RE: Klomifen II deo (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

luda od pokušaja -> RE: Klomifen II deo (18.3.2013 15:31:18)

ne znam zašto nije...Pitala sam,ali je rekao da nije potrebno i da se javim idući mjesec da se vidi jeli trudnoća ili nije....Nisam koristila ni taj pregnil koji vi spominjete....Stvarno sam luda od svega...[sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif]

gale77 -> RE: Klomifen II deo (18.3.2013 15:36:46)

IZVORNA PORUKA: gale77

Hvala drage moje, da sacekam jos tri dana[sm=hudicek1.gif](valjda se nesto od klomifena ciklus nije poremetio) pa da vidimo kako cemo dalje da delujemo.
`luda od pokusaja` nije mi jasno zasto tvoj dr ti nije pratio rast folikula,jer tu ima mnogo kombinacija: mozda pucaju folikuli suvise rano, ili suvise kasno ili prerastaju u ciste ili pak ih ima mnogo a ni jedan nije dovoljno veliki i zreo za dobru jajnu celiju i sl....

Ja sam cetrnaesti dan od pocetka pijenja klomifena pocela da osecam bol.

gale77 -> RE: Klomifen II deo (18.3.2013 15:39:38)

Meni je doktorka dala pregnil jer tokom pracenja je zakljucila da folikul nece da pukne pa da ga malo pogura , kako kaze.
Ako vise dana jace bolove mislim da bi bilo pametno da se javis doktoru, a mozda imas dosta folikula pa prave `guzvu` pa se zbog toga javlja bol.

gale77 -> RE: Klomifen II deo (18.3.2013 15:42:07)

`luda od pokusaja ako imas jace bolove par dana mislim da je pametno da se javis doktoru

luda od pokušaja -> RE: Klomifen II deo (18.3.2013 16:58:22)

Ništa ne boli,samo ta konstantna mučnina,umor,učestalo mokrenje,boli me glava,puno jedem i sva sam nikakva! Jajnici me ne bole,grudi su mi osjetljive...To je to! Menga bi trebala doć 25. a ja ću do tada poludjet!

zmajče -> RE: Klomifen II deo (18.3.2013 21:17:33)

Luda od pok.Promeni doktora ne znam da je neko pio od 5 dana klomifen valjda se pije od 2 dana-6 dana i jako je vazno da se prati foliklulometrijom rast folikula i posle se primi pregnil za pucanje ili se pusti da puknu sami

blum -> RE: Klomifen II deo (19.3.2013 7:48:45)

I ja imam bol u preponama a ovulacija je bila i prošla blagu malaksalost i bešika mi je baš osjetljiva

zmajče -> RE: Klomifen II deo (19.3.2013 19:07:12)

večeras završila sa klomifenom u sub. čekam UZ

blum -> RE: Klomifen II deo (20.3.2013 7:49:10)

zmajče sa srećom da budu [sm=rozacrtici.gif]
ja sam zabrinuta danas od sinoć imam jake grčeve u predjelu materice i jajnika ne stalno povremeno
bešika mi je osjetljiva moram često u wc a kad odem onda počnu ti grčevi sijevat
moželi to biti od lomifena i možda su ovi ostali folikuli manji popucali [sm=smiley13.gif] [sm=zmeden.gif]

Zell -> RE: Klomifen II deo (20.3.2013 9:26:56)

Zene, imam pitanje sto se tice klomifena: da li primate pregnil ukoliko ne pijete klomifen zbog iui, nego zbog prirodnih radova i da li idete na uz da se proveri da li su svi folikuli pukli? Hvala [sm=smiley1.gif]

jess021 -> RE: Klomifen II deo (20.3.2013 10:18:12)

zell, ne znam da li se prima pregnyl bez stimulacije, ali kontam da bi moglo, jer folikuli rastu i bez stimulacija.
A ja sam isla na uz posle, da bi videla da li su pukli, da ne bi slucajno prerasli u cistu.

stidljivko -> RE: Klomifen II deo (20.3.2013 10:25:52)

