kraju nista. Iskreno, mislim da je tako i najbolje, znam da je tesko docekati 14. dan od IUI, ali ja sam se za prosle dve IUI toliko opteretila, da sad stvarno nemam snage. Ali pozitivna sam, u svakom slucaju i navijam za sve nas!!!
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.11.2012 9:44:00
|
|
|
|
J@n@
|
Jess021, -za stav!!!!!Sigurna sam da ce kod tebe biti treca IUI sreca- !!!!!Meni je prosli put vestica stigla tacno na 14dpIUI tj. 28dc pa nisam ni radila betu !Tako da si ti "sumnjiva" i sve mi mirise na !Navijam! Pari, !! Hajde cure neka krenu i visoke bete!!!!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.11.2012 9:59:47
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: J@n@ Jess021, -za stav!!!!!Sigurna sam da ce kod tebe biti treca IUI sreca- !!!!!Meni je prosli put vestica stigla tacno na 14dpIUI tj. 28dc pa nisam ni radila betu !Tako da si ti "sumnjiva" i sve mi mirise na !Navijam! Pari, !! Hajde cure neka krenu i visoke bete!!!! ti si jedno veliko
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.11.2012 10:30:51
|
|
|
|
J@n@
|
Jess021,hvala !Zaista se iskreno radujem svakoj uspeloj IUI jer daje pozitivnu energiju i znaci da sam blizu !Ljubim te i navijam!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.11.2012 10:39:33
|
|
|
|
maca821
|
sad vidim da je i Zell rečeno da ne koristi Utrogestan, baš me zanima po kom kriterijumu određuju kome treba a kome ne...
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.11.2012 11:11:13
|
|
|
|
jess021
|
maca821 i ja sam to komentarisala kad je zell rekla da ni njoj nije dala Utrogestan.
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.11.2012 11:38:27
|
|
|
|
degu
|
Evo i mene :) 9dc 2 vodeća folikula, jedan levo, jedan desno, endometrijum 7mm sledeći uz u petak
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.11.2012 11:39:14
|
|
|
|
branaV
|
Maki, Bebana mm je imao los spermogram prvi put kad smo uradili, tek 16mil. i bila je prisutna AGLUTINACIJA , morfologija je 40% pokretljivih, 20% slabo pokretljivih i 40% nepokretnih, posle terapije se broj povecao na > 90mil., mi posle toga nismo ni radili vise spermogram jer je dr rekla da je ok, ali znam da posle svake IUI posebno hvalila MOMKE kako ona kaze , zelim vam da puno srece i da zatrudnite i pre IUI kao i ja
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.11.2012 11:43:44
|
|
|
|
J@n@
|
BranoV, !Mazi trbu i uzivaj! Degu, -za folikule!!!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.11.2012 11:46:56
|
|
|
|
degu
|
Po mojoj računici me kači opet vikend, al neću da se nerviram, idem privatno ako bude vikend, neću više ništa da odlažem
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.11.2012 11:55:58
|
|
|
|
branaV
|
J@n@ kakvi su simptomcici ? Bas sam uzbudjena, jedva cekam da sve krenete za mnom u prvo tromesecje
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.11.2012 12:03:15
|
|
|
|
J@n@
|
BranoV, !Danas mi je 6dpIUI i nema mnogo simptomcica-do sada mi je 2 puta pozlilo-podrhtavanje,vrtoglavica,slabost i juce sam imala neki cudan osecaj u donjem stomaku-nesto kao trnjenje,peckanje na nekoliko sekundi i to je to!Danas sam pospana,umorna... !Ali znas mene-za cas "umislim" simptomcice a i realno rano je za bilo sta !Da li si ti imala simptome pre testa?Koji dpo ili dc su poceli?
< Poruku je uredio J@n@ -- 14.11.2012 12:08:00 >
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.11.2012 12:18:22
|
|
|
|
branaV
|
J@n@ ja nisam imala neke simptome osi sto sam 21dc videla braonaste tragove na vesu i ja sam mislila da sam dobila ranije pa sam uredno i stavila ulozak, bolela me je i glava tog dana, prespavala sam ceo dan, ali nista vise nije bilo, i sada me grudi ne bole, nemam neke mucnine, malo ujutru al kad ustanem nista, nemam prohteve za nekom posebnom hranom, juce sam imala pritisak neki u stomaku, i bolucka me stomak kao da cu da dobijem , malo sam uplasena zbog prethodnog loseg iskustva , cak sada i prosli put simptomi kod mene nisu isti, nema pravila. Ali zelim da se radujem zbog tebe, i zelim da uspe , dve, kao i sto dr kaze
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.11.2012 12:57:06
|
|
|
|
J@n@
|
BranoV,hvala!Pravo si !Uzivaj u ,zasluzila si!Mazi puno trbu i ovog puta ce sve biti ok!Sigurno!Ljubim te!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.11.2012 12:58:23
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: degu Po mojoj računici me kači opet vikend, al neću da se nerviram, idem privatno ako bude vikend, neću više ništa da odlažem degu, nemoj da se nerviras,ako nije problem da kazes kod kog dr ides?
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.11.2012 18:57:11
|
|
|
|
NoraBo
|
Jess021 i maca821 hvala puno na umirujucim porukama... Ma valunge cu preziveti, vec mi se to desavalo, kada sam prestala da pijem Dostinex mesec dana bila sam potpuno luda, sa stalnim promenama raspolozenja, valunzima, strasno jakim mirisom znoja, glavoboljama... Kako sam ponovo pocela piti mili moj Dostinex sve se vratilo u normalu!!! Hormoni su neverovatni, dok to nisam osetila na svojoj kozi nisam imala pojma....Ali sve ce to proci samo da bude Bas mi znaci da ovako sa nekim iz prve ruke caskam na ovu temu, svasta cu vas jos pitati sigurno, i unapred vam hvala
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.11.2012 19:20:37
|
|
|
|
_Maki_
|
Brano, hvala još jednom na odgovoru.Kod nas je situacija ipak gora, samo jedan spermogram nam je pokazao malo više od 20mil/ml, 90mil ne možemo ni da sanjamo . J@no, Pari, moja IUI je bila dan pre vaše, tako da zajedno čekamo lepe vesti. Danas mi je 7dpIUI, stavljam jednu tabletu utrogestana od 100mg uveče. Nemam apsolutno nikakvih simptoma, a do sada nisam bila ovako opuštena po pitanju rezultata.Prošlog meseca sam merila bazalnu, i T mi je ostala jako visoko sve do , a obično padne odmah 10dpo, pa sam se ponadala. Tako da sam ovaj mesec batalila bazalnu, samo me opterećuje. Betu neću ni da radim, je uvek tačna, očekujem je u sredu, tako da ako do tada ne stigne radiću testić.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.11.2012 21:27:28
|
|
|
|
plašljiva
|
Devojke ništa od za ovu IUI bet 1. Biće drugi put. Pozdrav za sve
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?