vikiveki -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (1.12.2012 0:12:24)
|
IZVORNA PORUKA: vukosava IZVORNA PORUKA: Brand new mama Moju dragu prijateljicu je ubio prije tri godine muz...za nega niko nikad ne bi rekao da je sposoban za tako nesto.Ali par godina ranije je doziveo nervni slom,postao paranoican(mislim)...i eto.Bio je prije toga kod svojih(a inace imaju i porodicnu istoriju psihickih bolesti,o kojoj se uvijek cutalo) koji su ga uvjerili da nije njemu nista sta ce njemu tablete i sl.Pa sto ne bi popio koju...i tako je moja J.ubijena dok je pravila rodjendansku tortu za mladjeg sina. Setih se ove teme u jeku trenutnih vesti koje citam iz Srbije. Oko one devojke u Novom Sadu koju decko ne da je mlatio nego je na kraju zverski i ubio. I na kraju dodao monstruoznu poruku o tome na fejsbuk i istetovirao joj svoj datum rodjenja od ramena do ruke. Mnogo zena tako zavrsi u Srbiji, ne dodju sve u glavne vesti jer nisu sve fotomodeli. Zakon i dalje stiti pedofile, siledzije, svu tubagru koja napada slabije od sebe. A postoji ocigledno nikakva pomoc takvim zrtvama koje se uplasene vracaju siledzijama iznova i iznova. Kao ova ubijena devojka koja je i ranije imala i prelome i modrice i svasta. I niko tu nista nije mogao izgleda. Strasno. [sm=smiley19.gif]Tako je to kod nas,kad žene prijavljuju policiji da ih muževi tuku, policija tu nemože ništa a centar za socijalni rad za šta god da treba nije nadležan[sm=smiley13.gif] a kad se desi tragedija, e onda svi svaljuju krivicu na nekog drugog[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|