RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Torbica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (23.8.2013 22:57:52)

Jao Olga, ma bezveze.... E, citala sam nesto na taj fazon, navodno s obzirom da ne unose zivotinjske produkte, nemaju holesterol kao polaznu supstancu za sintezu steroidnih hormona, pa im manjka istih za sintezu polnih hormona[sm=smiley23.gif], tako da nema proliferacije endometrijuma usled nedostatka istih... Mada, nasa jetra proizvodi 2/3 ukupnog, bez obzira na unos spolja. [sm=zmeden.gif]
U svakom slucaju - glupost nevidjena!
E, danas, moj Djordje vice da mu se piski, i ja ga uredno namestim da stoji nad soljom, jelte... Kad on odradi i veliki posao, delom na moju suknju, pod, svoje sandale, gacice, sorts.... Haos! [sm=jezicek.gif][sm=smiley13.gif] I takooo, svakako je bio red da oribam kupatilo kad su polegali. [sm=smiley23.gif]

doktorkakristal -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (28.8.2013 17:36:48)

ja cu da poludim zatvorena u ova 4 zida,znam da je bolje nego da sam u bolnici,ali opet je tesko,vec sedam dana ustanem samo kada treba do kupatila da odem,noge kao da nisu moje [sm=hudicek1.gif][sm=smiley19.gif]

mali_mis -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (29.8.2013 9:52:45)

Doco, izdrzi zbog svoje bebe [sm=smiley31.gif] Znam da je tesko, ali zivot i zdravlje tvoje bebe su najbitniji. Posle, kad se porodis videces da je vredelo svakog zrtvovanja.

viking -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (29.8.2013 11:04:51)

Kad sledeći put poludiš, seti se nas što ležimo celu trudnoću, pa će ti biti malo lakše [sm=smiley31.gif] Razumem te skroz, teško je i iznad svega dosadno, ali niko te ne pita, mora da se miruje.

IZVORNA PORUKA: doktorkakristal

ja cu da poludim zatvorena u ova 4 zida,znam da je bolje nego da sam u bolnici,ali opet je tesko,vec sedam dana ustanem samo kada treba do kupatila da odem,noge kao da nisu moje [sm=hudicek1.gif][sm=smiley19.gif]

doktorkakristal -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (29.8.2013 12:41:00)

VIKING pomislim na vas,pa se kao tako tesim,znas sta me iznervira najvise kada me odredjene osobe pozovu pa mi kazu ''CUTI TU I UZIVAJ STA TI FALI,SVE CETIRI U VIS,NEK TI TITRAJU MALO'' e od toga dobijem napad ,a pri tom te osobe nisu to prosle i ne znaju kako je,em lezim em mi se svasta mota po glavi,valjda visak vremena za razmisljanje

bea83 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (29.8.2013 12:50:11)

Doco, možda ti pomogne KLIK, ja pisala dan pred porodjaj, sad tek vidim [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Inače preležala sam celu trudnoću (osim nekih mesec dana oko petog meseca), nije lako ali posle nekog vremena navikneš. A ti imaš samo još 8,9 nedelja, gledaj to sa vedrije strane[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/rozica.gif[/image]

viking -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (29.8.2013 12:59:01)

Meni je najgori deo kod ležanja taj što nemam koncentraciju za čitanje. Inače baš volim čitam i mnogo čitam, ali od kad sam ostala trudna ne mogu dve rečenice da pročitam i da ih zapamtim. A pre VTO sam kupila desetak knjiga misleći "uh, sad kad legnem i počnem...." ali nema šanse.
U trenutku odlaska na VTO falilo mi je 20 strana da završim knjigu koju sam tada čitala (u maju) i još sam na tih 20 strana, četiri meseca kasnije.... Uz knjigu bi vreme mnogo brže prošlo.

bea83 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (29.8.2013 13:01:34)

Vik, ja sam bila strastveni čitalac, prosek 2 knjige nedeljno, nekad i više kad se zablentavim, a u celoj trudnoći nisam pročitala ni jednu jedinu. Mozak izvetreo [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Samo sam gledala serije jer mi je to bio maksimum koncentracije, čak i film mi je bio viša matematika

viking -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (29.8.2013 13:04:22)

Isto, samo serije i to one za domaćice [sm=smiley36.gif] Užas [sm=smiley36.gif]

bea83 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (29.8.2013 13:12:06)

Koje druge pa imaju?[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Sad gledam Lost i razmišljam da sam ovo počela u trudnoći odusta bih kod 3 epizode jer mi ništa nije bilo jasno[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] I samo da znaš mozak se vrlo postepeno vraća, tako da ni sad posle godinu i po nisam baš najbistrija[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Figaro88 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (29.8.2013 14:06:32)

IZVORNA PORUKA: doktorkakristal

Pokusaj da podignes malo noge,meni je to prijalo.Jeste tesko,ali je mnogo bolje nego u bolnici.Ja sam puno citala,nikada u zivotu nisam procitala knjiga kao za tih 8 meseci,i internet,filmovi,zovnes nekog na kaficu,bilo sta da vreme proleti...

doktorkakristal -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (29.8.2013 15:39:03)

Hvala na podrsi,citala sam negde do 6 meseca pa mi posle dosadilo,sad gledam seriju Tjudorovi,visim na netu i tako mi kao prodje vreme.
Ja prvog oktobra ulazim u deveti tako da cu na carski cim bude moglo

Azra_ -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (29.8.2013 15:47:26)

Shvatila sam da sam juče greškom, sa nekim papirima, bacila i 100e u kantu za smeće i pravac kontejner![sm=smiley32.gif][sm=hudicek1.gif]

dunja RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (29.8.2013 16:04:25)

