jovicaa -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (12.10.2012 11:21:29)
|
eto i ja sam sad na mirovanju, dobro ne tako strogom kao nina. ali dzabe kad ja ne smem da podizem aleksandra, znaci ne mogu da ostajem sama sa njim. upravo iz tog razloga sam ga upisala u vrtic, zato sto unapred znam da ne mogu da ocekujem nikakvu preteranu pomoc od svekrve i mame, zato sto znam kako je do sad bilo po pitanju cuvanja aleksandra. moja mama dodje jednom mesecno na 2,3 dana i to sad zato sto sam trudna, inace je i redje dolazila. nije bitno zasto, ona realno i ne moze da postigne, radi, ne zivimo u istom gradu... a svekrva hoce kao da pomogne, ali sve je to na kasicicu. cuva ga samo i iskljucivo kada ja nisam tu, i to kada sam morala na predavanja. i to cim se vratim, ona odlazi, a ja mrtva, trudna imam pola sata pesaka od fakulteta, ma ne pita mi ni da li hoce da ostane da se istusiram, presvucem, jedem bilo sta, ma nista... samo gleda da zbrise. ja se divim vasim roditeljima kada citam po rr, a otisao kod babe na vikend, dolazi mi mama svaki dan... uf ja to ne mogu ni da zamislim! aleksandar je non stop sa nama, retko ponekad ga je svekrva cuvala po 2-3 sata i to samo kada sam na faksu. upravo iz ovog razloga sam ga upisala u vrtic. koliko ja znam bebe imaju urodjen majcin imunitet prvih sest meseci i dok sisaju, tako da ne bi smele da se jako i cesto razboljevaju, no videcemo... ja nisam imala izbora. ali nina tvoja situacija je drugacija.. mislim svi su ti tu u istom gradu, pa neka se organizuju za tih par sati... kod nas je problem sto nam je jedina pomoc u zru moja sveki koja bas i nije raspolozena da ga cuva.. nisu bitni razlozi, ali jednostavno je tako. a da naglasim u penziji je. i ja je ne osudjujem, to je njena licna stvar. evo sad mi je poslala par ruckova i meni dosta od pomoci, hvala joj puno[sm=bravo.gif]
|
|
|
|