Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 10.5.2013 13:49:37
|
|
|
|
serpica
|
Moj mm je "zena" izvinite ako se neko vredja Nikad opsovao nije a kamoli nesto drugo. U tom drugom slucaju ja bih mu odsekla onu stvar na spavanju, a to je gore nego da nema ruku. Pozdrav!
< Poruku je uredio serpica -- 10.5.2013 13:50:03 >
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 11.6.2013 22:11:53
|
|
|
|
Jecatwins
|
Hvala bogu nemam takvih problema
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 11.6.2013 22:22:36
|
|
|
|
17 joka
|
MM kada se iznervira psuje ko kocijas ali da udari nikada nije takav tip
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 11.6.2013 22:28:05
|
|
|
|
leamalamut
|
NE , nikada pa moj ne zna ni da se verbalno sa mnom obracuna, uglavnom su to dugi monolozi - moji :)
Muškarac je uspeo da izmisli i pripiše ženi sve odlike karaktera koje ona,u stvari nema, čak koje su više njegove nego ženine.Tako, muškarac misli da je žena slaba i zbunjena,a ona je izvanredno gipka,smela,dosledna,i uvek zna šta hoće i koliko može
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 11.6.2013 22:32:09
|
|
|
|
lokica77
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka MM kada se iznervira psuje ko kocijas ali da udari nikada nije takav tip isto
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 11.6.2013 22:36:15
|
|
|
|
Jole84
|
Nasilje nad ženama ccc
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 11.6.2013 22:37:53
|
|
|
|
jole82
|
Nikad...al ja njega stalno klepecem u zezanju...jer znam da nece da mi vrati Al moracu da prestanem sa tim...da mi dete ne pomisli kako je normalno da se bije tata
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 11.6.2013 22:42:42
|
|
|
|
Ana13
|
IZVORNA PORUKA: leamalamut NE , nikada pa moj ne zna ni da se verbalno sa mnom obracuna, uglavnom su to dugi monolozi - moji :) i kod nas je tako. MM za ovih 7 godina jos nije ni glas povisio na mene,a psuje samo kad gleda utakmicu
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 11.6.2013 22:46:26
|
|
|
|
Jole84
|
A odakle vam onda te šljivke na oko
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 11.6.2013 22:47:40
|
|
|
|
lanajelena
|
iz zeze da,ozbiljno neverujem da bi se usudio
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 11.6.2013 22:48:11
|
|
|
|
jole82
|
Ma nemas pojma Jare..to je novi trend...smokey eyes
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 11.6.2013 22:50:06
|
|
|
|
Jole84
|
Kad je smokey Pajo,onda nek je na oba oka
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 11.6.2013 22:52:02
|
|
|
|
leamalamut
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Kad je smokey Pajo,onda nek je na oba oka Ahahahaa , fazon ,,volim plavo pa makar i ispod oka''
Muškarac je uspeo da izmisli i pripiše ženi sve odlike karaktera koje ona,u stvari nema, čak koje su više njegove nego ženine.Tako, muškarac misli da je žena slaba i zbunjena,a ona je izvanredno gipka,smela,dosledna,i uvek zna šta hoće i koliko može
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 11.6.2013 22:53:25
|
|
|
|
jole82
|
Pa kad je bal nek je maskenbal....a ti se vidim bas ucvrcala Ako ako Jarence...tako sam i ja pa vidis sta me snaslo Kazem ti ja da je to recepAt
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 11.6.2013 22:55:46
|
|
|
|
17 joka
|
Jole luda si,hvalis punooo
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 11.6.2013 22:57:04
|
|
|
|
leamalamut
|
IZVORNA PORUKA: Ana13 IZVORNA PORUKA: leamalamut NE , nikada pa moj ne zna ni da se verbalno sa mnom obracuna, uglavnom su to dugi monolozi - moji :) i kod nas je tako. MM za ovih 7 godina jos nije ni glas povisio na mene,a psuje samo kad gleda utakmicu To sam htela upravo da dodam , kada gubi Zvezda onda jadan tv sav upljuvan i izgrdjen :)
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 11.6.2013 23:00:25
|
|
|
|
Jole84
|
Lea da znaš Pajo nisam mnogo,sinoć sam bila koma,danas sam samo-ćisto da nazdravim al dobro,to pričaju svi akoholičari Kumo srce moje Imam goste još sutra,posle toga ću da pišem i nogama i rukama ako treba
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 11.6.2013 23:02:24
|
|
|
|
jole82
|
Jokooooo Ne kuckam puno...al virim ja i pratim sta se desava i naravno mislim na vas
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 11.6.2013 23:05:24
|
|
|
|
Skockica
|
jeste, to mu je bilo u samoodbrani
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 14.6.2013 14:42:08
|
|
|
|
Maraj
|
hvala bogu ne
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 14.6.2013 14:44:48
|
|
|
|
World
|
moj muz je kulturan... ne uzvraca.. .
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 14.6.2013 15:46:47
|
|
|
|
Gaga N
|
Nikada ,sreca njegova
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 14.6.2013 15:52:13
|
|
|
|
pandina
|
A custe li za onoga sto je napao Sigurnu kucu, taj sigurno nije udario zenu
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 6.9.2013 18:42:58
|
|
|
|
gugutka
|
ne
|
|
|
|
RE: Da li vas je muz udario nekad? 16.9.2013 15:06:10
|
|
|
|
VKaja
|
prvi muz da, zato je i bivsi!!!! drugi, ne! Cini mi se da je on meni poslat kao moj andjeo cuvar! Obozavam ga!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?