branaV
|
Bebana17 radila sam kod Goce Ivanovic, prva uspela-spontani, druga nije uspela, a sada sam prirodno ostala trudna, Marionneta od simptoma nisam imala nista osim braonkastog traga na vesu 21 dc, bila sam ubedjena da sam dobila jer me je tako i boleo stomak a i glava, ali sutradan nista, samo bol u stomaku, test je vec u petak pokazao Plasljiva mi smo imali problem obostrano, mm los spermogram, ali sa terapijom je bio ok, pio je profertil 6 meseci, 3+pauza+3, a ja sam na laparoskopiji otkrila problem, hidrosalpinks na desnom jajovodu, zatvoren, neupotrebljiv, stavljen klips, polipi na grlicu materice i unutar materije, endometrioza- ocisceno, levi jajovod spiralnog oblika sa kobasicas_tom formacijom u njemu, dr se zaprepastila time, jer je bio kanal uvecan i pun te kako ona kaze pihtijaste mase- srecom ociscen i upotrebljiv, ali ne zna do kada jer moze da se vrati sve, dijagnoza mi je velika, velika. Maki zbog dijagnoze i da ne cekam previse, odmah IUI pa VTO, a ja ostah prirodno J@n@ vec sam te povukla, rekoh ti da cemo zajedno u prvo tako da je vec tebe smatram , i Jess021 takodje IUI-devojcice vucem vassss jaaaakooo, malo sam opsirnija, ne zamerite
< Poruku je uredio branaV -- 12.11.2012 20:26:08 >
|