RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Janncica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (3.10.2012 8:53:48)

Juce na Tosinom bunaru,pored autobuske stanice...Covek,romske nacionalnosti obavlja veliku nuzdu....[sm=smiley35.gif][sm=smiley7.gif] Pukla sam skroz od besa...Uzas....

boba 11 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (3.10.2012 12:19:18)

Joj odvratno.Meni na daljini od nekih 50m se nalazi kiosk gde se sastaju pijanice koje nemaju za kafanu pa redovno tu i mokre .Svakodnevno tuda prolazim a nema sanse da se izadje iz kuce i da se ne desi da neko ne obavlja posao.Inace razmisljam da kazem gazdi da ili napravi wc za svoje musterije ili da lepo zovem sanitarnu pa kad ga malo rebnu mozda se trgne.Zao mi je njega jer osd njih zivi ali zao mi i mene i moje dece sto nemozemo na miru da izadjemo na ulicu[sm=lev.gif]

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (3.10.2012 14:16:45)

zvala sam da zakazem redovan sistematski za T sa 11 meseci,i javi mi se nadrndana sestra i kaze,ok moze 24.10.u 14 i 30...reko ne odgovara mi,jer radim,a dete ide u jaslice,..a ona ce,pa izadjite sa posla?!!?[sm=lev.gif]aloooo radim kod privatnika!!!
i naravno da nisam dobila drugi termin,nego kasnije da zovem,da zakazem za drugi dan[sm=lev.gif][sm=lev.gif][sm=smiley7.gif]

oxy7 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (3.10.2012 14:31:00)

I meni su tako zakazali i baš ih briga, ja sam oguglala i više me to ne stresira...

Ja sam negativna jer me nervira rasprava o homoseksualnosti na RR. Glup razlog, ali me nervira.
A kad postavim pitanje ili izložim problem koji se tiče npr. ljubomore kod djece, tj. prihvatanja mlađeg djeteta od strane starijeg (kao danas), nigdje nikoga da odgovori, nismo interesantni valjda...
Slično je i sa drugim temama, tek poneka članica se javi, obično je tu par dobronamjernih žena koje hoće da pomognu. Ne znam samo šta je svrha foruma za preostalih par deset_ina hiljada.

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (3.10.2012 14:38:25)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]oxy..ne zalazim u teme gde se prepucavaju[sm=smiley36.gif]..a pomognem,ako mogu!

Snelle -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (3.10.2012 14:41:29)

Oxy, što se pre navikneš da je tako na forumu, pre će ti biti lakše. I mene je to ranije nerviralo, zna i sada da me dotakne, ali se više ne opterećujem.
Btw, da imam dvoje dece ja bih ti odgovorila, ali još uvek nemam. Nadam se da ćeš ti meni odgovoriti sledeće godine na istoj temi [sm=smiley2.gif]

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (3.10.2012 14:51:55)

Oxy, niste neinteresantni nego o homoseksualcima misle i pričaju i trudilice i trudnice i mame jednog deteta pa se od sviju njih skupi masa, za pitanja ljubomore mogu da se jave samo mame sa dvoje ili više dece a njih je mnooogooo manje...

oxy7 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (3.10.2012 15:02:02)

Ma, znam, nego me nešto danas to izbacilo iz takta, potpuno bez veze. Prava tema za negativu jeste zapravo to što moje starije dijete ubi boga u mlađem kad god okrenem glavu na sekund... Mislim da ću sutra ići na razgovor kod psihologa.

Snelle -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (3.10.2012 15:07:30)

Oxy, baš mi je pre neki dan pričala jedna mama da je njima psiholog savetovao da starije dete upišu u vrtić.

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (3.10.2012 15:09:47)

Odlazak kod psihologa ne može da škodi, svakako može samo da pomogne. [sm=smiley31.gif]

viking -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (3.10.2012 15:13:42)

Gae, je l se kod vas u formi sredila situacija? Jeste primili plate?

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (3.10.2012 15:30:46)

Pa kao počeli smo da primamo zaostale zarade, isplatili su nam julsku platu i nadamo se da ovih dana primimo za avgust... Obećaše nam da će do kraja godine da se izmire sva dugovanja i da naredne tri godine neće biti nikakvih zakašnjenja... Videćemo...

viking -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (3.10.2012 15:32:52)

Ajde, bar nešto, neka tako nastave :)

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (3.10.2012 15:35:01)

Nadam se. [sm=smiley1.gif]

MicinaMama -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (3.10.2012 15:52:33)

Izvini boba[sm=smiley36.gif]...zafrkala sam se.U glavnom nisam nista rekla za tvoju izjavu,nego za izjavu psihijatra ili psihologa.

