malastrumpfeta -> RE: Klomifen II deo (9.10.2013 18:22:17)
|
E pa drage moje, ja imam lepe vesti! Iz drugog pokusaja sa klomifenom dobili smo samo jedan mali folikul, ali jedan vredan! [sm=bravo.gif] Danas mi je na UZ potvrdjena trudnoca 6 nedelja [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Van sebe sam, jer ni ja ni doktorka od ovoga nismo nista ocekivale, i vec smo krenule u ozbiljan dogovor za VTO. Cekalo se samo da dobijem pa da redom uradim sve analize (po 15 put). Medjutim, posto mi je menstruacija kasnila 16 dana, ja kao ajde za svaki slucaj da uradim test i to uradim u 6 sati uvece, iako je preporucljivo sa prvom jutarnjom mokracom, i pojave se [sm=rozacrtici.gif] Sreca, sreca radost! Hvala vam svima na savetima i svemu sto ste pisale jer mi je puno pomoglo, kao i vase lepe zelje! A za buduce trudnice, moj slucaj je ovakav - prvi ciklus klomifen 3*50 gr dnevno, jedan folikul lepo se razvijao, dobila pregnil, pukao, nista. Drugi ciklus klomifen 3*50gr dnevno, jedan folikul, manje se razvio od prvog, nisam primila pregnil, ali smo uspeli! [sm=smiley1.gif] Zadrzite pozitivne misli, jer to je najvaznije!
|
|
|
|