Ja pila Klomifen, 2X1, posto imam PCOS, isla na folikulometriju, i rasli folikuli ali nedovoljno, kad sam otisla 15.dan vise nije fol.koji prednjace, pa mi dr rekla "kao da sam pila vodu", sad opet na neke kontrac.pa da vidimo dalje[sm=zmeden.gif]

Zell -> RE: Klomifen II deo (20.3.2013 10:29:42)

Jess, vidis meni uopste nisu na uz ni proveravali... sve je to individualno...
Ok sto se pregnyl ne prima bez stimulacije, nego me zanima ove zene sto piju stimulaciju a oslanjaju se na prirodne radove, da li one prime pregnyl i/ili idu kod nekoga na uz proveru da li su pukli i sl.
Imas PP [sm=smiley31.gif]

blum -> RE: Klomifen II deo (20.3.2013 13:12:19)

bolovi i grčevi su me popustili nadam se da je to od pucanja preostalih folikula a ne od cisti
ima li ko iskustvo koliko dugo traje bol koji izazivaju ciste
kod mene je to bilo od juče popodne do jutros [sm=smiley31.gif]

zmajče -> RE: Klomifen II deo (20.3.2013 13:35:22)

piju napamet klomifen a meni je to baš rizik od dodbijanja cista da ne pratiš na UZ
hvala Blum[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

blum -> RE: Klomifen II deo (20.3.2013 13:43:34)

ma ispratili smo ovulaciju vodeći folikuli su popucali u nedelju ali je rekao da ima jos par manjih bila sam u ponedeljak kod doce

gale77 -> RE: Klomifen II deo (20.3.2013 15:16:52)

Moja dr kaze da bol moze da traje i par dana, ako tecnost iz puklog folikula polako istice.
Ja imam sve simptome[sm=hudicek1.gif] i sukrvica je krenula, tako da nista ovaj mesec [sm=smiley19.gif].

blum -> RE: Klomifen II deo (22.3.2013 8:01:15)

Danas mi je 19dc i nemam vise nikakvo streckaje, grčeve ,bolove i td.
Samo me krsta malo bole grudi su mi se naduvale ali nisu bolne što je vjerovatno posledica klomifen+ utrogestan. veliki pozdrav za sve moje ringerajke

zmajče -> RE: Klomifen II deo (22.3.2013 13:20:51)

blum navijam da ovog puta uspe i klomifen donese jedno malo kovrdžavo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

pozitivna -> RE: Klomifen II deo (22.3.2013 14:53:11)

PoMozite mi!
proslog meseca sam uzimala 5.dana po jednu tabletu klomifena.Nisam jos dobila mengu...trebala je biti jos 14 marta.nisam trudna ..jeli nekoj od vas isto tako bilo. Puno pozdrava

zmajče -> RE: Klomifen II deo (22.3.2013 18:40:21)

pozitivna imaš pp

fiona2 -> RE: Klomifen II deo (25.3.2013 13:02:00)

bog ekipa zanimaju me vaša iskustva sa klomifenom ja popila 3 turu al nezna sam oće li bit išta jučer mi narasla temp za 0.3 muža je odsutan i sad sam opet na početku

ivkanica -> RE: Klomifen II deo (27.3.2013 15:18:32)

Ja pijem klomifen od 5 dana ciklusa pet dana po dve tablete pa u petak uz[sm=smiley1.gif]

Ksenija 33 -> RE: Klomifen II deo (30.3.2013 13:08:16)

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]Pozdrav svima....
Prvi put sam na forumu pa ne znam da li ga bas ispravno koristim [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] a citam vas vec dugo i vidim da ste dobro edukovane [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]...Ja cu a par dana poceti da pijem Klomifen pa me nesto interesuje...Da li se moze na UZV vidjeti da li u folikulu ima jajasce ili je prazno tj cista i sl.
Zelim svima puno srece i sto prije [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/modricrtici.gif[/image] 

gale77 -> RE: Klomifen II deo (31.3.2013 12:08:23)

Moze se videti na uz rast folikula , ali ne i jajna celija unitar njaga, suvise je mala, a folikul raste do 2cm otprilike kad je zreo za pucanje i ispustanje jajne celije.
To je bar moj zakljuca.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>