Jel si našla? Ja sam jednom 50e, i našla ih sutradan [sm=jezicek.gif]

Verolina -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (29.8.2013 19:10:08)

Ja sam provela tako je*eno divan dan[sm=hudicek1.gif]. Sta sve covek ne radi za 30 evra. Tri dana skupljam gradju, a vec 10 sati pisem O demonologiji u Zitiju Svetog Petra . Zitije je pisano u 13. veku, a ja treba da ga povezem sa savremenim dobom i horor filmovima. Mislim, to je trebalo da uradi gospodjica koju je toliko silno zainteresovala ta tema, pa se pro*rala kao grlica, a onda posto je videla da joj je kratak mozak, resila je da plati da joj se poveze ono sto se povezati ne moze. Proglasavam sebe za genijalno stvorenje i idem da se upucam.
I ko me J kad se ne zovem Karolina i nisam cerka na tatu od magnat iz Istocnu Srbiju[sm=smiley36.gif] pa da platim 30 evra da me ne gnjave ove nepismene budaletine koje su umislile da su se iznedrile iz Pavicevog pera. Grrrrrrrrrrrrrrr[sm=hudicek1.gif]

doktorkakristal -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (29.8.2013 19:26:36)

IZVORNA PORUKA: Verolina

Ja sam provela tako je*eno divan dan[sm=hudicek1.gif]. Sta sve covek ne radi za 30 evra. Tri dana skupljam gradju, a vec 10 sati pisem O demonologiji u Zitiju Svetog Petra . Zitije je pisano u 13. veku, a ja treba da ga povezem sa savremenim dobom i horor filmovima. Mislim, to je trebalo da uradi gospodjica koju je toliko silno zainteresovala ta tema, pa se pro*rala kao grlica, a onda posto je videla da joj je kratak mozak, resila je da plati da joj se poveze ono sto se povezati ne moze. Proglasavam sebe za genijalno stvorenje i idem da se upucam.
I ko me J kad se ne zovem Karolina i nisam cerka na tatu od magnat iz Istocnu Srbiju[sm=smiley36.gif] pa da platim 30 evra da me ne gnjave ove nepismene budaletine koje su umislile da su se iznedrile iz Pavicevog pera. Grrrrrrrrrrrrrrr[sm=hudicek1.gif]

[sm=jezicek.gif] tako ti je to,ko ti je kriv sto si pametna

Azra_ -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (30.8.2013 0:07:32)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Jel si našla? Ja sam jednom 50e, i našla ih sutradan [sm=jezicek.gif]

Ma nisam... Oplemenile kontejner definitivno.

Verolino, kud se ne dogovorismo da tebi dam ovu stotku, a ti da otkačiš tu pametnicu. Ti bi imala parice, ne bi se mučila, a meni ne bi bilo žao jer su pare otišle kod pametne žene, a ne u narandžasti kamion sa svim mogućim otpadom!

Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (30.8.2013 20:20:30)

IZVORNA PORUKA: bea83

Vik, ja sam bila strastveni čitalac, prosek 2 knjige nedeljno, nekad i više kad se zablentavim, a u celoj trudnoći nisam pročitala ni jednu jedinu. Mozak izvetreo [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Samo sam gledala serije jer mi je to bio maksimum koncentracije, čak i film mi je bio viša matematika

Prepisujem [sm=smiley36.gif] knjigu koju sam počela da čitam u trudnoći sam konačno završila pre 15 dana (da 'l da se smejem ili da plačem [sm=zmeden2.gif]).

Adriana83 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (1.9.2013 14:50:06)

Dragi moj pametni muz je uspeo da zakljuca oba kljuca u auto! Ajde to,nego je onda pokusao da otvori auto da izvuce kljuceve i umesto da kao svaki normalan covek koji bar malo koristi mozak obije bravicu i otvori auto on je sa dva srafcigera pokusao da spusti prozor! Naravno,staklo je puklo! I sad umesto da lepo vozim auto i koristim samo jedna vrata,ja ne mogu da vozim nikako jer je polomio zadnje staklo gde mi deca sede! Nekad mi stvarno dodje da ga zatucem kamenom i skratim muke i sebi i njemu...

adulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (1.9.2013 20:15:59)

dobila sam i potpuno sam u nekom bljak raspolozenju,sva sam nesto tuznjikava,mm radi noc,ivu sam upravo uspavala i tako sedim sama,mislim imam gomilu obaveza,ali mi se ne da da bilo sta uradim,a jos me i stomak ubija....

adulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (8.9.2013 20:41:22)

stvarno ne mogu da se pomirim sa tim da u Beogradu zive ljudi koji nikada nisu culi za djeram pijacu....uh uh uh.....grrrrr...

lesica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (8.9.2013 20:46:02)

[sm=smiley36.gif] Joj draga... Da nije smešno, bilo bi žalosno, ali znam kako ti je [sm=smiley36.gif]

adulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (8.9.2013 20:49:50)

joooj....slusam dijalog dve devojke u busu i jedna kaze kako ide do Djerma,a ova je pita a sta ti je TO?

dunja RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (8.9.2013 20:50:08)

[sm=smiley36.gif] [sm=jezicek.gif]

Ja živim na Đermu ceo život, dovedi ih d im pokažem [sm=jezicek.gif]
IZVORNA PORUKA: adulence

stvarno ne mogu da se pomirim sa tim da u Beogradu zive ljudi koji nikada nisu culi za djeram pijacu....uh uh uh.....grrrrr...

Trcosava -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (8.9.2013 22:47:03)

IZVORNA PORUKA: adulence

joooj....slusam dijalog dve devojke u busu i jedna kaze kako ide do Djerma,a ova je pita a sta ti je TO?

to je đevrek! [sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>