Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 25.11.2013 9:29:30
|
|
|
|
lesica
|
Jesmo se šalile na temi, ali svakako da je ovo pitanje jedna ozbiljna stvar. Danas je Međunarodni da borbe protiv nasilja nad ženama, i nizom različitih manifestacija i tribina koje će držati stručnjaci pokušaće da se osvrne na ovu problematiku koja nikako ne jenjava.
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 25.11.2013 9:34:19
|
|
|
|
vikiveki
|
Da Lesice ja sam to već pisala na temi,Dogodilo se na današnji dan...mislim kada sam čula da je samo u prošloj godini ubijeno 39 žena,strašno. Umesto da se taj broj smanjuje on se iz godine u godinu povećava...a toliko se priča o tome
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 25.11.2013 11:19:42
|
|
|
|
vikiveki
|
Mene moj muž nikad nije udario...ni ovaj sadašnji a ni onaj prošli...mnogo sam opasna šalu na stranu da je neo ikad podigao ruku na mene,nema šanse da bi ostala sa njim
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 16.9.2014 14:49:28
|
|
|
|
wivern
|
Ne, i mnogo mi je zao sto ima gomila zena koje kroz to prolaze sa velikim traumama, Pogotovo psihickim.
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 16.9.2014 15:01:18
|
|
|
|
emicaa
|
Nikad,i žao mi je žena koje svaki dan trpe nasilje. Kod nas uselu u Bosni ima bračni par gdje muž stalno tuče ženu,jednom je došlo do te mjere da je završila u bolnici i ona mu se stalno vraća.Djeca su im odrasla i zvali je kod njih da se preseli,da ga ostavi ali ne vrijedi.
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 16.9.2014 15:09:44
|
|
|
|
anita
|
Ne, nikad
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 16.9.2014 15:21:12
|
|
|
|
Mala Elena
|
Evo otvoriste ovu temu Osinuo me krpom po du*etu , iz zezancije , 3 dana nosila crvenu straftu
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 16.9.2014 15:30:05
|
|
|
|
amelia
|
Nikad..mislim da nikad nece podici ruku na mene sta god daje pitanju prosto takaf karakter ima Dusa mojaa
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 16.9.2014 15:33:46
|
|
|
|
Ipokrisia
|
da je to uradio ne bi vise bio muz inace je jako pitoma osoba, nikad nismo ni opsovali jedno drugo, niti uvredili
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 16.9.2014 15:34:01
|
|
|
|
eca89
|
Ne, nikad!
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 16.9.2014 15:36:43
|
|
|
|
doktorkakristal
|
Znaci kisa pogoduje isplivavanju ovih tema, valjda ce stati pa da se opet pise o tome ko je gde skitao i cije dete nije kakilo, da ne budem of ne muz me ne tuce
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 16.9.2014 15:41:42
|
|
|
|
emicaa
|
Prije par dana u nekoj temi je neko napisao treba se neko razvodit da imamo o čemu pisati ili tako nešto,eto ga sad i prevara i ova živnuše samo tako
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 16.9.2014 15:45:49
|
|
|
|
Trcosava
|
Molim lepo,to sam bila ja Da ne budem OT - da me udari i jednom, bilo bi mu prvo i poslednje. Ma samo ruku da digne. Ne mora ni da udari, već bi me video sa koferima ispred. IZVORNA PORUKA: emicaa Prije par dana u nekoj temi je neko napisao treba se neko razvodit da imamo o čemu pisati ili tako nešto,eto ga sad i prevara i ova živnuše samo tako
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 16.9.2014 16:47:39
|
|
|
|
Torbica
|
Naravno da ne.
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 16.9.2014 20:19:25
|
|
|
|
emicaa
|
Trco ispuni ti se tadašnja misao
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 16.9.2014 20:52:20
|
|
|
|
Mala Elena
|
Doco, vala bas! Ova kisa tera na teske teme i stres.
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 16.9.2014 21:03:49
|
|
|
|
big mum
|
Ne, nije nikad
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 17.9.2014 1:47:48
|
|
|
|
bubulence
|
mislim da je to jedina stvar za koju znam da nikada ne bih oprostila. sve se moze resiti pricom i dogovorom, batinama ne. drago mi je sto mm i ja delimo isto misljenje za datu temu.
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 17.9.2014 7:09:58
|
|
|
|
serpica
|
Ne,nikad,ni u sali ne sme ruku da podigne,to je prvo sta sam mu rekla kad smo poceli da se zabavljamo. U komsiluku imamo par koji se stalno tuce,to je jezivo slusati svako vece
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 17.9.2014 13:59:27
|
|
|
|
cockic
|
Ne,nikad.
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 17.9.2014 14:40:32
|
|
|
|
emicaa
|
Znate šta,ne daj Bože da ga uhvati neko ludilo pa me udari ruke bih mu odsjekla,ako je jači od mene ovako dočekala bih da zaspi.
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 17.9.2014 15:12:21
|
|
|
|
Mala Elena
|
Hahaha, ciljas na kvarno !
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 17.9.2014 16:40:40
|
|
|
|
Mala Elena
|
Samo da javim da mm ne bi ni musicu udario, upravo je izbacio kroz prozor! Molim lepo.
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 17.9.2014 16:44:19
|
|
|
|
bubulence
|
elena jel znas za opciju uredi?
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 17.9.2014 16:44:39
|
|
|
|
bubulence
|
ako ne znas imas je tu u porukama
|
|
|
Anketa
Drugo deteVVVVPosle prvog porođaja, koliko vremena je prošlo pre nego što ste pomislile: ''Želim ponovo da prođem kroz sve ovo :)''Odmah posle porođaja (
20%)
Posle nekoliko dana (
0%)
Posle mesec dana (
0%)
Posle nekoliko meseci (
14%)
Posle godinu dana (
34%)
Jos se ne usuđujem da mislim o tome :( (
32%)
Ukupan broj glasova: 100Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!