maslachak -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (25.9.2012 19:10:43)
|
dakle po****ela sam. dodjem danas u vrtic na orditeljski od 16h,Visnja u dvoristu,ja smugnem unutra da me ne vidi i odem na sastanak.. zavrsi se sastanak,izadjem po nju,dovedem je do ormarica da skupimo stvari,kad Visnja na nogama ima tudje patikice,njene patofne uredno stoje ispod ormarica,a cicibanki nigde nema. naravno obavestim vaspitacicu,ona me gleda,pretrazimo sve-nema.. prepozna ona na V isnji da su to patikice neke devojcice iz njene grupe,ali Visnjinih cipela nigde nema.. sad cekam do sutra da vidim da li ce se pojaviti,ako ne napravicu im haos. pa na sta to lici,da li markerom na sve njeno moram da pisem ime, ne kostaju one malo,niti ja imam para da ih kupujem svakog meseca, i da imam ovo je stvar opste obaveze..briga me sto su mali.. kad su tako mali cak nije ni dobro nositi tudju obucu.. jao mnogo sam besna,zaista..cipele nisu stare ni mesec dana,kupili ih pred polazak u vrtic,pa dusa me boli.. i kako neki roditelj pokupi dete iz vrtica,a da ga ne pogleda od glave do pete,pa ja to prvo uradim kad je vidim. kakvi su to bre ljudi..
|
|
|
|