Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (15.8.2013 20:11:47)
|
Moja drugarica se naljutila na mene. Razlog - pre izvesnog vremena smo njenu mamu sreli na autobuskoj stanici i pošto je bio pun auto (mm, ja, Mare, svekar i svekrva, a od AS pozadi samo dvoje mogu da sednu) nismo mogli da je povezemo kući (ona živi 4 stanice odatle a mi smo dosta dalje, u drugom naselju). Uglavnom, po njenom, ja sam trebala da stavim dete u AS (Mare i ja smo čekali na stanici da dođu po nas), ja da ostanem na stanici dok mm odbaci njenu mamu pa da se vrati po mene. Znači, trebala sam da zanemarim dete (kome se već spava), svekra koji je operisan i teško mu je da sedi, tada je išao da izvadi konce, i sveki koja isto tako jedva izdržava u sedećem položaju zbog kuka, sve to sam trebala da zanemarim i da odvezem njenu mamu kući. Rekla mi je da sam na ulici ostavila ženu sa kesama i da je ona poludela zbog toga. Nije došla ni na Makijev rođendan zbog toga. Je l sam ja ovde luda? Ženu sam slučajno srela, nisam se dogovorila da dođem po nju pa sam je ispalila a drugarica me zbog toga napala. Mislim, rođenu majku bih u ovoj situaciji ostavila na stanici, a ako je neko iole normalan ne bi se zbog toga naljutio. Ja sam u takvom šoku da nemam reči, čak sam se postavila kao krivac prilikom razgovora, tek kada sam došla kući i kada sam razmislila o svemu došlo mi je iz dupeta u glavu. A pritom je mm uvek ali uvek dežurni vozač i večito razvozi kućama posle nekog druženja, i sad mi se prebacuje ovako nešto. Molim vas recite mi da li sam ja luda ili šta??
|
|
|
|