Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inseminacija III deo 5.11.2012 9:48:37
|
|
|
|
Zell
|
Mnogo vam hvala zenske na podrsci, nisam bila na RR preko vikenda pa vas nisam informisala stigla u subotu... nadam se da ce sledeci put biti bolje Hvala vam puno
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 5.11.2012 9:52:58
|
|
|
|
Meisje
|
zell bas sam se nadala...ali znas vec da je novi pokusaj nova sansa
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 5.11.2012 10:00:46
|
|
|
|
jess021
|
zell, e j.... mu misa, bas sam se nadala da ce biti . Idemo dalje!!
|
|
RE: Inseminacija III deo 5.11.2012 10:07:19
|
|
|
|
mina@
|
Pozdrav devojke!!!! ja dobila u subotu, inace to mi je prva nakon histeroskopije. Pocela sam juce da pijem klomifen, inace samo da napomenem da mi je draga nasa bany86 poklonila klomifen i neizmerno joj hvala!!!!! Iduceg ponedeljka idem na folikulometriju i nadam se u toku nedelje i na inseminaciju.... Svim devojkama koje su u postupku od srca zelim puno puno
|
|
RE: Inseminacija III deo 5.11.2012 10:09:57
|
|
|
|
J@n@
|
Zell,draga, !Idemo dalje u nove pobede ma sve do !Ljubim te! Min@,neka bude uspesna IUI!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 5.11.2012 10:55:08
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: Zell Mnogo vam hvala zenske na podrsci, nisam bila na RR preko vikenda pa vas nisam informisala stigla u subotu... nadam se da ce sledeci put biti bolje Hvala vam puno Zell draga idemo dalje, kao i svaka druga, tako gledaj, al ispratićemo je više jednom
|
|
RE: Inseminacija III deo 5.11.2012 11:36:06
|
|
|
|
Jole84
|
Zell žao mi je
|
|
RE: Inseminacija III deo 5.11.2012 12:28:42
|
|
|
|
marionneta
|
Maki je li prosla folikumetrija ? Sta kaze dr ?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 5.11.2012 19:23:08
|
|
|
|
nata11
|
Zell bas mi je zao, glavu gore bice i kod nas :*
|
RE: Inseminacija III deo 5.11.2012 19:30:10
|
|
|
|
_Maki_
|
Marioneta, od svega ostao je jedan folikul od 18-19 mm. Ostali su kako kaže dr "posustali" . LH test je pozitivan danas, pomerili smo inseminaciju za sredu. Jako sam tužna i sumnjičava prema dr . U subotu je bilo 3-4 folikula veličine oko 20mm, a sad spadoh na jedan. Da li sam blesava ili je trebalo da mi da stop inekciju? Kljukam se klomifenom, a imam redovne ovulacije, da bih opet završila sa jednim folikulom i potencijalnom cistom (jedan je prerastao na 35mm).
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 5.11.2012 19:40:20
|
|
|
|
maca821
|
Maki gde radiš IUI?
|
|
RE: Inseminacija III deo 5.11.2012 20:33:11
|
|
|
|
branaV
|
Zell bas mi je zao, sledeca ce biti
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 5.11.2012 21:17:21
|
|
|
|
marionneta
|
Po mom misljenju trebalo je da ti da Pregnyl u subotu i radi inseminaciju vec u ponedeljak evo citat zasto tako mislim "STOP INJEKCIJA (injekcija HCG) Kada se na osnovu veličine folikula i nivoa estradiola proceni optimalno vreme za inseminaciju ili aspiraciju folikula, vreme je za injekciju humanog horionskog gonadotropina (HCG). HCG je hormon koji omogućava završno dozrevanje jajne ćelije i njeno odvajanje od zida ..." a tebi su u subotu folikuli bili super velicine ! Opet ,ne ocajavaj , spremi se za sredu i razmisljaj samo pozitivno za drzim fige . I mene zanima gde radis IUI ?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 5.11.2012 21:23:51
|
|
|
|
ivalina
|
E, devojke, ja nisam mogla a izdržim i radila test. Jedna crtica ko vrata , a danas mi je 12 dan od IUI. Mada sam, kreten, radila i u subotu, i posle sat vremena počela da tripujem da vidim neku senku na kontrolnoj crtici Leđa me ubijaju i stomak po malo cima, što me je upbičajeno za ovulaciju ili ciklus, ali ne i za period između.... Sutra ću da vadim betu! Trinaesti je dan pa mislim da će pokazati pravu vrednost. Ako bude <1 prestajem odmah sa utrogestanom, da se bar time ne kljukam do ... Eto, javljam sutra novosti....
