|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija III deo
12.11.2012 13:11:18   
branaV
Zelim ti trocifrenu betu user posted image user posted image , moja je danas 184,5 user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 576
12.11.2012 14:03:46   
Bebana17
Brano, čestitam od srca user posted image user posted image user posted image
Gde si radila inseminaciju?

(odgovor članu branaV)
Direktna veza do poruke: 577
12.11.2012 16:08:29   
marionneta
Branooo user posted image user posted image user posted image predivne vesti !!!
Jesi li imala nekih simptoma ?

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 578
12.11.2012 16:11:52   
plašljiva
Brano čestitamuser posted image . Želim ti lepu i laku trudnoću. Kako si me obradovala. Koji ste problemčić imali?user posted image

(odgovor članu marionneta)
Direktna veza do poruke: 579
12.11.2012 16:35:13   
_Maki_
Divne vesti, čestitam Brano user posted image

I ja sam radoznala kao Plašljiva, zbog čega ste radili inseminaciju?

(odgovor članu plašljiva)
Direktna veza do poruke: 580
12.11.2012 16:38:33   
J@n@
Drage cure za sve po user posted image !
BranoV,user posted image -za betu!Mazi trbu i vuci nas jaaaako!
Mei,user posted image user posted image -za mrvicu i tebe!Sutiraj,vuci....samo da odemo u prvo tromesecje!!!!Danas mi je 4 dpo tj.dpIUIuser posted image i za sada mi se dva puta desilo da mi odjednom pozli-podrhtavanje uz mucninu...Ali to moze biti i PMS a i Utrogestan!!!!Ali znas mene volim te simptomcice!!!!!user posted image
Jess021,navijam za subotu i user posted image !!!
Pari,Maki,Plasljiva drzim palceve za visoke bete!!!!

Direktna veza do poruke: 581
12.11.2012 20:21:52   
branaV
Bebana17 radila sam kod Goce Ivanovic, prva uspela-spontani, druga nije uspela, a sada sam prirodno ostala trudna,

Marionneta od simptoma nisam imala nista osim braonkastog traga na vesu 21 dc, bila sam ubedjena da sam dobila jer me je tako i boleo stomak a i glava, ali sutradan nista, samo bol u stomaku, test je vec u petak pokazao user posted image

Plasljiva mi smo imali problem obostrano, mm los spermogram, ali sa terapijom je bio ok, pio je profertil 6 meseci, 3+pauza+3, a ja sam na laparoskopiji otkrila problem, hidrosalpinks na desnom jajovodu, zatvoren, neupotrebljiv, stavljen klips, polipi na grlicu materice i unutar materije, endometrioza- ocisceno, levi jajovod spiralnog oblika sa kobasicas_tom formacijom u njemu, dr se zaprepastila time, jer je bio kanal uvecan i pun te kako ona kaze pihtijaste mase- srecom ociscen i upotrebljiv, ali ne zna do kada jer moze da se vrati sve, dijagnoza mi je velika, velika.

Maki zbog dijagnoze i da ne cekam previse, odmah IUI pa VTO, a ja ostah prirodno user posted image

J@n@ vec sam te povukla, rekoh ti da cemo zajedno u prvo tako da je vec tebe smatram user posted image , i Jess021 takodje user posted image IUI-devojcice vucem vassss jaaaakooo, malo sam opsirnija, ne zamerite user posted image

< Poruku je uredio branaV -- 12.11.2012 20:26:08 >

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 582
12.11.2012 20:27:52   
madamme
brano, cestitam, nek ti je lepa i laka trudnoca! bas mi je drago sto se sve tako izdesavalo!user posted image

(odgovor članu branaV)
Direktna veza do poruke: 583
12.11.2012 21:17:36   
degu

IZVORNA PORUKA: Zell

Degu, jel ovaj ciklus ides na IUI?? user posted image
Jess021, J@n@, Plasljiva, Maki, Pari navijam jako, jako za visoke rezultate bete user posted image user posted image

Da konačno, ako se nešto usput ne promeni, već sam navikla user posted image
Pila sam femaru za stimulaciju, u sredu prvi UZ. Šta se dešava kod tebe sad, kad je sledeća IUI?
Brano čestitam ti user posted image ma bebci kad hoće da nam dođu savladaće sve prepreke user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 584
12.11.2012 21:32:36   
_Maki_
IZVORNA PORUKA: branaV

Maki zbog dijagnoze i da ne cekam previse, odmah IUI pa VTO, a ja ostah prirodno user posted image

Sjajno, tvoja priča mi je vratila nadu pošto se i mi spremamo za VTO user posted image .

Samo još jedno pitanjce, ako ti nije problem - kakav vam je bio spermogram pre, a kakav posle terapije (u smislu broja, morfologije i pokretljivosti)?

Izvini ako sam dosadna, sigurno su ti sada misli na sasvim drugom mestu, kod nas je spermogram problem, pa me interesuje user posted image

< Poruku je uredio _Maki_ -- 12.11.2012 21:33:37 >

(odgovor članu branaV)
Direktna veza do poruke: 585
12.11.2012 21:52:53   
jess021
branaVSto bi rekao Homer Simpsom I told you so!!!!
Jako sam srecna zbog tebeuser posted image
`ajmo zene, neka branaV bude pocetak, a mi ostale za njom, idemoooooooooooo!!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu _Maki_)
Direktna veza do poruke: 586
12.11.2012 22:24:34   
plašljiva
Brano pored svih problema tako je divno što si ostala trudna...Želim ti od srca sve najbolje, da trudnoća prodje što bolje..Ovakve životne priče svima daju veliku snagu i nadu.user posted image

