Minja23 -> RE: Klomifen II deo (17.6.2013 15:02:08)
|
cao drugarice-saputnice [sm=smiley1.gif] treba mi mala pomoc,savet,vase iskustvo... ukratko: muz ima ok spermogram,ja PCOS,ali na pregledu u subotu u LE kod dr.Stojkovica (15.06.) mi je receno da sam imala ovulaciju ali da ne mora da znaci da je imam svakog meseca i receno mi je da uradim bris cerviksa,HSG,AMH i ASA test MAR metodom na torlaku(suprug i ja),jer sam sve ostalo uradila i sve ostalo je bilo u redu Rezultati su bili proslogodisnji i na tim rez.progesteron je 21.dc bio na donjoj granici,a kada sam bila na kontroli bio je 20.dc i dr.je rekao da je ovulacija bila... ...e sad moje pitanje? kako imam PCOS i kako verujem da nemam drugi problem(al' ajde uradicu sve kao i do sada sto su trazili) ...da li bih smela na svoju ruku piti klomifen ili ne?da li je potrebno da me dr.prati ili da idem na neki pregled posle terapije (tih 5 dana) klomifenom? inace da napomenem da pijem gluformin(siofor,glukofaz) (2x500mg)za odrzavanje redovnog ciklusa zbog PCOS.ukoliko smem na svoju ruku da ispijem klomifen,da li mi moze stetiti i da li i tada nastavljam sa gluforminom ili prestajem tih 5 dana da ga pijem. oticicu malo u off ali sam cula da je za sve gin.probleme dobra rakija sjerusa(ja sam je jedva nasla).vec je pijem ujutru 1x0.3(casica rakije) i mogu vam reci jedno,prvi put sam imala bezbolne odnose sa suprugom [sm=bravo.gif],a pijem je samo 10 dana.ko ima problem kao ja,zna kakvo je to olaksanje :)))
|
|
|
|