RE: Klomifen II deo (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Jole84 -> RE: Klomifen II deo (17.10.2013 12:44:21)

Mirela čestitam,želim ti laku trudnoću [sm=bravo.gif] [sm=smiley31.gif]

izzy24 -> RE: Klomifen II deo (17.10.2013 14:32:02)

Draga mirelaf toliko mi jd drago zbog tebe zelim ti laku trudnocu i uzivaj maximalno u svojoj mrvici...a sto se mene tice ugledala sam jutros ali [sm=hudicek1.gif] ovaj put me mnogo rastuzila [sm=smiley19.gif] valjda kako vrijeme ide sve teze podnosim ali se ne predajem!!

mirelaf -> RE: Klomifen II deo (17.10.2013 14:38:18)

Hvala vam drage moje puuuno i ja vama zelim da sljedeci ciklu ne dode da ugledate[sm=rozacrtici.gif].
Izzy nema predaje ja sam evo oba puta iz drugog pokusaja uspjela glavu gore bice nema predaje sve smo uz tebe drzimo ti [sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif]

izzy24 -> RE: Klomifen II deo (17.10.2013 22:09:11)

Hvala ti draga moja sljedeci ciklus samo cemo da pratimo rast folikula posto mi muz nije tu ali posle toga ponovo pokusavamo!Javi sta se dalje desava,bas mi je drago zbog tebe!

mirelaf -> RE: Klomifen II deo (22.10.2013 15:26:46)

Drage moje moja mrvica nije uspjela vanmatericna trudnoca tako sam[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Anoniman -> RE: Klomifen II deo (22.10.2013 16:00:53)

Mirelaf,zao mi je. Kako su ti tako rano utvrdili VM?

izzy24 -> RE: Klomifen II deo (22.10.2013 19:57:49)

[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] tako mi je žao draga..

mirelaf -> RE: Klomifen II deo (24.10.2013 10:21:58)

Nazalost beta hcg nije rasla.uzasne bolove u desnom jajniku sto je rezultiralo obilnim krvarenjem.koma sam

mirelaf -> RE: Klomifen II deo (24.10.2013 10:23:59)

Hvala vam na podrsci.vama zelim vise srece

aminaiselma -> RE: Klomifen II deo (26.10.2013 21:57:07)

hej tek sam vidjela da si mi odg na post.. nisam imala pristupa netu... zao mi je zbog tvoje VM mogu da zamislim kako se osecas... ja jos nisam dobila menstruaciju.. imam povremene bolove kao da hocu al nista... a strah me da ope radim test jer tako samo sebe ubedacim kad vidim jednu crticu..

jos nmg da smognem snage da uradim.. tooliko puta sam ga radila,da svaki put kad uzmem vidim isto.. nadam se da ces videti i uskoro odg.. i opet bas mi je zao zbog tvoje situacije.. budi hrabra..

*Amra* -> RE: Klomifen II deo (7.11.2013 19:53:53)

Mirela, jako mi je zao zbog tebe[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Ja sam ovog meseca prvi put bila na klomifenu i jako lose sam ga podnosila. Inace, nasa borba traje 5god, svasta nesto lose se desavalo, kod mene opercija ciste na jajniku, kod mm oligospermia, azoospermia... Sada su se konacno neke stvari popravile i dr nam je predlozio stimulaciju klomifenom. Cekamo ishod..

mrsbg -> RE: Klomifen II deo (8.11.2013 19:31:40)

Pozdrav svima!

Nova sam na forumu, ovo mi je 1. post :)

trebalo bi sledeće nedelje da počnem da pijem klomifen, ali ga nide u beogradu nema.

Da li neko ima informaciju gde bi mogao da se nađe klomifen? Beograd, Novi Sad, Mađarska???

Ako iko zna ili ima viška molim da mi javi na pm.

Hvala!

gale77 -> RE: Klomifen II deo (9.11.2013 8:16:31)

IZVORNA PORUKA: mrsbg

Pozdrav svima!

Nova sam na forumu, ovo mi je 1. post :)

trebalo bi sledeće nedelje da počnem da pijem klomifen, ali ga nide u beogradu nema.

Da li neko ima informaciju gde bi mogao da se nađe klomifen? Beograd, Novi Sad, Mađarska???

Ako iko zna ili ima viška molim da mi javi na pm.

