jance -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (4.10.2012 9:34:36)
|
tako mi i treba kad se oslanjam na druge ljude... na kraju mom detetu niko ni nece doci na rodjendan, jer sam cekala da nesposobnjakovici obave jednostavne poslove.... zamolila sam zaovu da pita zenu u crkvi za prostorije vrtica tamo, da iznajmimo za majstorov rodjendan. blizu nam je, verovatno i nece biti tako skupo, tamo vecinu nedelje nema nikoga, ima privatni parking koji se neplaca... zamolili smo nju da to uradi jer su kucni prijatelji za popovom zenom , i to jos pre valjda 2 nedelje ako se dobro secam. prvo je ona bila u frci jer joj cerka odlazi u Grtaz na studije. ok razumela sam, nisam forsirala... onda nije htela da maltretira zenu jer je crkva organizovala dvodnevno okpuljanje pa ce biti zauzeta. ok i to sam razumela. onda sam je vec zamolila da u ponedeljak konacno pita, da bi mi ona rekla kako je ta zena sa muzem u banji cele ove nedelje, i kako ona nesmatra da je to nesto bas toliko bitno da bi sada zenu cimala na odmoru... [sm=zmeden.gif] a ja imam manje od 10 dana do rodjendana, upravo su nas jedni prijatelji juce obavestili da ako smo planirali da ih zovemo, oni nece moci, jer je u isto vreme jednoj poznanici organizovan baby shower, a to vece je i neki koncert na kome puno njih ucestvuje! a kako ja sada da javim ljudima da ih zovem na rodjendan kad neznam ni vreme ni mesto? danas preuzimam stvari u svoje ruke, idem tamo licno da saznam sta i kako, jer kad sam jutros digla frku, ispalo je kako doticna zena i nije zaduzena za taj prostor nego neka bakica! i zasto smo se onda kilavili 2 nedelje? zbog 1min poziva na mobilni?
|
|
|
|