Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 17.9.2014 17:48:02
|
|
|
|
Milagros
|
Nije nikad a kad i bi,to bi mu bilo zadnji put.
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 17.9.2014 17:48:18
|
|
|
|
Bibilib
|
Skoro svaki dan...bar jednom dnevno...
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 17.9.2014 17:53:32
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: 7marii Uh sto ste sve pobegle u ovu temu Ni mene moj nikad nije,ali ja njega redovno tucem salim se naravno Bolje bi bilo da smo mi otvorile temu 'Da li tucete svoje muzeve' verovale ili ne ima tema KLIK
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 17.9.2014 20:05:15
|
|
|
|
Torbica
|
Svojevremeno, samo na treninzima
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 17.9.2014 21:46:52
|
|
|
|
Mala Elena
|
O bre , sve ste neke opasnice , gazdarice ... Moj muz nije kavgadzija . Ne. Lesica saljem 101 belu ruzu ....
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 17.9.2014 22:05:53
|
|
|
|
doktorkakristal
|
ANCI KV tebe ne bi ni smeo obzirom gde radis
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 18.9.2014 9:10:59
|
|
|
|
emicaa
|
Računa li se udaranje u snu,noćas sam dobila lakat po rebra
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 18.9.2014 9:55:39
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ne, ne racuna se. .. to je nesvesno. eh koliko sam laktova dobila i gde sam sve dobila. ...
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 18.9.2014 10:05:13
|
|
|
|
mali_mis
|
Jednom me je gadjao loptom u naletu besa, pa se posle 2 meseca izvinjavao.
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 19.9.2014 20:40:54
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Svojevremeno, samo na treninzima Torbi kod mene isto tako. Odemo na trening pa se pobijemo. Na pocetku je bio mnogo bolji ali me lepo naucio pa sam kadnije mogla i da vratim
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 19.9.2014 20:45:20
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Sanjalice, jeste li vas dvoje bese profi sportisti ili rekreativci?
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 19.9.2014 21:46:05
|
|
|
|
Didy
|
Ahaha, kad smo kod udaranja u snu, kumovi dobili drugu bebu, starije dete nepune 2 godine, probudi se beba, kuma ustane, presvuče ga, podoji, on zaspi, probudi se straije dete, umiri ga jedva nekako, evo je opet beba, novi krug i konačno zaspala deca posle 4 sata noćne žurke, a kum se promeškolji u snu i poče da hrče na sav glas. A kuma skoči i u brzini ga raspali pesnicom u bradu da bi prestao. Zamislitte scenu! Kaže ona - Ja sam samo želela što brže da ga ućutkam, mahinalno sam ga nokautirala.
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 19.9.2014 22:05:27
|
|
|
|
doktorkakristal
|
tako i meni dodje da povremeno mlatnem muza ,al se nekako suzdrzim
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 19.9.2014 22:24:22
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: Ipokrisia Sanjalice, jeste li vas dvoje bese profi sportisti ili rekreativci? Bili profi (reprezentativci Srbije) sada smo treneri Ja sada ne radim i jako mi nedostaju moji klinci
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 19.9.2014 22:25:44
|
|
|
|
bubulence
|
a jeste li bili nekad na televizoRu ? i dalje sma sigurna da te znam od nekudA
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 19.9.2014 23:00:37
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Sanjalice eto slucaj gde se iz tuce izrodi i ljubaaav mm isto dugo bio sportista odbojkas,tako da je on tukao loptu
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 20.9.2014 0:07:08
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Bubi, bili smo. Ja sam imala dva intervjua ali na tv Vojvodina i prosle godine je bila emisija o nasem klubu. Trajala je nekh 25 min. O sportu u Novom Sadu. Nastupali smo i u svim akcijama sportom protiv droge. Pretprosle godine na trgu Slobode a ranije na Spensu. To je ona manifestacija na otvorenom gde nastupaju iz svih sportova. Skontacemo nas dve odakle se znamo Ipo bas je tako
< Poruku je uredio Sanjalica1980 -- 20.9.2014 0:08:00 >
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 20.9.2014 0:08:20
|
|
|
|
isidora88
|
sanjalice ,a kojim sportom se bavite?
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 20.9.2014 0:16:45
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 sanjalice ,a kojim sportom se bavite? Borilacka vestina Tekvondo
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 20.9.2014 0:21:40
|
|
|
|
isidora88
|
znam za to, imali smo u osnovnoj par casova, secam se da je par drugara iz razreda krenulo da trenira, pa su nam pokazivali svakakave zahvate. ja sam trenirala dzudo i karate, mada se slabo tucem mm mi nije bas partner po meri, probali smo par puta neke zahvate, ne znam da li moram da kazem da sam uglavnom zavrsavala na zemlji, a on na meni
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 20.9.2014 0:29:30
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 znam za to, imali smo u osnovnoj par casova, secam se da je par drugara iz razreda krenulo da trenira, pa su nam pokazivali svakakave zahvate. ja sam trenirala dzudo i karate, mada se slabo tucem mm mi nije bas partner po meri, probali smo par puta neke zahvate, ne znam da li moram da kazem da sam uglavnom zavrsavala na zemlji, a on na meni Ako si iz NS-a i ako si jos isla u osnovnu na detelinari,mozda smo vam i mi drzali cas Isi suoer je kada zavrsite u toj kombinaciji
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 20.9.2014 0:32:22
|
|
|
|
isidora88
|
nisam na detelinari isla u osnovnu, ja sam kod sajma bila, mada mlada si tako da ne verujem da si mojoj generaciji drzava casove, osim ako se tim ne bavis od malih nogu. i da ne vijam sad temu, stan ti je super sredjen, kad kupimo stan javljam se za savete
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 20.9.2014 1:19:15
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Bavim se s ovim 20god a casove sam drzala sa 20 pa su neki moji djaci bili 88'' 89'' 90'' Vazi
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 7.12.2014 18:26:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Imam drugaricu koja jako voli svog muza, i malopre me zove place, ja se spremam za neku svadbu i nisam imala vremena da dugo razgovaram, kaze da je prvi put udario, i maltretirao ispred dece, ima dva sina stariji su od moje Une. NIsam znaal koji savet da joj dam , jer nisam bila u toj situaciji, ali ako mozete da mi pomognete.Bas mi je zao, tri godine je starija od mene, i bas smo bliske. Ja mislim da ako jednom udari, ponovice to opet.Ali opet ne bih naglo da je posavetujem, pa da se oni pomire,i ja budem kriva
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 7.12.2014 19:58:10
|
|
|
|
emicaa
|
I ja se slažem sa tim ako je jednom opet će.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
lepse jepisuljicaJana (
53%)
Lara (
47%)
Ukupan broj glasova: 140Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!