RE: Da li vas je muz udario nekad? (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Milagros -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (17.9.2014 17:48:02)

Nije nikad a kad i bi,to bi mu bilo zadnji put.

Bibilib -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (17.9.2014 17:48:18)

Skoro svaki dan...bar jednom dnevno...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Olga75 -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (17.9.2014 17:53:32)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

IZVORNA PORUKA: 7marii

Uh sto ste sve pobegle u ovu temu [sm=smiley36.gif] Ni mene moj nikad nije,ali ja njega redovno tucem [sm=smiley36.gif] salim se naravno [sm=jezicek.gif]

Bolje bi bilo da smo mi otvorile temu 'Da li tucete svoje muzeve'[sm=jezicek.gif]

verovale ili ne ima tema KLIK

Torbica -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (17.9.2014 20:05:15)

Svojevremeno, samo na treninzima [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Mala Elena -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (17.9.2014 21:46:52)

O bre , sve ste neke opasnice , gazdarice ...[sm=jezicek.gif]
Moj muz nije kavgadzija . Ne. [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]
Lesica saljem 101 belu ruzu ....[sm=smiley1.gif]

doktorkakristal -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (17.9.2014 22:05:53)

ANCI KV tebe ne bi ni smeo obzirom gde radis [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (18.9.2014 9:10:59)

Računa li se udaranje u snu,noćas sam dobila lakat po rebra [sm=smiley3.gif]

Mala Elena -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (18.9.2014 9:55:39)

Ne, ne racuna se. .. [sm=jezicek.gif] to je nesvesno. [sm=smiley36.gif] eh koliko sam laktova dobila i gde sam sve dobila. ...

mali_mis -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (18.9.2014 10:05:13)

Jednom me je gadjao loptom u naletu besa, pa se posle 2 meseca izvinjavao.

Sanjalica1980 -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (19.9.2014 20:40:54)

IZVORNA PORUKA: Torbica

Svojevremeno, samo na treninzima [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Torbi kod mene isto tako.
Odemo na trening pa se pobijemo. Na pocetku je bio mnogo bolji ali me lepo naucio pa sam kadnije mogla i da vratim [sm=smiley36.gif]

Ipokrisia -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (19.9.2014 20:45:20)

Sanjalice, jeste li vas dvoje bese profi sportisti ili rekreativci? [sm=smiley1.gif]

Didy -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (19.9.2014 21:46:05)

Ahaha, kad smo kod udaranja u snu, kumovi dobili drugu bebu, starije dete nepune 2 godine, probudi se beba, kuma ustane, presvuče ga, podoji, on zaspi, probudi se straije dete, umiri ga jedva nekako, evo je opet beba, novi krug i konačno zaspala deca posle 4 sata noćne žurke, a kum se promeškolji u snu i poče da hrče na sav glas. A kuma skoči i u brzini ga raspali pesnicom u bradu da bi prestao. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Zamislitte scenu! Kaže ona - Ja sam samo želela što brže da ga ućutkam, mahinalno sam ga nokautirala. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

doktorkakristal -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (19.9.2014 22:05:27)

[sm=smiley36.gif] tako i meni dodje da povremeno mlatnem muza ,al se nekako suzdrzim

Sanjalica1980 -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (19.9.2014 22:24:22)

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

Sanjalice, jeste li vas dvoje bese profi sportisti ili rekreativci? [sm=smiley1.gif]

Bili profi (reprezentativci Srbije) sada smo treneri [sm=smiley1.gif]
Ja sada ne radim i jako mi nedostaju moji klinci

bubulence -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (19.9.2014 22:25:44)

a jeste li bili nekad na televizoRu [sm=smiley36.gif]? i dalje sma sigurna da te znam od nekudA [sm=smiley1.gif]

Ipokrisia -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (19.9.2014 23:00:37)

Sanjalice eto slucaj gde se iz tuce izrodi i ljubaaav [sm=smiley27.gif][sm=bravo.gif] mm isto dugo bio sportista odbojkas,tako da je on tukao loptu [sm=smiley36.gif]

Sanjalica1980 -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (20.9.2014 0:07:08)

Bubi, bili smo. Ja sam imala dva intervjua ali na tv Vojvodina i prosle godine je bila emisija o nasem klubu. Trajala je nekh 25 min. O sportu u Novom Sadu.
Nastupali smo i u svim akcijama sportom protiv droge. Pretprosle godine na trgu Slobode a ranije na Spensu.
To je ona manifestacija na otvorenom gde nastupaju iz svih sportova.

Skontacemo nas dve odakle se znamo [sm=smiley36.gif]

Ipo bas je tako [sm=smiley36.gif]

isidora88 -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (20.9.2014 0:08:20)

sanjalice ,a kojim sportom se bavite?

Sanjalica1980 -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (20.9.2014 0:16:45)

IZVORNA PORUKA: isidora88

sanjalice ,a kojim sportom se bavite?

Borilacka vestina Tekvondo [sm=smiley1.gif]

isidora88 -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (20.9.2014 0:21:40)

znam za to, imali smo u osnovnoj par casova, secam se da je par drugara iz razreda krenulo da trenira, pa su nam pokazivali svakakave zahvate.
ja sam trenirala dzudo i karate, mada se slabo tucem[sm=smiley36.gif]
mm mi nije bas partner po meri, probali smo par puta neke zahvate, ne znam da li moram da kazem da sam uglavnom zavrsavala na zemlji, a on na meni[sm=zz_mstickle.gif]

Sanjalica1980 -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (20.9.2014 0:29:30)

IZVORNA PORUKA: isidora88

znam za to, imali smo u osnovnoj par casova, secam se da je par drugara iz razreda krenulo da trenira, pa su nam pokazivali svakakave zahvate.
ja sam trenirala dzudo i karate, mada se slabo tucem[sm=smiley36.gif]
mm mi nije bas partner po meri, probali smo par puta neke zahvate, ne znam da li moram da kazem da sam uglavnom zavrsavala na zemlji, a on na meni[sm=zz_mstickle.gif]

Ako si iz NS-a i ako si jos isla u osnovnu na detelinari,mozda smo vam i mi drzali cas [sm=smiley36.gif]

Isi suoer je kada zavrsite u toj kombinaciji [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

isidora88 -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (20.9.2014 0:32:22)

nisam na detelinari isla u osnovnu, ja sam kod sajma bila, mada mlada si tako da ne verujem da si mojoj generaciji drzava casove, osim ako se tim ne bavis od malih nogu.
i da ne vijam sad temu, stan ti je super sredjen, kad kupimo stan javljam se za savete[sm=smiley4.gif]

Sanjalica1980 -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (20.9.2014 1:19:15)

Bavim se s ovim 20god a casove sam drzala sa 20 pa su neki moji djaci bili 88'' 89'' 90'' [sm=smiley36.gif]

Vazi [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (7.12.2014 18:26:15)

Imam drugaricu koja jako voli svog muza, i malopre me zove place, ja se spremam za neku svadbu i nisam imala vremena da dugo razgovaram, kaze da je prvi put udario, i maltretirao ispred dece, ima dva sina stariji su od moje Une. NIsam znaal koji savet da joj dam , jer nisam bila u toj situaciji, ali ako mozete da mi pomognete.Bas mi je zao, tri godine je starija od mene, i bas smo bliske.

Ja mislim da ako jednom udari, ponovice to opet.Ali opet ne bih naglo da je posavetujem, pa da se oni pomire,i ja budem kriva[sm=smiley13.gif]

emicaa -> RE: Da li vas je muz udario nekad? (7.12.2014 19:58:10)

I ja se slažem sa tim ako je jednom opet će.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>