RE: Da li vas je muz udario nekad? (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

eca89 -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (10.3.2016 20:54:27)

Sjecam se ja srculence, cini mi se da vi imate kucu sa njegovim dedom i babom, a roditelji su mu razvedeni, kako se u sve mjesaju deda i baba. Sjecam se da si pisala i da ti ne pomaze oko bebe, a kad dijete samo hoce tebi ili ti se nasmije bude mu krivo. Bas te dugo nije bilo.

Trcosava -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (10.3.2016 20:54:44)

Srculence iskreno se nadam da si ga prijavila!!!
Stoka neopevana. Koliko se samo iznerviram kad tako nešto čujem. Ti si dobra, ja bi mu uzvratila. Ostani kod svojih, a on ne se je*e!

QQ sad ću da se nervriam celo veče!!!
Teraj ga u tri lepe i nek on nastavi svojim životom pa nek nađe neku koja se da licka i picka po ceo dan kuću. STOKA STOKA STOKA i ono drugo da budem fina sad

branki* -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (10.3.2016 20:58:02)

I ja sam se bas iznervirala,mogu misliti kako je njoj.
Stvarno,idiot.nesredjena kuca,molim te,cudna mi cuda! Jaoooo!uh!

Sanjalicaaa -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (10.3.2016 21:21:50)

Srculence, baš mi je žao. Budi jaka. Ne daj na sebe. Ne treba ti ni takav muž ni tvom detetu takav otac.

dunja RR -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (10.3.2016 21:35:11)

Ja isto kao Trca, iznervirah se ..

Srculence veliki [sm=smiley31.gif]

Sladja 29 -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (10.3.2016 21:38:06)

ne nikada jer ako se ne moze lepim onda je tu razvod braka a da me udari ne znam kako bih odreagovala[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

emicaa -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (10.3.2016 22:00:08)

E stvarno sam se sad iznervirala da bih ga ovakva truntava nalupala da ne zna šta ga je snašlo [sm=hudicek1.gif]

vikiveki -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (10.3.2016 22:15:18)

Srculence trebala si to odmah prijaviti...za takvo njegovo ponašanje nema izvinjenja.

degu -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (10.3.2016 22:43:35)

Srculence jako mi je žao [sm=smiley31.gif] posle svih godina muke i patnje, umesto da konačno uživate i sreći, on ispadne takav nečovek, ne mogu da verujem. Ti imaš svoju sreću, a on nek sredi kuću i nek uživa u sređenoj kući kad ga to čini srećnim,

vikiveki -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (10.3.2016 22:47:22)

Srculence meni se iz tvoje priče čini da je njemu navodno nesređena kuća bila samo izgovor.

wivern -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (11.3.2016 7:18:55)

Srculence radiš jedinu ispravnu stvar.
Ka sam dete razvedenih roditelja i ništa mi ne fali, bolje i razvod mego da gledam bolesni odnos dvoje ljudi. Zato nema potrebe da ga opravdavas time. U stvari ne postoji ni kedna stvar koja bi mogla da opravda tvog muža, ni jedna. Takve ljude treba eliminisati iz svoga života i života deteta.
A što se tiče toga kako ćeš dalje sama... ja sam ti živi primer da se može... I mora. Teško jeste ali si svoj na svome.
Ako ti bude trebala čašica razgovora, podrška ili kako god mogu pomoći.. Tu sam.

I najvažnija stvar, ti si veoma hrabra žena i podeliti to sa nama nike ni malo lako.

Modessty -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (11.3.2016 9:16:54)

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Srculence meni se iz tvoje priče čini da je njemu navodno nesređena kuća bila samo izgovor.

i ja bi rekla da je tako. Tražio je razlog. To je radio svojevremeno i otac mog muža. Pričala mi svekrva. Sve dok nije smogla snage da ga otera za sva vremena. Ona nije imala podršku roditelja. Ti imaš. Nije imala ni posao ni stan pa se snašla. NE brini za te stvari. Samo pamet u glavu i sve u dogovoru sa advokatom

aleksandrici -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (11.3.2016 9:25:03)

Da ,samo izgovor.I mene je muz udario samo jednom i posle je plakao.Bilo mu jezao jer je to uradio u besu.I samo jos jedno,razvedeni smo.

choopa choops -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (11.3.2016 14:46:39)

Srculence žao mi je jako što se to sve desilo [sm=smiley13.gif] Ali eto, desilo se, šta je tu je, ti moraš dalje. Najgore je prošlo, sad po mome mišljenju idu samo lijepe stvari. Imaš bebicu, živa si i zdrava i to je najbitnije. Kad čujem za neko nasilje u porodici nije mi dobro. Ja bih te muškarce što udare ženu, objesila za ono na sred gradskog trga. Pa bi svaki dobro razmislio prije nego digne ruku.
Wiv ti je sve dobro rekla. Drži se, [sm=smiley31.gif] uz tebe smo i ljubi bebu od trudničkih koleginica [sm=smiley36.gif]

Torbica -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (11.3.2016 20:22:08)

Srculence, samo hrabro. Nema izgovora, to je nedopustivo...

nata11 -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (11.3.2016 20:36:46)

Srculence cepaj ti dalje, mozes ti. Takva " podrska" u zivotu ti nije potrebna.

Ivanka 75 -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (11.3.2016 23:19:54)

Nijedan razlog nije dovoljno veliki da muskarac udari zenu.... Ni nesredjena kuća...
Konačno je pokazao pravo lice, na žalost. srculence, tebi i ideteu trebaju mir i staložen život. Svaka odluka koja vam ovo omogućava je ispravna.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 8 9 [10]