Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 18.11.2012 10:46:44
|
|
|
|
Nova mamica
|
Ja sam u braku sa muskarcem za kojeg verujem da me nikada ne bih udario. Ali,nekada davno sam bila u jednoj vezi sa jednim ludakom koji je na pocetku bio divan i krasan i tek kasnije pokazao svoje pravo lice. On me je jednom udario i to je bio kraj nase veze,a i na sudu smo bili zbog toga. Znaci,nikada to sebi ne bih dozvolila,po cenu zivota ! I mislim da niti jedna zena ne zasluzuje da bude maltretirana a jos manje udarana od strane muza ili bilo koga drugoga. Halo,21. je vek !!!
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 18.11.2012 14:28:29
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Brand new mama Moju dragu prijateljicu je ubio prije tri godine muz...za nega niko nikad ne bi rekao da je sposoban za tako nesto.Ali par godina ranije je doziveo nervni slom,postao paranoican(mislim)...i eto.Bio je prije toga kod svojih(a inace imaju i porodicnu istoriju psihickih bolesti,o kojoj se uvijek cutalo) koji su ga uvjerili da nije njemu nista sta ce njemu tablete i sl.Pa sto ne bi popio koju...i tako je moja J.ubijena dok je pravila rodjendansku tortu za mladjeg sina. Setih se ove teme u jeku trenutnih vesti koje citam iz Srbije. Oko one devojke u Novom Sadu koju decko ne da je mlatio nego je na kraju zverski i ubio. I na kraju dodao monstruoznu poruku o tome na fejsbuk i istetovirao joj svoj datum rodjenja od ramena do ruke. Mnogo zena tako zavrsi u Srbiji, ne dodju sve u glavne vesti jer nisu sve fotomodeli. Zakon i dalje stiti pedofile, siledzije, svu tubagru koja napada slabije od sebe. A postoji ocigledno nikakva pomoc takvim zrtvama koje se uplasene vracaju siledzijama iznova i iznova. Kao ova ubijena devojka koja je i ranije imala i prelome i modrice i svasta. I niko tu nista nije mogao izgleda. Strasno.
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 30.11.2012 15:34:35
|
|
|
|
MajaMV
|
Mislim da bih ga pojela za dorucak kada bi se usudio.
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 30.11.2012 15:37:59
|
|
|
|
ikacc
|
pre cu ja njega , nego on mene..u sali se boksujemo, stipnemo, udarimo, ali u sali... I vise "mucim " ja njeg nego on mene.. Ovako mislimda nikada nebi..jer je previse dobar i tolerantan
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 1.12.2012 0:12:24
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: vukosava IZVORNA PORUKA: Brand new mama Moju dragu prijateljicu je ubio prije tri godine muz...za nega niko nikad ne bi rekao da je sposoban za tako nesto.Ali par godina ranije je doziveo nervni slom,postao paranoican(mislim)...i eto.Bio je prije toga kod svojih(a inace imaju i porodicnu istoriju psihickih bolesti,o kojoj se uvijek cutalo) koji su ga uvjerili da nije njemu nista sta ce njemu tablete i sl.Pa sto ne bi popio koju...i tako je moja J.ubijena dok je pravila rodjendansku tortu za mladjeg sina. Setih se ove teme u jeku trenutnih vesti koje citam iz Srbije. Oko one devojke u Novom Sadu koju decko ne da je mlatio nego je na kraju zverski i ubio. I na kraju dodao monstruoznu poruku o tome na fejsbuk i istetovirao joj svoj datum rodjenja od ramena do ruke. Mnogo zena tako zavrsi u Srbiji, ne dodju sve u glavne vesti jer nisu sve fotomodeli. Zakon i dalje stiti pedofile, siledzije, svu tubagru koja napada slabije od sebe. A postoji ocigledno nikakva pomoc takvim zrtvama koje se uplasene vracaju siledzijama iznova i iznova. Kao ova ubijena devojka koja je i ranije imala i prelome i modrice i svasta. I niko tu nista nije mogao izgleda. Strasno. Tako je to kod nas,kad žene prijavljuju policiji da ih muževi tuku, policija tu nemože ništa a centar za socijalni rad za šta god da treba nije nadležan a kad se desi tragedija, e onda svi svaljuju krivicu na nekog drugog
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 11.3.2013 17:51:40
|
|
|
|
Maraj
|
e nikad! Mislim da bi mu to zadnje bilo- sto kazu babe.
