Figaro88 -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (10.9.2012 20:53:59)
|
IZVORNA PORUKA: vukosava Moj brat je imao nervni slom i poceo da davi svoju bivsu zenu,mogao je da je ubije. Ja sam mislila da su to racunali u pokusaj ubistva ako je bilo "poceo da davi". Ali Figaro, razumem ja da je on tvoj brat i da ga volis puno ali cini mi se da uvek porodica nekog ko je udario/poceo da davi/fizicki napadao zenu uvek krivi zenu za to. Rade ljudi svasta, ali ne nasrcu fizicki na slabije od sebe. Jesmo mi zene jezicare ali u svadji uvek postoji dvoje. I nema po meni nikad dovoljno opravdanja za nasilje. Nervni slom. Pa lepo to zvuci kad druga osoba prezivi, ali one koje ne prezive... U Srbiji sam negde citala da su najcesca ubistva u porodici medju koje spadaju i ona izmedju trenutnih i bivsih supruznika. Ali ako za pocetak davljenja svako prodje sa novcanom kaznom i ako ce zena da uvek bude kriva, sta tu ima da nam bude cudno sto neko ne ostavi nekog ko udara? Eto,rekla sam vec da ne mogu da objasnjavam i ponovila par puta da ga nikako ne opravdavam,ali ti ne znas da je ona pre toga uzela noz i nasrnula na njega,i to pred detetom koje je vristalo,i on nju nije prijavio,a on je taj koji je mogao da bude ubijen,zato je ona povukla tuzbu a on dobio tako malu kaznu.Nije sve uvek crno i belo,ima nasilnika koji ce zenu pretuci ako im se ucini da ga je popreko pogledala a ima ljudi koji godinama gutaju i gomilaju u sebi pa se na kraju desi tragedija.I ja svog brata odlicno poznajem,ja sam samo njega i imala ceo svoj zivot dok nisam dobila Andreu,znam o cemu misli kada me samo pogleda i volim ga vise od svega a opet da je uradio to iz cista mira ja bi bila prva koja bi ga prijavila zato sto su takve stvari ne dopustive.
|
|
|
|