Figaro88 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (17.8.2013 19:38:05)
|
Znam ja to Olga,ima kad stvarno nemam da im dam,a onim starijima nikada i ne dajem.Ima kad dam pa na moje oci odu da kupe cigare i sl pa onda opet traze....Samo mi je krivo,daje se novac za svakakve gluposti a njima ne moze da se izgradi bar jedno prihvatiliste. Da istresem i svoju negativu,jos od mora sam sva nikakva.Platili smo apartman i za brata i malog bratica i oni su isli sa nama-oni ove godine nisu mogli finansiski pa smo bili svi zajedno,i preselo nam je sve.Bratic je uzasan,od jutra do veceri je vristao,ako nesto nije po njegovom nastane haos,maltretirao je Andreu,onda se mm naljuti na mene,brat mrtav hladan ne reaguje.Na plazi nas gadjao kamenjem,Andreu pogodio u glavu,bukvalno smo bezali od njih samo malo da odmorimo mozak.Nismo mogli ni u setnju,ni da sednemo negde na miru da jedemo,pijemo kafu zato sto bi on vristao,bacao stvari,prosipao...I vratili smo se dva dana ranije,nismo mogli vise.I sad je mm ljut na mene.Da sam znala nikada ih ne bi pozvala da idu sa nama....
|
|
|
|