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 11.3.2013 17:55:26
|
|
|
|
Sanja90
|
Nikad me nije udario,ne dao Bog,kad bi to uradio ruku bi mu odsekla ali stvarno. Sto kaze Maraj to bi bilo zadnje sto bi uradio.
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 11.3.2013 17:59:18
|
|
|
|
17 joka
|
nikada nikada i ne bi nije takav,a kada bi zavrsili bi smo za sva vremena ja sam sto puta gora
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 11.3.2013 18:02:20
|
|
|
|
nata11
|
Naravno da ne. Mislim da je toga sve manje (ili se meni samo cini). A isto tako smatram da se tu treba postaviti u startu, jos na pocetku veze. Ja se tu odmah setim one emisije 48 sati svadba kada ona devojka mrtva ladna prica kako joj on opali neki samar, kao za dobro jutro u fazonu nije to nista. Uzasss
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 11.3.2013 18:32:33
|
|
|
|
imperial
|
Juuu,kakvi da udari,pa ja kad povisi ton naljutim se i neću da pričam tri dana,posle bi sam sebe pojeo kakvo sam zlopamtilo
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 11.3.2013 18:33:54
|
|
|
|
madamme
|
nikad, ali se desavalo da lupi o vrata ili neki drugi predmet. nije nikad udario ni dete, a ja jesam
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 11.3.2013 18:44:45
|
|
|
|
dijana1*
|
Nikada
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 11.3.2013 18:47:00
|
|
|
|
lesica
|
Nikad,prosto nije takva sorta ljudi. Čak ni glas da povisi.
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 11.3.2013 18:52:36
|
|
|
|
minnica
|
Nije i verujem da neće. Zajedno smo 13 godina, od čega skoro 5 u braku. Inače nije nasilan uopšte. Ne bih, naravno, ni ja njega udarila. To mi je prosto neprihvatljivo.
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 11.3.2013 18:53:19
|
|
|
|
Anoniman
|
MM nikada nije ni povisio glas na mene. Na sve pristaje,samo da se ne svadjamo. Ja urlam,on cuti i kad se ja ispraznim onda se volimo najvise na svetu
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 11.3.2013 18:57:12
|
|
|
|
isidora88
|
nije
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 11.3.2013 19:00:18
|
|
|
|
vikiveki
|
Nije i mislim da bi pre sam sebe udario nego mene,jednostavno nije takav tip
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 11.3.2013 19:04:21
|
|
|
|
pandina
|
Nikada!
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 11.3.2013 19:09:17
|
|
|
|
bojana92
|
Nije,i bolje da ne pomisljazvela od njega.Inaa da to uradi,jer bih mu sigurno vratila i odmah se razvela.Inace je jako dobar prema meni,i super se slazemo...
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 11.3.2013 19:45:05
|
|
|
|
Zell
|
Jeste al samo kad sama trazim... mada to je za drugu temu
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 11.3.2013 22:21:42
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Zell Jeste al samo kad sama trazim... mada to je za drugu temu ju ju ju
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 11.3.2013 22:25:41
|
|
|
|
madre
|
taman posla!
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 11.3.2013 22:29:24
|
|
|
|
Pretty78
|
jes.....pa da mu slomim ruku
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 11.3.2013 22:43:30
|
|
|
|
meyo
|
nije nikada .. al da dodje do toga jer nikad ne znas rekla sam mu da je to jedini razlog zbog kojeg bih se razvela cak i preljuba bi se mogla oprostiti ovo nikako ko udari jednom ponovice to jednostavno je to pravilo
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 10.5.2013 13:34:22
|
|
|
|
ninulina
|
ne ne i neeeeee , jednom je u svađi lupio svojom glavom o štok pa mu se zamantalo i otreso , tad je obećo da neće ni sebe više tući mene stvarno nikada nije udario nit je bio blizu tome
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
SimonanyushkaDa li vam se dopada ime Simon?Da (
22%)
Ne (
78%)
Ukupan broj glasova: 99Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!