jance -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (4.10.2012 9:34:36)

tako mi i treba kad se oslanjam na druge ljude... na kraju mom detetu niko ni nece doci na rodjendan, jer sam cekala da nesposobnjakovici obave jednostavne poslove....
zamolila sam zaovu da pita zenu u crkvi za prostorije vrtica tamo, da iznajmimo za majstorov rodjendan. blizu nam je, verovatno i nece biti tako skupo, tamo vecinu nedelje nema nikoga, ima privatni parking koji se neplaca... zamolili smo nju da to uradi jer su kucni prijatelji za popovom zenom , i to jos pre valjda 2 nedelje ako se dobro secam. prvo je ona bila u frci jer joj cerka odlazi u Grtaz na studije. ok razumela sam, nisam forsirala... onda nije htela da maltretira zenu jer je crkva organizovala dvodnevno okpuljanje pa ce biti zauzeta. ok i to sam razumela. onda sam je vec zamolila da u ponedeljak konacno pita, da bi mi ona rekla kako je ta zena sa muzem u banji cele ove nedelje, i kako ona nesmatra da je to nesto bas toliko bitno da bi sada zenu cimala na odmoru... [sm=zmeden.gif] a ja imam manje od 10 dana do rodjendana, upravo su nas jedni prijatelji juce obavestili da ako smo planirali da ih zovemo, oni nece moci, jer je u isto vreme jednoj poznanici organizovan baby shower, a to vece je i neki koncert na kome puno njih ucestvuje!
a kako ja sada da javim ljudima da ih zovem na rodjendan kad neznam ni vreme ni mesto?
danas preuzimam stvari u svoje ruke, idem tamo licno da saznam sta i kako, jer kad sam jutros digla frku, ispalo je kako doticna zena i nije zaduzena za taj prostor nego neka bakica! i zasto smo se onda kilavili 2 nedelje? zbog 1min poziva na mobilni?

Verolina -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (4.10.2012 18:48:52)

Otkopila sam ovako smotana i trampava pekac, sva para je izletela napolje i opekla mi desnu saku. Boli i pece da odlepis. Ima da pocrni do sutra.Svi su mi se prsti naduli.[sm=hudicek1.gif]

Janncica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (4.10.2012 19:32:25)

namazi sa necim... Najbolje neki gel na bazi aloje ako imas pri ruci...Meni pomogne kod opekotina i aktivni kiseonik....[sm=smiley13.gif]

Verolina -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (4.10.2012 20:07:43)

Stavila sam ulje. Peklo je jako, sad je proslo. Srednji prst mi je unakazen[sm=smiley13.gif]

Snelle -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (4.10.2012 20:10:36)

Jekoderm!

Verolina -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (4.10.2012 20:11:48)

To sam cula od World. Moram i onako do Vracara sada, pa cu kupiti.[sm=smiley1.gif]

nina26 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (4.10.2012 20:15:06)

IZVORNA PORUKA: Verolina

Stavila sam ulje. Peklo je jako, sad je proslo. Srednji prst mi je unakazen[sm=smiley13.gif]

Verkic, pa gde bas srednji prst nastradao[sm=smiley31.gif] odmah si trebala ulje da stavis, a ako nisi na vreme reagovala, trk u apoteku po jekoderm.

Verolina -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (4.10.2012 20:17:41)

Ha ha ha...Pa taman htedoh danas da ga upotrebim i onemogucena sam. Eeee, ali leva mi fcionise[sm=smiley36.gif]
Odoh, maco....Poljubac za tebe i Luizu[sm=smiley1.gif]

17 joka -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (4.10.2012 20:19:37)

[sm=hudicek1.gif] Verka, ja za sve opekotine koristim Šaljićev melem i extra je!

ja sam danas uzasno nervozna zato što je glupa država odlučila da nam uzme pare koje nemamo kao za zarađen kapital od prodaje stana,a mi smo više od pola para potrošili na VTO koja nije uspela[sm=zmeden.gif][sm=smiley19.gif]

Figaro88 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (5.10.2012 10:49:31)

Tuzna sam jako i besna.Drugarica mi se juce porodila,posle mnogo godina pokusavanja napokon i umesto da svi budemo presrecni mi smo dva dana crkavali od brige.Treceg u dva popodne su poceli bolovi bila je vec 3cm otvorena,u pet popodne joj puca vodenjak,do sedam ujutru cetvrtog otvara se do 7cm,tada je salju za Bg zato sto porodjaj sporo napreduje,tamo je kace na indukciju,i tek u cetiri sata na njen zahtev je poradjaju na carski.Srecom beba je dobro,ali se ona uzasno namucila,vec su jednu bebu izgubili,pa njen strah ne mogu ni da zamislim.Njen muz dva dana nije jeo ni spavao,presedeo je ispred porodilista.Kada ce vec jednom doktori poceti da obavljaju svoj posao kako treba,i kako ocekuju da se natalitet poveca kada se ovakve stvari desavaju stalno[sm=smiley19.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>