(odgovor članu _Maki_)
Direktna veza do poruke: 587
13.11.2012 9:51:40   
branaV
Devojke hvala vam na podrsci, stvarno mi znaci, vidite da je sve moguce, sve vas jako vucemmmm sa sobom user posted image

Maki trenutno nisam kuci, al cim stignem pogledacu rezultate mm pa ti javljam user posted image

Direktna veza do poruke: 588
13.11.2012 10:05:42   
J@n@
BranoV,draga nasa user posted image ,uzivaj,mazi trbu i vuci nas jaaakoooo!!!!
Madamme,draga,user posted image !Nema te na crticama...Sta se desava kod tebe?
Jess021,Pari,Maki,Plasljiva po user posted image !Samo da znate da mislim na vas i navijam za user posted image i visoke bete!!!!Koji vam je dpo i naravno cuveno pitanje-ima li simptoma?
Danas mi je 5dpo tj.dpIUI i od jutros sam nekoliko puta oset_ila kao neko probadanje tj.vise kao peckanje,trnjenje negde na sredini donjeg stomakauser posted image !Traje svega neki sekund i prestane i ovo definitivno prvi put osecamuser posted image !Ima li neko slicno iskustvo?Janabons,Mei,BranoV?Hehehehehehehehehehehehee....

< Poruku je uredio J@n@ -- 13.11.2012 10:08:02 >

(odgovor članu branaV)
Direktna veza do poruke: 589
13.11.2012 11:54:40   
jess021
Draga j@n@,
Meni je danas 12 dpo, ali nemam nikakve simptome, osecam se najnormalnijeuser posted image .
Cekam subotu, nadam se da nece user posted image stici do tad!!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 590
13.11.2012 12:00:11   
twinss
i ja navijam za sve koje su radile IUI i vucem jakooouser posted image user posted image user posted image da uspe jer sam i ja pomocu IUI zatrudnela, znam kako vam je.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 591
13.11.2012 12:59:25   
Snekile7
Kod Tulica u Visegradskoj bih radila iui, dao mi je da proverim tsh, posto je bio povecan i dalje je 4.9, ima li sanse da mi on da neku terapiju za snizavanje tsh, da ne moram da idem kod endokrinologa, posto je i to dodatno cekanje i procedura????

(odgovor članu twinss)
Direktna veza do poruke: 592
13.11.2012 18:12:56   
NoraBo
Cao drustvo, [sm=kuza.gi
samo da vam mahnem. Pokusavamo 3 godine da dobijemo user posted image ali nista. Posle obilaska raznih lekara, dosla sam do doktorke Spremovic na GAK Visegradska, a cini mi se da je ok. Da li je neko imao iskustva sa njom? Radila sam HSG pocetkom godine u Novom Sadu, sve ok, povecan mi je prolaktin, pa pijem Dostinex, i Inhibin B mi je nizak. Sad sam u programu za inseminaciju, sutra ili prekosutra treba da dobijem, pa krecem u proceduru stimulacije. Kakva su vasa iskustva sa inseminacijom, da li je neko radio kod Spremovicke, i da li je sam proces bolan (prilicna sam plasljivica user posted image )
Hvala unapred user posted image

mogu osvojiti svijet jednom rukom, ako me ti držiš za drugu.

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 593
13.11.2012 18:35:22   
Bebana17
Brano, i mene zanima kakvi su rezultati bili pre (sprermogram) a kakav je posle tretmana?
Pisi nam...
Jos jednom, iskrene čestitke user posted image

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 594
13.11.2012 18:36:14   
Bebana17
Nora, inseminacija uopste ne boli, nemoj da se plašiš.

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 595
13.11.2012 18:45:07   
maca821
Jeste sve posle IUI koristile Utrogestan? Meni dr rekao da nema potrebe jer on ne utiče ne ishod .

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 596
13.11.2012 18:58:16   
NoraBo
Bebana hvala puno user posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 597
13.11.2012 19:09:53   
maca821
Brano čestitam, nek ti je lepa i laka trudnoćauser posted image

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 598
13.11.2012 22:09:49   
pari
branaV, kakva divna vest!!! radujem se zbog tebe! user posted image

j@n@, i meni je danas 5.dpIUI user posted image  ja konstantno osećam donji deo stomaka, ponekad više, ponekad manje...ja mislim da je to od utrogestana, barem moja dr kaže da je to normalno...

navijam za sve nas!!!

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 599
14.11.2012 7:16:59   
J@n@
Dobro jutro buduce user posted image !
Nesto sam pospana,jedva gledam...Ali to je verovatno od vremena i Utrogestana a i rano ustajanje utice user posted image !
Pari,user posted image !Pa mi cemo zajedno da radimo betu ili test-user posted image !Kada planiras?Simptomi su individualni-kod mene nema tog "osecaja" u donjem delu stomaka!!!Juce sam par puta po nekoliko sekundi osetila neko "trnjenje,peckanje,ziguckanje" i to je to!!!!Ne znam da li Utrogestan moze da utice ali Maslackic ce nam pojasnitiuser posted image !
Maca821,koristim Utrogestan i to 3X1 od 100mg,sve do vadjenja bete!!!!Ako sam dobro ukapirala (a Maslacak neka me ispravi ako gresim) Utrogstan se koristi u stimulisanim cilusima posle IUI,VTO da podigne nivo progesterona i omoguci sto bolji "smestaj" user posted image !E sad sve zavisi od dr!Koji ti je dpIUI?Navijam jakooooo!!!!
NoraBo,dobro dosla i da ti prva IUI bude uspesna!!!!Postupak je apsolutno bezbolan!Mislim da od mene nema vece kukaviceuser posted image !
Jess021,draga,user posted image !Drzim palceve najjace sto mogu za user posted image !

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here