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 5.11.2012 21:29:28
|
|
|
|
17 joka
|
Zell, mila baš mi je zao Maco,Brano,Nato i ostale zelim vam uspešne IUI
|
|
RE: Inseminacija III deo 5.11.2012 22:40:51
|
|
|
|
pari
|
IZVORNA PORUKA: _Maki_ Pari, u pravu si, apstinencija više od 5 dana se ne savetuje, a ni manje od 3. Mi smo prošlu IUI radili posle dva dana apstinencije (poranila ovulacija), i spermogram je bio znatno gori nego prethodni, tek 5 mil ukupno posle obrade. A primetila sam da je i jedan spermogram koji smo radili šestog dana bio dobar po broju, ali da su morfologija i pokretljivost bili znatno lošiji nego spermogram koji smo radili dve nedelje ranije u istoj laboratoriji posle tri dana apstinencije. Tako da ako si sigurna da će ti ovulacija biti u sredu, možda bi mogli večeras da mućkate, onda bi bilo pet dana do srede. Nama je planirana IUI u ponedeljak, dr nam je rekla da večeras mućkamo da bi u ponedeljak bilo tačno tri dana. Zaboravih da pitam najvažnije, da li IUI radite zbog lošeg spermograma? Mislim, ako je spermogram dobar i dva dana pauze su ok. Srećno! Hvala Maki! nije me bilo par dana na forumu, pa se evo tek sad oglašavam :) Danas mi doktorka kaže da misli da će biti četvrtak ili petak. Folikul koji mi raste mi je oko 15...čekamo... Spermogram nam nije ni loš, a ni savršen, ali pokušavamo već 3 godine i ništa pa zato pokušavamo sad sa iui... Nemoj da budeš tužna, biće sve ok, uradi po instrukcijama doktora, misli pozitivno!
|
|
RE: Inseminacija III deo 6.11.2012 7:14:25
|
|
|
|
_Maki_
|
Hvala Pari, prošlo me je već, ali poverenje u dr je poljuljano. Još jednom, puno sreće, posle tri godine red je na vašu bebicu Marioneta, idem privatno u jednu ordiniciju u centru. Hvala i tebi na podršci
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 6.11.2012 7:27:53
|
|
|
|
J@n@
|
Dobro jutro!Za sve po ! Ivalina,Jess021 navijaaaaam jaaakooooo! Maki,Marioneta,Min@,BranoV,Pari srecno!!! Juce 9dc i folikuli 16,5mm, 16mm, 13,2mm, 12,7mm endometeijum 10,2mm, sutra Pregnyl a u petak IUI!!!!!Bas me uhvatila frkicaaaaaa....aaaaaa....
< Poruku je uredio J@n@ -- 6.11.2012 7:28:57 >
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 6.11.2012 7:33:44
|
|
|
|
pari
|
Hvala Maki!Hvala J@n@! srećno nam svima! biće to u redu, samo treba da se opustimo...autosugestija je čudo :)
|
|
RE: Inseminacija III deo 6.11.2012 8:27:04
|
|
|
|
J@n@
|
Pari, !Ovo ce mi biti druga IUI i moram priznati da mi je dva puta veca frka nego prosli put...Uf...
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 6.11.2012 8:29:41
|
|
|
|
jess021
|
j@n@ , super su ti folikuli i endometrijum, znam da imas tremu, ali super, samo napred, bitno je da ne posustajemo. ivalina, mozda je rano za test, javljaj sutra za betu
|
|
RE: Inseminacija III deo 6.11.2012 9:10:00
|
|
|
|
J@n@
|
Jess021, !!!!!Kako si ti?Drzim palceve najjace sto mogu! Ivalina,mislim da je rano za test-meni su rekli da 12dpo mogu raditi betu!!!!Navijam da bude visoka!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 6.11.2012 9:49:55
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: J@n@ Jess021, !!!!!Kako si ti?Drzim palceve najjace sto mogu! Ivalina,mislim da je rano za test-meni su rekli da 12dpo mogu raditi betu!!!!Navijam da bude visoka! Ma ja sam skroz opustena, sta bude bice. Za prethodnu IUI sam se toliko iznervirala, da sad nema sanse tako da se opteretim, cekam 16. i nadam se
|
|
RE: Inseminacija III deo 6.11.2012 10:18:10
|
|
|
|
J@n@
|
Jess021, !Samo pozitivno i 16-og da bude visoka betica!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 6.11.2012 11:01:01
|
|
|
|
janabons
|
IZVORNA PORUKA: J@n@ Dobro jutro!Za sve po ! Ivalina,Jess021 navijaaaaam jaaakooooo! Maki,Marioneta,Min@,BranoV,Pari srecno!!! Juce 9dc i folikuli 16,5mm, 16mm, 13,2mm, 12,7mm endometeijum 10,2mm, sutra Pregnyl a u petak IUI!!!!!Bas me uhvatila frkicaaaaaa....aaaaaa.... Bravo za folikule,samo napred Vuceeeeem jaaaako
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?