Hvala!
Znam da ga ima u Nisu u jednoj maloj apoteci kod autobuske stanice.

*Amra* -> RE: Klomifen II deo (9.11.2013 8:40:43)

Ako nekome treba klomifen, mogu poslati postom.

mrsbg -> RE: Klomifen II deo (9.11.2013 8:48:17)

imaš pp

mrsbg -> RE: Klomifen II deo (9.11.2013 8:56:48)

U apoteci Igor ga nema, u apoteci Sv. Sava ga nema, nigde u državnim a čini se ni u privatnim.

Tražim dalje. NS državne takođe nema nigde.

mrsbg -> RE: Klomifen II deo (9.11.2013 9:13:36)

Hvala svima na pomoći, odoh za Bosnu da kupim lek!

mrsbg -> RE: Klomifen II deo (10.11.2013 7:22:57)

Hvala svima koji su se javili ovde i na pp. Stvarno ste divni i predusretljivi. U Bosni nije nikakav problem nabaviti klomifen.

ja prvi put pijem klomifen i spremam se za iui.

sana. -> RE: Klomifen II deo (10.11.2013 21:29:11)

Ja sam isto imala problem isto sa pronalazenjem Klomifena,zvala sam bezbroj apoteka i nasla u Feketicu,tamo donose iz Madjarske lekove pa imaju njihove,pa eto ako je neko u blizini a treba mu zna gde moze da nadje...tamo uvek imaju...ja sam morala ici 30km po lek.

godo -> RE: Klomifen II deo (11.11.2013 11:36:54)

Klomifena ima u jednoj apoteci u Obrenovcu pa kome treba,a iz Beograda je...Sutra cu napisati tacan naziv apoteke.Da li neko zna postoji li jos neki lek za stimulaciju?Pila sam klomifen dva meseca za redom i nista,nikakve simptome nisam imala,a zbog posla nisam mogla na folikulometriju.

*Amra* -> RE: Klomifen II deo (11.11.2013 11:45:23)

Ja sam od klomifena imala blage vrtoglavice, glavobolju i smanjen apetit uz mucninu. Godo, ja mislim da si pogresila sto nisi isla na folikometriju posle klomifena da bi znala kakve rezultate imas od tableta..

Ana RR -> RE: Klomifen II deo (11.11.2013 11:59:19)

IZVORNA PORUKA: godo

Klomifena ima u jednoj apoteci u Obrenovcu pa kome treba,a iz Beograda je...Sutra cu napisati tacan naziv apoteke.Da li neko zna postoji li jos neki lek za stimulaciju?Pila sam klomifen dva meseca za redom i nista,nikakve simptome nisam imala,a zbog posla nisam mogla na folikulometriju.

Otkud znaš da nije bilo ništa? To što nije došlo do trudnoće ne znači da ti nisi odreagovala na lek. A piti klomifen bez praćenja folikula je čista ludost, izvini što tako kažem. To nije ni malo naivan lek i ne znam kako se bilo ko usudi da ga pije tek tako.

mirelaf -> RE: Klomifen II deo (21.11.2013 13:04:08)

Lijep pozz.hvala svima koji su mi dali podrsku.
Drage moje folikulometrija je obavezna kad se stimulisu jajnici.prije svega da se vidi kako reaguju jajnici.pa hocel biti folikula.kako rastu i na kraju dali ce prirodno doc do pucanja folikula ili je potrebno primit stop injekciju.isto tako moze doc do hiper-stimulacije kad treba prekinuti terapiju ne treba se zezat sa hormonima.ja sam prvu trudnocu ostvarila uz klomifen.pa i drugi put al nszalost druga mrvica nije uspjela ali glavu gore pa ponovo

mirelaf -> RE: Klomifen II deo (21.11.2013 13:07:03)

Ps.ako nekom treba klomifen poslat cu ja postom kod nas u Sarajevu moze i bez recepta

spajas78 -> RE: Klomifen II deo (4.12.2013 19:10:49)

mirela baš mi je žao. biće abd kod svih nas srećna vijest ubrzo. Ja sam na klomifenu drugi mjesec...prvi folikul 10dc io 17mm nakon toga preraste u cistu 27mm, nakon [sm=hudicek1.gif] nestane i sad opet čekam ... 8dc folikul 10mm, sjutra idem opet na uz, pa ćemo vidjeti ...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>